Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση PC για GAMES κυρίως

Sed22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιθανόν να είναι ένα απο τα 10άδες ποστς που εχουν γινει αυτη την στιγμη αλλα τι να κανουμε,θα ηθελα λιγη βοηθεια!!

Οπως βλεπετε το συστημα της υπογραφης μου οσο να ναι σερνεται..γι αυτο λεω να αλλαξω επεξεργαστη,μνημη,μητρικη.Την καρτα γραφικων λεω να την κρατησω λιγο ακομα.Αντεχει πιστευω..και υστερα βλεπουμε στο μελλον.

Παιζω κυριως games και απαιτητικα..(crysis ktlp).Ειμαι λατρεις των ωραιων γραφικων και θελω να αντικριζω ενα αρτιο εως τελειο αποτελεσμα στα παιχνιδια που παιζω.

Ηθελα να ρωτησω που να κινηθω?amd ή intel?

Ποια υπερισχειι?,και ποια αποδιδει καλυτερα στα παιχνιδια.?

Αμα ενδεχονται νεες τεχνολογικες εξελιξεις στην κατηγορια των επεξεργαστων καλυτερα να περιμενω λεω.(Ειναι καταληλλη περιοδος για αναβαθμιση δλδ?)

ΥΓ:Δεν θελω να την πατησω οπως τοτε που ειχα παρει amd x2 3800 και μετα απο λιγο βγηκαν core 2 duo και εκλαιγα ας πουμε τα λεφτα μου.

Διαθετω 600-650 ευρω για το αυτα τα τρεια(επεξεργαστη,μνημη,μητρικη)

θελω ιδαιετερα δυνατο συστημα με γερες υποδομες και για το μελλον οσο γινεται..και με εξαιρετικες επιδοσεις στα παιχνιδια..:devil:

Ευχαριστω btw!!:-)

(οι προτασεις σας να γινουν απο το e-shop και μονο αν γινεται)

Δημοσ.

Αυτον τον καιρο τον καιρο τις πιο γερες υποδομες για το μελλον δειχνει να εχει η AMD.Για παιχνιδια γενικα η intel εχει ενα μικρο προβαδισμα αλλα στις αναλυσεις που φανταζομαι οτι παιζεις δεν εχει και πολυ νοημα να παρεις ενα μοσχαρι επεξεργαστη.Ενας τετραπυρηνος με ψηλα ρολογια ειναι γενικα η all-around λυση.

Τωρα αν μεινεις με την 9800 θα δεις μηδενικη η απειροελαχιστη διαφορα.Γι αυτο για το πρωτο πραγμα που πας ειναι για καρτα γραφικων αν θες να δεις διαφορα στα games.

Δεδομενων των παραπανω σου προτεινω τα εξης:

26647774.jpg

Συνολο 657.Πες και τι τροφοδοτικο εχεις για καλο και για κακο.Αν κανεις αγορας εκτος e-shop μπορει να σου βγει και πιο φθηνα το setup.

Τωρα ειδα οτι εχεις μικρη οθονη.Αυτο το συστημα ειναι λιγο overkill για την οθονη σου.Να το παρεις μονο αν καποια στιγμη πας σε μεγαλυτερη οθονη.

Δημοσ.

Τροφοδοτικο toughpower 600-650 watt ειναι νομιζω...

Καρτα γραφικων ελεγα να περιμενω γιατι κατι ακουσα για καινουργιες οτι θα βγουν..

Τώρα για οθονη εχεις δικιο απο την μια αλλα δεν εχω κανενα προβλημα μαζι της:P

Εννοω δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα και ειναι σαν καταναλωτισμος αν παρω καμια αλλη..εκτος και αν την πουλησα σε κανενα ικανοποιητικο ποσο..

Απο επεξεργαστες ενδεχεται καμια νεα προελευση?

Προτινε μου αν ειναι και καμια οθονη να δουμε.

Κατι δυνατο HD 1080p ΚΤΛΠ:P

Δημοσ.

"Διαθετω 600-650 ευρω για το αυτα τα τρεια(επεξεργαστη,μνημη,μητρικη)"

Ρωτησε περαιτερω για οθονη μονο.

Δημοσ.
Με 700 ευρώ, σε 4 μήνες από τώρα, θα έχεις φτιάξει ένα μακράν καλύτερο σύστημα.

Εχεις και υποψιν σου?

---------- Προσθήκη στις 19:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:44 ----------

Budget ?????

Ε απο οτι εχω δει βρισκεις πολυ καλη οθονη με λιγα χρηματα....200 πες

τουμπανο αυτο παντως http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169576

Δημοσ.
Εχεις και υποψιν σου?

---------- Προσθήκη στις 19:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:44 ----------

Ε απο οτι εχω δει βρισκεις πολυ καλη οθονη με λιγα χρηματα....200 πες

τουμπανο αυτο παντως http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169576

Με κατι περισσοτερο απο 200 ευρω παιρνεις αυτην την dell που ειναι κλασης ανωτερη απο αυτην που δειχνεις:

http://www.mgmanager.gr/product/22033/dell-ultrasharp-u2311h-wide.html

Δημοσ.

Ναι είναι καλύτερη.

Μιλάμε για 2 διαφορετικές τεχνολογίες panel ανάμεσα στην LG και την Dell.

Όσο αφορά τον χρόνο απόκρισης ή θέμα ghosting στα παιχνίδια δεν προκειται να δείς διαφορά ανάμεσα στις δύο. Σαν panel όμως της Dell είναι μακράν καλύτερο, έστω και για φθηνό IPS.

Οι τιμές της πλέον είναι κοντά στα αντίστοιχων διαστάσεων monitors με tn panel οπότε είναι πιο συμφέρουσα αγορά. :-)

Δημοσ.

Μαλιστα.Το θεμα βεβαια δεν ειναι τοσο η οθονη αλλα αν αξιζει πλεον να κανω αγορα αυτην την εποχη ή οχι τα παραπανω που εχω αναφερει στο πρωτο ποστ??????????

Τι λετε ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...