Προς το περιεχόμενο

καλυτερο after-market modem/router για συνδεσεις Forthnet

hammerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
30 το βλεπεις με ενα ρουτερ.με ενα αλλο μπορει να σου βγαλει 27.

από την γραμμή μου έχουν περάσει 7 διαφορετικά routers, όλα εκτός του Netgear που έχω τώρα έλεγαν 30db attenuation :P

όσους έχω ρωτήσει για το Netgear μου απάντησαν ότι λεει λανθασμένα το attenuation

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για την ιστορία, ήρθε το Netgear1000.

Λίγο δύστροπο μου φανηκε το webinterface του για ένα μέσο χρήστη σαν εμένα, αλλά οκ, το μαθαίνεις σιγά σιγά.

Κλείδωσε ελάχιστα καλύτερα από το usr, στα 17030

ADSL Link Downstream Upstream

Connection Speed 17030 kbps 1021 kbps

Line Attenuation 13.0 db 13.2 db

Noise Margin 6.1 db 13.2 db

Τα παλιά ήταν αυτά

Downstream

16844 (Kbps.)

Νoise Margin

11 dB

6 dB

Attenuation

14 dB

17 dB

Δημοσ.
μου βρωμάει gap...

Προσπάθησα να το δω μέσα από το dmt (το 8.07), αλλά δεν δουλεύει, μου κοκκινίζει το port. Ξέρεις αν υπάρχει κάποια έκδοση να το υποστηρίζει;

• Super Moderators
Δημοσ.

δοκίμασε το OrbMT απλά στα options του πρέπει να βάλεις το σωστό setting στο modem type για να συνεργαστεί, εφόσον είναι εξαρχής συμβατό το router βέβαια...

• Super Moderators
Δημοσ.

Συμπληρώνεις τη φόρμα που έχει για επικοινωνία στο site της η Forthnet στέλνεις και ένα screenshot με το διάγραμμα συχνοτήτων που φαίνεται το gap και στο διορθώνουν. Μπορεί να κερδίσεις και 5mbit στο συγχρονισμό στην περίπτωσή σου...

• Super Moderators
Δημοσ.

αν έχεις κάποιο από τα siemens που έδινε η Forthnet μπορείς να κάνεις τη δουλειά, είναι συμβατά...

αλλιώς ψάχνεις σε γνωστούς/φίλους/συγγενείς μπας και μπορείς να δανειστείς κάποιο που είναι συμβατό...

Δημοσ.

Δεν έχω siemens, έχω το usr9112, θα δοκιμάσω αν είναι συμβατό αυτό ή θα κοιτάξω μήπως δανειστώ κάποιο.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!!

Δημοσ.
Συμπληρώνεις τη φόρμα που έχει για επικοινωνία στο site της η Forthnet στέλνεις και ένα screenshot με το διάγραμμα συχνοτήτων που φαίνεται το gap και στο διορθώνουν. Μπορεί να κερδίσεις και 5mbit στο συγχρονισμό στην περίπτωσή σου...

παιζει στα 16.αν νομιζεις οτι θα παει στα 21 απο gap τοτε.....

• Super Moderators
Δημοσ.

και όμως έχω δει άτομα στο adslgr να παίρνουν χαλαρά 4-5mbit πάνω σε παρόμοιες περιπτώσεις (χαμηλό attenuation)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...