Προς το περιεχόμενο

theatis.gr - Κινηματογραφικό Portal

silve

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχει καταντήσει λίγο spam ή μου φαίνεται;;;

Δημοσ.
έχει καταντήσει λίγο spam ή μου φαίνεται;;;

Χμμμ... Δεν ξέρω αν είναι spam το συγκεκριμένο, ας το κρίνουν οι moderators αυτό. Απλά εγώ κάθε 10 μέρες περίπου ανεβάζω και εδώ κάποια σημαντικά κινηματογραφικά νέα και επίσης τους διαγωνισμούς της ιστοσελίδας!

Δημοσ.
Tα προσεχως αφορουν Ελλαδα ετσι;

Εκει που λες Dvd-BluRay για Ελλαδα αναφερεσαι;

Φυσικά! Οι ημερομηνίες είναι ΜΟΝΟ για Ελλάδα, και οι προσεχώς και τα DVDs/Blu Rays.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δυο εβδομάδες για την λήξη του δαιγωνισμού! Κερδίστε σε DVD την ταινία Deadly Impact. Δηλώστε συμμετοχή ΤΩΡΑ!!!

Κάντε click εδώ

Δημοσ.

Μόλις ξεπεράσαμε τις 200 καταχωρήσεις σε ταινίες! Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την στήριξη.

Επίσης μπορείτε να κάνενετε like την ομάδα μας στο facebook.

Και μην ξεχνάτε τον διαγωνισμό μας. Προλάβετε! Ισχύει μέχρι το τέλος του μήνα!

Δημοσ.

Καλή εβδομάδα και καλό μήνα σε όλους! Ο Νοέμβριος μπαίνει δυναμικά στο theatis.gr. Κερδίστε σε DVD μια ταινία που σάρωσε τα Oscars, "MILK". Επισκεφτείτε το theatis.gr, απαντήστε στην ερώτηση και μπείτε στη κλήρωση!

Κάντε click --> εδώ <--

Δημοσ.

20 ημέρες απομένουν για τη λήξη του διαγωνισμού μας! Κερδίστε αυτόν το μήνα ένα DVD την ταινίας MILK. Δηλώστε συμμετοχή τώρα...

Κάντε click --> εδώ <--

Δημοσ.

Περίπου 10 ημέρες απομένουν για την λήξη του διαγωνισμού Νοεμβρίου!! Κερίστε τώρα απλά, απαντώντας μια ερώτηση, την ταινία MILK με πρωταγωνιστή τον Sean Penn. Δηλώστε συμμετοχή τώρα όσο προλαβαίνεται!!

Κάντε click --> εδώ <-- για τον διαγωνισμό.

Επίσης γίνεται μέλος στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

Κάντε click --> εδώ <-- για να κάνετε like.

Δημοσ.

Νέος μεγάλος Χριστουγεννιάτικος διαγωνσιμός! Κερδίστε ένα DVD της ταινίας IRONMAN 2. Για να συμμετέχετε και εσείς δεν έχετε παρά να κάνετε ένα απλό like στην σελίδα μας στο Facebook! Δηλώστε συμμετοχή τώρα!!!

Κάνε click --> ΕΔΩ <-- για να κάνεις like στην σελίδα μας.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το theatis.gr αναβαθμίστηκε και σας περιμένει με πλούσιο περιεχόμενο και πολλά δώρα! Αυτό το μήνα κερδίστε την ταινία 22 Bullets! Τσεκάρετε το www.theatis.gr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...