Προς το περιεχόμενο

Αγορα καρτας γραφικων

algox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΚΑλη μου φαινεται αυτη φιλαρακο.Και τα χρηματα της ειναι μια χαρα.Βασικα ξερετε τι?Παιζω Battliefield 2 στο ιντερνετ και με πεταει εξω λογω καρτας.

Το τροφοοτικο λετε να το αλλαξω?Να ανεβω λιγο περισσοτερο σε W η τζαμπα τα χρηματα?

το θεμα δεν ειναι τα wat αλλα τελος παντων μην αλλαζεις PSU (κρατα τα χρηματα) γιατι θα πρεπει να ξαναρχισουμε απ την αρχη :P

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΚΑλη μου φαινεται αυτη φιλαρακο.Και τα χρηματα της ειναι μια χαρα.Βασικα ξερετε τι?Παιζω Battliefield 2 στο ιντερνετ και με πεταει εξω λογω καρτας.

Το τροφοοτικο λετε να το αλλαξω?Να ανεβω λιγο περισσοτερο σε W η τζαμπα τα χρηματα?

Παραπάνω watt δεν χρειάζεσαι.. καλύτερη ποιότητα τροφοδοτικού χρειάζεσαι και από την στιγμή που διαθέτεις 150 - 180Ε εγώ προτείνω το παρακάτω πακετάτι

4850 + psu

---------- Προσθήκη στις 12:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:45 ----------

Ενταξει.Παντως λεω να παρω αυτη την καρτα που εσυ μου προτεινες.

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200007995

Αχρηστο είναι το 1gb για την 5670 και ειδικά σε τέτοια ανάλυση... χαμένα θα πάνε τα έξτρα χρήματα από αυτή την υλοποίηση με 512mb

Δημοσ.
http://multirama.gr/products/product?pid=0446789&catid=020300

Mε αυτη την καρτα γραφικων που ταιριαζει και με τη μητρικη μου τι PSU θα μου προτεινες?

Το ίδιο που σου πρότεινα και παραπάνω.. αν και την 5670 υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να την σηκώνει και το τωρινό σου τροφοδοτικό οπότε δεν έχεις να χάσεις τπτ με το να δοκιμάσεις..

Πάντως στο ξαναλέω δεν αξίζει τα σχεδόν 30 ευρώ παραπάνω η 1 gb έκδοση της 5670... δεν πρόκειται να τα αξιοποιήσει ΠΟΤΕ.. πάρε την έκδοση με τα 512 mb δεν θα δεις διαφορά...

Δημοσ.

Και μια τελευταια ερωτηση.Οταν παιζω το Battliefield 2 μεσω ιντερνετ αργα η γρηγορα ο υπολογιστης μου θα σβησει.Ακουμπαω την καρτα γραφικων,καιει αρκετα.Πιανω στο πανω μερος τον επεξεργαστη,καιει κι αυτος αλλα οχι σαν την καρτα.Αντιθετως το τροφοδοτικο μια χαρα τα παει.Εγω γιαυτο θελω να αγορασω καρτα,διοτι απο εκει πρεπει να προερχεται το ολο φταιξιμο.Βεβαια παλιο ειναι ολο το συστημα.Τι ζηταω κι εγω τωρα θα μου πειτε.Μια γνωμη θελω.

Δημοσ.
Και μια τελευταια ερωτηση.Οταν παιζω το Battliefield 2 μεσω ιντερνετ αργα η γρηγορα ο υπολογιστης μου θα σβησει.Ακουμπαω την καρτα γραφικων,καιει αρκετα.Πιανω στο πανω μερος τον επεξεργαστη,καιει κι αυτος αλλα οχι σαν την καρτα.Αντιθετως το τροφοδοτικο μια χαρα τα παει.Εγω γιαυτο θελω να αγορασω καρτα,διοτι απο εκει πρεπει να προερχεται το ολο φταιξιμο.Βεβαια παλιο ειναι ολο το συστημα.Τι ζηταω κι εγω τωρα θα μου πειτε.Μια γνωμη θελω.

μηπως εχουν πιασει σκονες οι ψυκτρες κvga k cpu?καθαρισε τα κ δες αν εχουν καλητερες θερμοκρασιες

Δημοσ.

Μπαααα.Καθαρισα τα ΠΑΝΤΑ.και ψυκτρες και psu και επεξεργαστη και ολη την μητρικη.Αυτη βεβαια την πηγα σε μαστορα για καθαρισμα.Και μετα παλι τα ιδια.

Δημοσ.
Μπαααα.Καθαρισα τα ΠΑΝΤΑ.και ψυκτρες και psu και επεξεργαστη και ολη την μητρικη.Αυτη βεβαια την πηγα σε μαστορα για καθαρισμα.Και μετα παλι τα ιδια.

ε τοτε μια αναβαθμιση θαναι καλη ιδεα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...