poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 αν εχεις λεφτα για vigor τοτε οκ αξιζει.
hammerd Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 μπορω να τα μαζεψω..προς το παρον την ψιλοπαλευω γιατι δεν εχω ακομα μεγαλες απαιτησεις στην εναερια μεταφορα μεγαλων αρχειων..
hammerd Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 μπορω να τα μαζεψω..προς το παρον την ψιλοπαλευω γιατι δεν εχω ακομα μεγαλες απαιτησεις στην εναερια μεταφορα μεγαλων αρχειων..
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 αν μεταφερεις πολλα αρχεια και δεν μπορεις να περασεις καλωδιο εκει το n ειναι λιγο must.
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 αν μεταφερεις πολλα αρχεια και δεν μπορεις να περασεις καλωδιο εκει το n ειναι λιγο must.
kampanario Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 πρωτο μηνυμα, η αληθεια ειναι οτι γραφτηκα μονο και μονο για να ρωτησω για καινουριο modem/router. Διαβασα ολο το thread και δεν εχω αποφασισει ακομα. Καταρχας εχω δυο πριζες για τηλεφωνο στο σπιτι και το siemens cl-110 δεν το εχω στην "βασικη" αλλα σε αυτην του μεσα δωματιου(απο τη forthnet μου ειπαν οτι μπορει να ναι και αυτο το προβλημα αλλα πως για πολυ καιρο δεν αντιμετωπιζα κανενα?). DSL Line Status Current DSL line status is displayed as the below. Line Mode ADSL2+ Line State Show Time Line Power State L0 Line Up Time 00:02:19:41 Line Coding Trellis On Line Up Count 6 Statistics Downstream Upstream Line Rate 11018 Kbps 1021 Kbps Attainable Line Rate 12720 Kbps 1081 Kbps Noise Margin 8.0 dB 9.5 dB Line Attenuation 31.0 dB 15.3 dB Output Power 19.2 dBm 12.4 dBm μενω πλ.αττικης, για αρκετο καιρο δεν ειχα αποσυνδεσεις, ειδικα μετα που αλλαξα firmware...τωρα παρατηρω μολις αρχιζει να πιανει μεγαλες ταχυτητες πεφτει αμεσως..θελω κατι σταθερο, μεχρι 75 ευρω, που να κρατησει εστω την ταχυτητα που κατεβαζα μεχρι τον ιουλιο, 1 - 1,1 mb/s
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 imho το Netgear DGN2000 που θα μπορείς να παίζεις και με tools όπως το DMT και το OrbMT...
kampanario Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 μπορεις να πεις και μαγαζι η εστω site που υπαρχει πιο φθηνα, καθως βλεπω αγγιζει τα 80 ευρω... υ.γ. μπορεις να μου εξηγησεις πως περασε στη φαση των αποσυνδεσεων χωρις να αλλαξω κατι εγω? μηπως η αλλαγη ρουτερ δεν θα αλλαξει και πολλα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.skroutz.gr/c/125/network-routers.html?keyphrase=dgn2000 το φτηνότερο είναι ελάχιστα κάτω από τα 75... από ότι βλέπω σε ανέβασαν στα 8db SNR από τα 6 που παίζει κανονικά η Forthnet
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 μπορεις να πεις και μαγαζι η εστω site που υπαρχει πιο φθηνα, καθως βλεπω αγγιζει τα 80 ευρω...υ.γ. μπορεις να μου εξηγησεις πως περασε στη φαση των αποσυνδεσεων χωρις να αλλαξω κατι εγω? μηπως η αλλαγη ρουτερ δεν θα αλλαξει και πολλα? α.τι 75 τι 80 ευρω.β.μαλλον δεν εχει προβλημα η γραμμη σου ουτε οτι το εβαλες σε αλλη πριζα.μαλλον το προβλημα ειναι οτι αρχιζει και καταρεει το siemens as usual.
kampanario Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ευχαριστω guys, γενικα παντως μολις πιασει ταχυτητα πρεπει να ζαλιζεται με τη συχνοτητα...δεν αντεχει ουτε big bang theory 175 mb να κατεβασει...οσο απλα σερφαρω την παλευει..αυτα...καληνυχτες, παω για το διπλο της μιλαν
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 αν το προλαβαινες πιο πριν ισως με κανα ανεμηστηρακι να την παλευε.τωρα μαλλον ειναι λιγο αργα εκτος αν το κανει οταν ζεστενεται.αλλαξε το παντως.πολυ σταθερο but hardware sucks.
paylidis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 κανενα fritzbox δεν κοιτας; εγω ειδα διαφορά σε γραμμη της hol και κανει παπαδες...
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 κανενα fritzbox δεν κοιτας; εγω ειδα διαφορά σε γραμμη της hol και κανει παπαδες... ειναι καλα αλλα λιγος κοσμος τα εχει.απλα πιο πολυ για θεμα troubleshooting.αν και αν φτασει τοσα λεφτα καλυτερα να παρει κανα vigor.
kampanario Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 μπορει καποιος να προτεινει ενα vigor μεχρι 90 ευρω, καθοτι το netgear που προτεινατε αλλου εξαντληθηκε, αλλου δεν το φερναν κλπ...η καποιο αλλο αξιοπιστο σε κεινες τις τιμες...dlink αξιζει? τα συναντουσα παντου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.