pankou Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Μετα απο εγκατασταση των win 7 σε Tosshiba p300-133 δεν δουλευει το πληκτρολογιο. Στο divice manager μου δειχνει οτι λειτουργει κανονικα. Ξερει καποιος τι μπορω να κανω; τωρα γραφω απο το vitrual keyboard.
kyriakh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 μήπως να πήγαινες keyboard uninstall kai επανεγκατάσταση?
intelquad Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 εγω το συγκεκριμενο θεμα παντως σε vista το ειχα λυσει με επαναφορα συστηματος!
intelquad Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 drivers για πληκτρολογιο λαπτοπ?δε νομιζω.....drivers για πληκτρολογιο ξεχωριστα μονο σε ορισμενες περιπτωσεις βγαινουν!
pankou Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Νομίζω το έλυσα. Όταν άγγιζα το touch pad απενεργοποιώταν το πληκτρολόιο! Απεγκατέστησα το touch pad από το divice manager, στη συνέχεια τα windows το εγκατέστησαν αυτόματα και τώρα λειτουργεί το πληκτρολίο και το touch pad που δεν λειτουργούσε και αυτό. Τώρα το πρόβλημα μου είναι πως δεν βρίσκω drivers για να δουλέψουν τα έξτρα κουμπία που έχει το Toshiba p300-133 στο πληκτρολόγιο. Αν μπορεί να βοηθήσεί κάποιος και σε αυτό. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.