Προς το περιεχόμενο

καλυτερο after-market modem/router για συνδεσεις Forthnet

hammerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Poulinos ευχαριστω πολυ που ασχολεισαι και απαντας, τελικα με αυτα και με αυτα εχω διαβασει τοσο πολυ insomnia και adslgr που θελω να παρω κατι συμβατο με τα tools !! αφου μπορεις να πειραζεις snr margin κτλπ πιστευω ειναι σημαντικο...οποτε θα περιμενω μεχρι να βρω κατι καλο...

Δημοσ.
Poulinos ευχαριστω πολυ που ασχολεισαι και απαντας, τελικα με αυτα και με αυτα εχω διαβασει τοσο πολυ insomnia και adslgr που θελω να παρω κατι συμβατο με τα tools !! αφου μπορεις να πειραζεις snr margin κτλπ πιστευω ειναι σημαντικο...οποτε θα περιμενω μεχρι να βρω κατι καλο...

θες ενα ρουτερ που να εχει το ιδιο chipset με το netgear 2000.apo εκει και περα δεν σε καλυπτει η γραμμη οπως ειναι και θες να αλλαξεις το snr?γιατι πολλες φορες αμα ειναι προς τα πανω στο αλλαζει και ο Isp.τωρα για αλλο ρουτερ ας απαντησει ο thresh που κανει τα testing του με το dmt.thresh Που βοσκεις.

Δημοσ.

thresh που εισαι?? εκτος dgn2000 αλλο router με ιδιο chipset? μεχρι 100 ευρω, ποσο περισσοτερα να δωσω...poulinos εννοουσα οτι τα tools σου λυνουν τα χερια σε πολλα πραγματα, πχ το snr...με τα υπολοιπα routers δεν μπορεις να παιξεις το ιδιο...σωστος? εκτος αν δεν εχω καταλαβει κατι...παραθετω τα routers που δειχνει η σελιδα του dmt tool οτι ειναι συμβατα με την προτελευταια εκδοση του ¨Speedport 500V/W500V, Siemens SL2-141-I/SLI-5300-I/CL-110-I, Speedtouch 716g,

Belkin 7633, T-Sinus 1054 DSL, BT Voyager 2091/2100/2110, Linksys WAG54GS,

USRobotics 9107/9108, Netgear DG834GT/DG834NB/DG834PNB, Hitachi AH4222,

BCM 6338/6348/6358 adslctl tool)....οπως και αυτα τα thomson Speedtouch 516 536 546 585 608 706 716 780

εδω αναφερονται και αλλα routers με ιδια chipsets

http://www.dslreports.com/forum/r18736238-OrbMT-Modem-Tool

αυτο που ρωταω ειναι ποιο ειναι το καλυτερο, αλλα και με μια προσιτη τιμη...

• Super Moderators
Δημοσ.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=20069&cat=13 αν δεν είναι αναγκαίο το WiFi αυτό είναι η καλύτερη λύση...

τώρα αν θες WiFi πήγαινε για το DGN2200, αν χρειάζεσαι ενσωματωμένο gigabit switch επιλέγεις DGN3500 και αν χρειάζεσαι dual band wifi n πας στο DGN3300...

Δημοσ.

Να παρεις χωρις wi fi ε ....

ακομα και να μην το χρειαζεται μπορει ποιο μετα να το χρειαστει οποτε καλο θα ηταν να εχει πιστευω.βεβαια αυτος αποφασιζει.καλα καταλαβα οτι ο thresh καπου βοσκουσε και δεν ηταν στο forum.Που γυρναγες παλι?:P

• Super Moderators
Δημοσ.

απλά είχες αναλάβει εσύ το θέμα και δεν νόμιζα ότι χρειαζόταν κι άλλον :P

(15552kbps σήμερα με 30db attenuation και 7db SNR παρακαλώ :-D )

Δημοσ.

για τα tools εσυ εισαι ο expert.εγω δεν μπλεκω με αυτα.β.ενταξει εσυ εχεις καλη γραμμη.δεν εχει και πολλα χρονια που εχει φτιαχτει και η πεντελη και τα καλωδια δεν μετρανε απο το 1920:p

δεν σημαινει οτι ειναι ολοι σαν εσενα.σου ειχα πει σε ενα σπιτι οι 2 στα 8 mbit Οι αλλοι δυο στα 4.ολοι με 40 attenuation.πχ αλιμο δεν βρισκεις ευκολα πχ καλο ζευγαρι.ολα διαλυμενα και εχουν 40-42 attenuation αλλα μετα βιας πχ σε ενα καφαο που ξερω παιζεις παραπανω απο 1,5 mbit με 500 upload.

Δημοσ.
lol τρομάρα μου :o

περισσοτερο απο μενα

ειστε απολαυστικοι ;) ευχαριστω για την βοηθεια, κατατοπιστικοτατοι :D θα τα ξαναπουμε σε καποια αλλη απορια

:D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...