goodMan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Εχω τελειωσει το φορουμ μου και τωρα θα πρεπει να το ανεβασω.Οι γνωστες του αντικειμενου μπορουν να μου προτεινουν κανενα πακετο φιλοξενιας ? Ελληνικη εταιρια ( σε περιπτωη προβληματος να μπορω να συννενοηθω ) γνωριζετε ? Επισης θα πρεπει να φτιαξω και εναν ftp και εκει να ανεβασω τα αρχεια μου?
antonisid Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δε πρεπει να φτάξεις FTP.Με τον ftp (προγραμμα ειναι πχ το filezilla) θα ανεβαζεις τα αρχεια σου στον σερβερ που θα φιλοξενησει του φορουμ σου. Προσωπικα χρησιμοποιω την http://www.cretaforce.gr/ και ειμαι ικανοποιημένος.Βέβαια με μια αναζητηση στο Insomnia θα βρεις πολλές επιλογές ακόμα. Μόλις κλείσεις κάποιο πακέτο φιλοξενίας θα πρέπει να πας στην διαχειρηση του domain και να του αλλάξεις τους nameservers προς την ip του server που θα σου δωσει η εταιρεια φιλοξενίας.
goodMan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δε πρεπει να φτάξεις FTP.Με τον ftp (προγραμμα ειναι πχ το filezilla) θα ανεβαζεις τα αρχεια σου στον σερβερ που θα φιλοξενησει του φορουμ σου. Προσωπικα χρησιμοποιω την http://www.cretaforce.gr/ και ειμαι ικανοποιημένος.Βέβαια με μια αναζητηση στο Insomnia θα βρεις πολλές επιλογές ακόμα. Μόλις κλείσεις κάποιο πακέτο φιλοξενίας θα πρέπει να πας στην διαχειρηση του domain και να του αλλάξεις τους nameservers προς την ip του server που θα σου δωσει η εταιρεια φιλοξενίας. Αυτο ηθελα να πω,πως θα χρησιμοποιω τον filezilla για να το ανεβασω.( ασε που το ρουτερ δεν ανοιγει θυρες και εκει υπαρχει προβλημα σοβαρο ). Γενικα ομως για ενα foroum ποιο πακετο πιστευεις θα ειναι καταλληλο? ( αυτα θελω να μαθω )
nik1992 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 αν πας στην cretaforce, την οποια σου προτεινω και εγω, με το απλο πακετο που σου δινει 1gb εισαι υπερκαλυμενος. Οδηγιες για να συνδεθεις στο ftp θα σου δωσουν και εκεινοι... Μια ip χρειαζεσε, το ονομα χρηστη και τον κωδικο. Δε θα εχεις προβλημα με το ρουτερ..
dinos33 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Εγώ χρησιμοποιώ την TopHost, ελληνική εταιρεία και πραγματικά πολύ εξυπηρετική. Άμεση υποστήριξη 2-3 φορές που τους έχω χρειαστεί. Έχουν υποστήριξη και με live chat και με τηλέφωνο. Χρησιμοποιούν το Parallels Plesk που είναι πολύ εύχρηστο Control Panel. Όσο για το πακέτο που θες για ένα forum, η TopHost έχει αρκετά πακέτα και σε καλές τιμές (έχω βρει αρκετά καλύτερες τιμές, αλλά σε ξένες εταιρίες hosting). Starter: 2,50ευρώ/μήνα, Unmetered μηνιαίο Traffic, 15mb χώρος στο δίσκο, φιλοξενία 1 Site, Berkeley Database Economy Plus: 3,50ευρώ/μήνα, 10GB Μηνιαίο Traffic, 600mb χώρος στο δίσκο, φιλοξενία 1 Site, κουπόνι Google αξίας 30 ευρώ, Databases (1 MySQL 5.0.77, 1 PostgreSQL, Berkeley) Business Unlimited: 6,50ευρώ/μήνα, Unmetered Μηνιαίο Traffic, 350GB χώρος στο δίσκο, Φιλοξενία 2 Sites, Κουπόνι Google αξίας 50 ευρώ, Databases (5 MySQL 5.0.77, 5 PostgreSQL, Berkeley) Platinum Unlimited: 10,95ευρώ/μήνα, Unmetered μηνιαίο Traffic, Unmetered χώρος στο δίσκο, Φιλοξενία απεριόριστων Sites, Κουπόνι Google αξίας 65 ευρώ, Databases (Άπειρες MySQL 5.0.77, Άπειρες PostgreSQL, Berkeley) Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ Όλα τα πακέτα έχουν Extreme Support και, μάλιστα, αυτές τις μέρες (και μόνο για λίγες μέρες) τα πακέτα Starter και Economy Plus έχουν 20% έκπτωση και τα πακέτα Business Unlimited και Platinum Unlimited έχουν 30% έκπτωση. Πιστεύω ότι το Starter έχει πολύ λίγο χώρο (15mb) ακόμα και για forum, νομίζω ότι το ιδανικό για forum είναι το Economy Plus με 600mb χώρο στο δίσκο και 10GB μηνιαίο Traffic
Smell Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Την tophost την ειχα για 4 χρονια,ειναι οικονομικη, δυστυχως τον τελευταιο χρονο ειχα πολλα προβληματα και ετσι αναγκαστικα να μεταφερθω σε αλλη εταιρεια
dinos33 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Την tophost την ειχα για 4 χρονια,ειναι οικονομικη, δυστυχως τον τελευταιο χρονο ειχα πολλα προβληματα και ετσι αναγκαστικα να μεταφερθω σε αλλη εταιρεια Και εγώ κοντεύω τα 4 χρόνια όπου να 'ναι, τι προβλήματα είχες; Να αρχίσω να ανησυχώ
Smell Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 δεν ειναι ο καταλληλος χωρος εδω θα χαθει το θεμα που ξεκινησε ο goodMan τα βασικοτερα παντως :1. συνεχεια ο σερβερ κατω για ωρες(ειδικα καθε σαββατο) 2.τις περισσοτερες φορες σερνοτανε. να σημειωσω ομως οτι απο πλευρα support ηταν αψογοι
larios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Πάντως εγώ με όσες εταιρείες από το εξωτερικό έχω συνεργαστεί συνήθως είχαν καλύτερο support από τις ελληνικές.
kanonas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Το θέμα είναι να μην μένει η σελίδα σου στα κρύα του λουτρού καθε τρεις και λίγο που θα πεφτει ο server και να μην βρίσκεις κανέναν..Σου εχω στείλει και πμ
v5net Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 στην tophost είμαι και γω για 3 μήνες τώρα. είναι πολύ εξυπηρετικοί όντως και το hosting οικονομικό. το σκέφτηκα πολύ βέβαια πριν ανανεώσω γιατί στην αρχή παρατήρησα και γω τα προβλήματα με τους servers,ευτυχώς εδώ και 2 μήνες όλα πάνε καλά,εκτός από μια πολύ μικρή διακοπή 2-3 λεπτών πριν 5 μέρες.
goodMan Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Για αυτην εχετε γνωμη ? http://www.metaweb.gr/ Το metaBusiness πακετο μπορει να με βοηθησει ?
tophost.gr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα, το παρόν post γίνεται μόνο λόγω της αναφοράς σε υπηρεσίες της Tophost, οπότε συγχωρέστε μου το offtopic. Τυχόν downtimes μπορεί να προκύψουν σε οποιoνδήποτε provider για διάφορες αιτίες. Το σημαντικό σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ο πελάτης να έχει δίπλα του το Τμήμα Εξυπηρέτησης του provider, για να διορθωθεί σύντομα το πρόβλημα. Ως εναλλακτική λύση, μπορεί να γίνει και μεταφορά του site σε νεότερο server. Ειδικά για πελάτες που είναι αρκετά χρόνια στην Tophost, το πιθανότερο είναι να βρίσκονται σε datacenter της Αμερικής. Σε αυτή την περίπτωση προτείνεται μεταφορά στο Ευρωπαϊκό Datacenter για ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες. Οποιαδήποτε κριτική ή σχόλιο σε κάθε περίπτωση είναι ευπρόσδεκτα, για συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Καλή συνέχεια. @dinos33: thanx για το feedback =)
orotoi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Σε ξένο θα έχεις καλύτερη τιμή και στις περισότερες των περιπτώσεων καλύτερο support. Οι servers των πιο πολλών host (ελλάδας) βρίσκονται στο εξωτερικό. Οπότε είναι το ίδιο και σε χρεώνουν κατι απίστευτα ποσά (δες πιο πάνω το τιμοκατάλογο του φίλου..) Αν θες να παίζεις απο ελλάδα τοτε βρες εταιρία με servers εδω.. (πανάκριβα παντως πάλι) Οσο για τη συννενόηση με λίγα βασικά αγγλικά θα τα καταφέρνεις..
CyberCr33p Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Οι 5 πιο γνωστοί webhosts στην Ελλάδα πάντως έχουν αντίστοιχες τιμές με αυτές στο εξωτερικό. Σε μερικές περιπτώσεις θα βρεις και πιο φτηνά. Ακόμα και να υπάρχει μια μικρή διαφορά των 2-3 ευρώ πάνω ή κάτω δεν πρέπει να αποφασίσει κάποιος στην επιλογή webhost με πρώτο κριτήριο τη τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.