poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 και όμως έχω δει άτομα στο adslgr να παίρνουν χαλαρά 4-5mbit πάνω σε παρόμοιες περιπτώσεις (χαμηλό attenuation) σιγουρα το ειχα διαβασει και εγω το θεμα αλλα δεν ειναι και ολοι που εχουν θεμα απο gap.μπροσστα στα τοσα ατομα με τετοιες γραμμες λιγοι ειναι αυτοι που κερδισαν τοσο.εσυ τσεκαρες την γραμμη σου thresh για gap?μου ειχες πει αλλα δεν θυμαμαι.εγω ακομα δεν εχω μπει στον κοπο.και σε upload καταφερα να φτασω 1,5 Mbit σε annex m.margin πλεον 6 Up 6 down.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 όλοι όσοι είναι σε broadcom dslam έχουν θέμα με gap...fact ναι είχα και εγώ gap όπως έχουν όλοι στο dslam της Πεντέλης (και εσύ δλδ)
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 όλοι όσοι είναι σε broadcom dslam έχουν θέμα με gap...fact ναι είχα και εγώ gap όπως έχουν όλοι στο dslam της Πεντέλης (και εσύ δλδ) καλα στο adslgr den κερδισαν ολοι.μερικοι ειπαν κιολας οτι επεσαν. ενω αλλοι ειπαν καμια διαφορα. καλα για το σπιτι δεν μπαινω καν στον κοπο να το δω καν.παρολο που εχω το analyzer και απο οτι θυμαμαι βγαζει ολο το φασμα απο την αλλη να κερδισω και 2 mbit δεν αλλαζει κατι.κανα μισο megabit ακομα παιζει να κερδισω αμα παωκαι καθαρισω και τα καλωδια απο το box.ειναι το σιδερενιο και απο κατω η χωνευτη που εχει βγαλει λιγο σκουρια.μετα απο 30 χρονια που ειναι το σπιτι ολο και καμποσο θα εχουν οξειδωθει.ποσο κερδισες εσυ thresh?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 ΚΑΝΕΙΣ δεν έπεσε, απλά μερικοί δεν κέρδισαν γιατί η γραμμή τους είχε τα μαύρα χάλια... προσωπικά κέρδισα 2mbit & Fastpath(έφυγα από Forthnet με gap και πήγα On που δεν έχει gap), που σημαίνει ότι σε interleaved το κέρδος των mbit είναι ακόμα παραπάνω... αυτοί που έχουν χαμηλό attenuation όπως ο nikos66 κερδίζουν πάνω από 4mbit αν υπάρχει gap...
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 ΚΑΝΕΙΣ δεν έπεσε, απλά μερικοί δεν κέρδισαν γιατί η γραμμή τους είχε τα μαύρα χάλια... προσωπικά κέρδισα 2mbit & Fastpath(έφυγα από Forthnet με gap και πήγα On που δεν έχει gap), που σημαίνει ότι σε interleaved το κέρδος των mbit είναι ακόμα παραπάνω... αυτοί που έχουν χαμηλό attenuation όπως ο nikos66 κερδίζουν πάνω από 4mbit αν υπάρχει gap... εγω γιατι θυμαμαι οτι καποιος ειχε γραψει οτι η γραμμη του πηγαινε χειροτερα μετα? ποσα κλειδωνες με forthnet πριν φτιαξεις το gap και ποσα τωρα με On? οπως ειπες κερδιζουν πανω απο 4 Mbit αν υπαρχει gap?γιατι δεν ειναι σιγουρα ολες οι χαμηλες ταχυτητες απο gap.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 αν πήγαινε χειρότερο τότε κάτι θα είχε γίνει λάθος... 12.5mbit interleaved με Forthnet και πλέον 14.5mbit fastpath με On Telecoms...30db attenuation 7db SNR, 100 ώρες και κάτι ψιλά uptime μέχρι στιγμής
nikos66 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά, με το netgear έχω αποσυνδέσεις. Με το usr δεν είχα, αλλά τώρα τις τρώω αρκετά συχνά. Κάτι πρέπει να παίζει με τους dns server, τουλάχιστον τα troubleshoot των windows αυτό μου λένε... Να το κάνω και λίγο πιο συγκεκριμένο, πέρα από τις αποσυνδέσεις, συχνά πατάω ένα σάιτ και αυτόματα, χωρίς καν να προσπαθήσει, μου βγάζει server non found. Κάνοντας αμέσως refresh, πάει κανονικά...
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 dns Μπορεις να βαλεις αλλον.για αποσυνδεσεις περνα νεο firmware.thresh ναι καποιος ειχε πει για χειροτερα οσο θυμαμαι.αρα μετα που γεμισες το gap ειχες περιπου το ιδιο με on.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά, με το netgear έχω αποσυνδέσεις. Με το usr δεν είχα, αλλά τώρα τις τρώω αρκετά συχνά. Κάτι πρέπει να παίζει με τους dns server, τουλάχιστον τα troubleshoot των windows αυτό μου λένε... Να το κάνω και λίγο πιο συγκεκριμένο, πέρα από τις αποσυνδέσεις, συχνά πατάω ένα σάιτ και αυτόματα, χωρίς καν να προσπαθήσει, μου βγάζει server non found. Κάνοντας αμέσως refresh, πάει κανονικά... δλδ στους uptime counters πέφτει συχνά reset? thresh ναι καποιος ειχε πει για χειροτερα οσο θυμαμαι.αρα μετα που γεμισες το gap ειχες περιπου το ιδιο με on. κάτι θα είχε γίνει λάθος ξαναλέω... δεν γέμισα το gap όσο ήμουν Forthnet
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 δλδ στους uptime counters πέφτει συχνά reset? κάτι θα είχε γίνει λάθος ξαναλέω... δεν γέμισα το gap όσο ήμουν Forthnet δεν ξερω τι ειχε γινει λαθος.δεν εκατσα να το διαβασω ολο και μενα μου φανηκε παραξενο αλλα δεν εκατσα να τοδιαβασω.να πεσει η ταχυτητα ειναι λιγο παραξενο.το μονο προβλημα που θα μπορουσα να φανταστω θα ηταν περισσοτερα errors αν υπηρχε καποιο θεμα παραξενο με την γραμμη. νομιζα οτι το ειχες γεμισει.
hammerd Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια εγω ανοιξα το θεμα για να μαζεψω προτασεις για αγορα νεου modem/router... μηπως καποια απο τα τελευταια posts ειναι λιγο offtopic..λεω γω τωρα.. οποιος θελει troubleshooting,προβλημα με gap και οτι αλλο δεν μπορει να ανοιξει ενα νεο θεμα ? φιλικα παντα..
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 δεν σε καλυψαν οι απαντησεις στην πρωτη σελιδα ?
hammerd Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 οχι τιποτα αλλο..βλεπουν και αλλοι που ισως θελουν να απαντησουν ισως οτι εχει ξεφυγει το θεματακι και προφανως δεν κανουν τον κοπο..τεσπα..
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 μπα στο Insomnia ειναι στα δυο ακρα.ειτε θα απαντανε νο matter what ειτε θα απαντηθει το θεμα στα 2 -3 Posts και θα δουν οτι εχει απαντηθει και δεν θα πουν αλλη γνωμη.
hammerd Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 καλως..καλα δεν τρεχει και τιποτα..ετσι και αλλιως θα το αναβαλω και γω και θα παω μαλλον σε κατι καλο και ακριβο.. απλα το ψαχνω ακομα για να μην τραβαω τα μαλλια μου αργοτερα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.