Προς το περιεχόμενο

καλυτερο after-market modem/router για συνδεσεις Forthnet

hammerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μπορω να τα μαζεψω..προς το παρον την ψιλοπαλευω γιατι δεν εχω ακομα μεγαλες απαιτησεις στην εναερια μεταφορα

μεγαλων αρχειων..

Δημοσ.

μπορω να τα μαζεψω..προς το παρον την ψιλοπαλευω γιατι δεν εχω ακομα μεγαλες απαιτησεις στην εναερια μεταφορα

μεγαλων αρχειων..

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πρωτο μηνυμα, η αληθεια ειναι οτι γραφτηκα μονο και μονο για να ρωτησω για καινουριο modem/router. Διαβασα ολο το thread και δεν εχω αποφασισει ακομα. Καταρχας εχω δυο πριζες για τηλεφωνο στο σπιτι και το siemens cl-110 δεν το εχω στην "βασικη" αλλα σε αυτην του μεσα δωματιου(απο τη forthnet μου ειπαν οτι μπορει να ναι και αυτο το προβλημα αλλα πως για πολυ καιρο δεν αντιμετωπιζα κανενα?).

DSL Line Status

Current DSL line status is displayed as the below.

Line Mode ADSL2+ Line State Show Time

Line Power State L0 Line Up Time 00:02:19:41

Line Coding Trellis On Line Up Count 6

Statistics Downstream Upstream

Line Rate 11018 Kbps 1021 Kbps

Attainable Line Rate 12720 Kbps 1081 Kbps

Noise Margin 8.0 dB 9.5 dB

Line Attenuation 31.0 dB 15.3 dB

Output Power 19.2 dBm 12.4 dBm

μενω πλ.αττικης, για αρκετο καιρο δεν ειχα αποσυνδεσεις, ειδικα μετα που αλλαξα firmware...τωρα παρατηρω μολις αρχιζει να πιανει μεγαλες ταχυτητες πεφτει αμεσως..θελω κατι σταθερο, μεχρι 75 ευρω, που να κρατησει εστω την ταχυτητα που κατεβαζα μεχρι τον ιουλιο, 1 - 1,1 mb/s

Δημοσ.

μπορεις να πεις και μαγαζι η εστω site που υπαρχει πιο φθηνα, καθως βλεπω αγγιζει τα 80 ευρω...

υ.γ. μπορεις να μου εξηγησεις πως περασε στη φαση των αποσυνδεσεων χωρις να αλλαξω κατι εγω? μηπως η αλλαγη ρουτερ δεν θα αλλαξει και πολλα?

Δημοσ.
μπορεις να πεις και μαγαζι η εστω site που υπαρχει πιο φθηνα, καθως βλεπω αγγιζει τα 80 ευρω...

υ.γ. μπορεις να μου εξηγησεις πως περασε στη φαση των αποσυνδεσεων χωρις να αλλαξω κατι εγω? μηπως η αλλαγη ρουτερ δεν θα αλλαξει και πολλα?

α.τι 75 τι 80 ευρω.β.μαλλον δεν εχει προβλημα η γραμμη σου ουτε οτι το εβαλες σε αλλη πριζα.μαλλον το προβλημα ειναι οτι αρχιζει και καταρεει το siemens as usual.

Δημοσ.

ευχαριστω guys, γενικα παντως μολις πιασει ταχυτητα πρεπει να ζαλιζεται με τη συχνοτητα...δεν αντεχει ουτε big bang theory 175 mb να κατεβασει...οσο απλα σερφαρω την παλευει..αυτα...καληνυχτες, παω για το διπλο της μιλαν :P

Δημοσ.

αν το προλαβαινες πιο πριν ισως με κανα ανεμηστηρακι να την παλευε.τωρα μαλλον ειναι λιγο αργα εκτος αν το κανει οταν ζεστενεται.αλλαξε το παντως.πολυ σταθερο but hardware sucks.

Δημοσ.
κανενα fritzbox δεν κοιτας; εγω ειδα διαφορά σε γραμμη της hol και κανει παπαδες...

ειναι καλα αλλα λιγος κοσμος τα εχει.απλα πιο πολυ για θεμα troubleshooting.αν και αν φτασει τοσα λεφτα καλυτερα να παρει κανα vigor.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μπορει καποιος να προτεινει ενα vigor μεχρι 90 ευρω, καθοτι το netgear που προτεινατε αλλου εξαντληθηκε, αλλου δεν το φερναν κλπ...η καποιο αλλο αξιοπιστο σε κεινες τις τιμες...dlink αξιζει? τα συναντουσα παντου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...