Προς το περιεχόμενο

Αγορα καρτας γραφικων

algox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω την συγκεκριμενη μητρικη και επειδη δεν ξερω ποιες καρτες γραφικων υποστηριζει,θελω να μου προτεινετε εσεις καποιες.Θα ηθελα μια με 1GB,αν υπαρχει βεβαια.Την θελω καθαρα για παιχνιδια.

and1jd.jpg

Εχω και αυτο τον επεξεργαστη (AMD ATHLON 64 X2 Dual Core Processor 4800+).Θελω να μου πειτε αν συμφερει να αγορασω κατι καλυτερο για την συγκεκριμενη μητρικη και αν ειναι προτεινετε μου κατι.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πιστεύω οτι με μια τέτοια ή μια τετοια για φνηνότερα θα είσαι καλυμένος

Μία ακόμη λύση είναι και αυτή

είναι ολεσ συμβατές με την μητρική σου..

Οσο αφορά τον επεξεργαστή δυστυχώς δεν μπορείς να κάνει και πολλά πράγματα...

Ο καλύτερος συμβατός με την μητρική σου είναι ο Athlon X2 6000+ τον οποίο μονο μεταχειρισμένο αν τον βρεις και η διαφορά στις επιδόσεις με αυτός που ήδη έχεις δεν τηα είναι κατι το ιδιέτερο!!

Αλήθεια η οθόνη σου τι ανάλυση υποστηρίζει?? ετσι για να δούμε ποιά καρτούλα τεριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις σου!

Δημοσ.
gtx 460 απομενα

Με athlon X2 που έχει το παιδί εσύ προτείνεις 460?? πολύ overkill εντελός χαμένη θα πάει!

---------- Προσθήκη στις 12:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:10 ----------

ποια καρτα εχεις πανω τωρα? και τι PSU εχεις

Ναι και αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που ξέχασα να ρωτήσω!

Δημοσ.

H μητρική σου είναι αυτή:

http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=255

Υποστηρίζει όλες τις κάρτες γραφικών που είναι PCI Express.

Δηλαδή δεν έχεις πρόβλημα να βρείς κάρτα. :-)

To υπόλοιπο σύστημά σου αποτελείται απο...?

Η οθόνη που έχεις είναι η....?

Πόσα χρήματα διαθέτεις? :P

Δημοσ.
Με athlon X2 που έχει το παιδί εσύ προτείνεις 460?? πολύ overkill εντελός χαμένη θα πάει!

---------- Προσθήκη στις 12:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:10 ----------

Ναι και αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που ξέχασα να ρωτήσω!

βλεπω οτι ειναι dual core sta 2.5 τοσο χαλιας ειναι?

εγω εχω τον q8300 κ η gtx 460 φυσαει.δεν κολαει πουθενα

Δημοσ.

Αν παίζει σε μεγαλούτσικες αναλύσεις η 5770 είναι το "άνω όριο" imho - από εκεί και πάνω η κάρτα θα παίζει "χλιαρή" ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...