Προς το περιεχόμενο

καλυτερο after-market modem/router για συνδεσεις Forthnet

hammerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά δεν είναι με broadcom chip όπως το DGN2000 για να μπορείς να παίζεις με tools... :-(

Δημοσ.
ναι αλλά δεν είναι με broadcom chip όπως το DGN2000 για να μπορείς να παίζεις με tools... :-(

den σημαινει οτι ολοι παιζουν με margin

μπορει καποιος να προτεινει ενα vigor μεχρι 90 ευρω, καθοτι το netgear που προτεινατε αλλου εξαντληθηκε, αλλου δεν το φερναν κλπ...η καποιο αλλο αξιοπιστο σε κεινες τις τιμες...dlink αξιζει? τα συναντουσα παντου...

vigor ασυρματο με λιγοτερο απο 90 που θες μαλλον το ξεχνας.οποτε αν δεν σε χαλαει το netgear dgn2200.thresh ουτε τα orbit Κτλ πως λεγονται τα αλλα προγραμματα θα του παιξουν με το dgn2200?

Δημοσ.

παιδια παιρνω πλαισιο που το χει τελικα ενα 80αρι, και το χει διαθεσιμο σε καταστημα βορειων προαστειων...και τους λεω πως γινεται να το παραλαβω απο καταστημα του κεντρου...και απαντανε πως δεν γινεται, καληνυχτα, γεια σας...αγκρρρ δεν αντεχω αλλες αποσυνδεσεις, μου χουν κοστισει και στη δουλεια μου!

Δημοσ.

τοτε βαλτο να στο φερουν σπιτι σου.μετα απο καποια λεφτα ειναι δωρεαν.και μου φαινεται παραξενο να μην το πηγαινουν σε αλλο καταστημα.

Δημοσ.
Προσοχη, το 2200 δεν εχει και πολυ μεγαλη σχεση με το 2000... ;)

καλο θα ηταν να τους εγραφες τις διαφορες περα απο το chipset για να ξερει κανεις αν του κανει η οχι.γιατι για καποιον πχ που θελει dmt Ισως το ενα να μην του κανει κτλ κτλ.

Δημοσ.

αν καποιος εχει ορεξη και λιγο χρονο, ας παραθεσει τις διαφορες των 2-3 routers που εχουν αναθερθει, οπως επισης και το καταλληλο setαρισμα τους (κυριως για το dgn2000, το οποιο επιτελους εχω στα χερια μου) ;)

Δημοσ.
αν καποιος εχει ορεξη και λιγο χρονο, ας παραθεσει τις διαφορες των 2-3 routers που εχουν αναθερθει, οπως επισης και το καταλληλο setαρισμα τους (κυριως για το dgn2000, το οποιο επιτελους εχω στα χερια μου) ;)

δεν θυμαμαι αν ειναι σε αυτο το τοπικ σε καποιο ειχα βαλει τα Link απο το official site για να μπορεσει να τα συγκρινει καποιος.δεν γραφει τι chipset φορανε απλα λεει χαρακτηριστικα.επισης στο σεταρισμα οτι ισχυει σε ολα τα ρουτερ.vpi 8 vci 35 username,password pppoe/llc.

Δημοσ.

Καλησπέρα,έχω το THOMSON 585v7 forthnet 24αρα με τα παρακάτω στατιστικά:

Uptime: 0 days, 0:49:30

DSL Type: G.992.5 annex A

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 9.284

Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 0,0

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 19,0 / 38,0

SN Margin (Up/Down) [dB]: 10,0 / 6,0

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0

FEC Errors (Up/Down): 0 / 76.901

CRC Errors (Up/Down): 0 / 196

HEC Errors (Up/Down): 0 / 154

Ξέρω πως απέχω απο το κέντρο του ΟΤΕ αρκτετά (2,6 χλμ περίπου)και δν περιμένω θαύματα αλλά κατα την γνώμη/εμπειρία σας αν αλλάξω ρούτερ θα δώ βελτίωση;;έστω και 3 +- παραπάνω απο τώρα, screenshot απο OrbMT.Το DMT δν υποστηρίζει το firmware που έχω.Ευχαριστώ

Δημοσ.

με 38 attenuation δεν ειναι και πολυ παραλογο αυτο που κλειδωνεις.ενταξει η θεωρια λεει οτι θα πρεπε παραπανω αλλα στην πραξη ειναι Normal>συνηθως αυτοι που ειναι 40 attenuation κλειδωνουν 8 Mbit.

Δημοσ.

και η οδυσσεια συνεχιζεται...παιρνω το netgera dgn2000 απο το πλαισιο Μαγουλας, και φυσικα δεν υπηρχε μεσα κανενα καλωδιο, ουτε ο μετασχηματιστης/ τροφοδοτικο 12v/1A..το φυσικα το γραφω κυριως γιατι δεν μου εχει κατσει καθολου με αυτο το modem/router..τεσπα, θα το παραγγειλω απο αλλου, και ο,τι γινει, ας περιμενω...εκτος αν υπαρχει καποια αλλη προταση εως 80 ευρω...

Δημοσ.

Ξέρω πως απέχω απο το κέντρο του ΟΤΕ αρκτετά (2,6 χλμ περίπου)και δν περιμένω θαύματα αλλά κατα την γνώμη/εμπειρία σας αν αλλάξω ρούτερ θα δώ βελτίωση;;έστω και 3 +- παραπάνω απο τώρα, screenshot απο OrbMT.Το DMT δν υποστηρίζει το firmware που έχω.Ευχαριστώ

περνα και κανα πιο νεο firmware Τωρα που ειδα οτι εχεις και το αρχικο 7.4.4 κτλ

και η οδυσσεια συνεχιζεται...παιρνω το netgera dgn2000 απο το πλαισιο Μαγουλας, και φυσικα δεν υπηρχε μεσα κανενα καλωδιο, ουτε ο μετασχηματιστης/ τροφοδοτικο 12v/1A..το φυσικα το γραφω κυριως γιατι δεν μου εχει κατσει καθολου με αυτο το modem/router..τεσπα, θα το παραγγειλω απο αλλου, και ο,τι γινει, ας περιμενω...εκτος αν υπαρχει καποια αλλη προταση εως 80 ευρω...

σε netgear και το 1000 και το 2200

Δημοσ.

περνα και κανα πιο νεο firmware Τωρα που ειδα οτι εχεις και το αρχικο 7.4.4 κτλ

σε netgear και το 1000 και το 2200

Δημοσ.

μετα απο μια βδομαδα off παλι στην Αθηνα, χωρις ρουτερ...το netgear το επεστρεψα στο πλαισιο, και αφου καναν τα αδυνατα δυνατα για να μην ξαναπατησω...πηρα τα λεφτα πισω, παλι καλα...εχει εξαντληθει παντου το dgn2000 και λενε δεν το ξαναφερνουν :| :| :|... κατι παρομοιο, που να παιζεις με τα tools, μεχρι 90 ευρω...? ειμαι ασχετος με το αντικειμενο, γι αυτο συνεχιζω και ψαχνω απο εδω...ευχαριστω για την κατανοηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...