Προς το περιεχόμενο

Σημαντικο προβλημα με Ovi Maps

ReD-RevolutioN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Εχθες εγκατεστησα στο Nokia N82 τηλεφωνο μου την εφαρμογη ovi maps.Ομως αντιμετωπιζω πολυ μεγαλα προβληματα.Παρολο που εχω εγκαταστησει κανονικα τους χαρτες,εκεινο δεν μου βρισκει καθολου την θεση μου(δηλαδη που βρισκομαι εκεινη την στιγμη που ανοιγω την εφαρμογη).Επισης μου ζηταει μεσα στην εφαρμογη αλλα και οταν ανοιγει πρωτη φορα,να συνδεθει στο ιντερνετ.Δεν λειτουργει μεσω δορυφορου το ολο πραγμα?

Και βεβαια το πιο σημαντικο που ειναι να σε οδηγησει καπου δεν λειτουργει.Μου λεει ολη την ωρα αναμονη gps(εχοντας βεβαια και ως αφετηρια λαθος σημειο-η θεση μου οπως λεω και πιο πανω)

Εχει ασχοληθει κανεις μαζι του,ετσι ωστε να μου δωσει μια μεγαλη χειρα βοηθειας?Κοντευω να το σπασω το τηλεφωνο!

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Δημοσ.

Η χρήση Internet είναι προαιρετική και μπορεί να απενεργοποιηθεί από τις επιλογές του προγράμματος.

Για να λέει αναμονή GPS προφανώς δεν θα έχει πιάσει σήμα. Όταν πιάσει θα εμφανίσει το σωστό στίγμα σου και θα μπορείς να του δώσεις κάποιο σημείο να σε οδηγήσει.

Δημοσ.

Τελικα εκανα μεγαλη βλακεια,καθως δεν ειχα ανοιξει το ενσωματωμενο και το a-gps απο τις ρυθμισεις.Οποτε λογικο να μην μου βρισκει τιποτα.

Κατι αλλο που με εχει ανησυχησει λιγο.Οταν ειμαι μεσα στην εφαρμογη και παταω επιλογες/καταστημα και αδειες/οι αδειες μου μου λεει οτι:οδηγηση ευρωπη ενεργο μεχρι 27/11/2010.Μα καλα δεν υποτιθεται οτι ειναι δωρεαν η εφαρμογη??Γιατι ειναι ενεργοποιημενη για 1 τριμηνο μονο?

Επεξεργασία / Διαγραφή μηνύματος

Δημοσ.

Θα αφήσεις ενεργό μόνο το GPS (όχι το A-GPS) και θα περάσεις όλες τις αναβαθμίσεις της Nokia.

Για να έχεις δωρεάν πλοήγηση από το Ovi πρέπει να 'ναι Series 60 5th Edition. Τσέκαρέ το.

Δημοσ.

Το πρώτο στο λέω γιατι μπερδεύεται ο δέκτης και αργει να κλειδώσει.

Το άλλο είναι η έκδοση λογισμικού του κινητου σου, το Symbian.

Δημοσ.

Ναι φιλε xetasa εχεις δικιο,αλλα και παλι 10 ευρω ειναι μετα για 1 χρονο η φωνητικη πλοηγηση,ενταξει..

Κατι αλλο:Παρατηρησα οτι σημερα που εφευγα απο το σπιτι μου(μενω στο νουμερο 48),οτι το gps του τηλεφωνου ειχε κλειδωσει στο νουμερο 44 που ειναι 2-3 σπιτια πιο κατω.Ειναι λογικο αυτο?Δηλαδη σε ορισμενες τοποθεσιες που βρισκεσαι,να σε δειχνει λιγο πιο πριν/μετα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...