whiteNinja Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Έτσι θα γινουν οποια αντεξουν για πανω απο 1 μηνα! http://www.youtube.com/watch?v=QgqlfbxfeH8&feature=related τι ειναι αυτο? δε νομιζω να ειναι αυτα τα πλασματακια σε 1 μηνα, δε παιζει να μεγαλωνουν τοσο
Swimmer21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 τι ειναι αυτο? δε νομιζω να ειναι αυτα τα πλασματακια σε 1 μηνα, δε παιζει να μεγαλωνουν τοσο Κι ομως...
Swimmer21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 τι χρονο ζωης εχουν δλδ? Πολυ μικρη, αλλα οποιος ξερει απο αυτα τα ειδη ψαριων μπορει να τα διατηρησει σωστα και να αναπτυχθουν πολυ..
mariakc Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 εμενα παντως δεν μου ειχαν γινει... μου τα ειχαν φερει για τα 6α μου γενεθλια (νομιζω δεν παιρνω κι ορκο) τα εβαλα και περιμενα περιμενα περιμενα και τιποτα... ε στο τελος εφαγαν σουτ τζαμπα λεφτα...
kk1991 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 εμενα παντως δεν μου ειχαν γινει...μου τα ειχαν φερει για τα 6α μου γενεθλια (νομιζω δεν παιρνω κι ορκο) τα εβαλα και περιμενα περιμενα περιμενα και τιποτα... ε στο τελος εφαγαν σουτ τζαμπα λεφτα... και εγω μια απο τα ιδια τα κοιταγα τα ξανακοιταγα τιποτα.......οσπου στο τελος η μανα μου αποφασισε οτι ηθελε και αλλο χωρο στο παγκο και τα εστειλε......οντως τσαμπα τα λεφτα και δε θυμαμε να ειχαν και λιγα
SilverCloak Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Λίγο περίεργο για τέτοια ώρα, αλλά διαβάζοντας το θέμα και ακούγοντας το στίχο "Here we are, under the same old sun...", μου ήρθε μια αλλαγή Point of View... Άραγε μας κοιτάει και μας κανείς να ζούμε τα ψωρό 70-80 χρονάκια μας και λέει πφφφ τσάμπα τα λεφτά;
kk1991 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Λίγο περίεργο για τέτοια ώρα, αλλά διαβάζοντας το θέμα και ακούγοντας το στίχο "Here we are, under the same old sun...", μου ήρθε μια αλλαγή Point of View... Άραγε μας κοιτάει και μας κανείς να ζούμε τα ψωρό 70-80 χρονάκια μας και λέει πφφφ τσάμπα τα λεφτά; λες να εχουν μαζευτει και να κοιτανε τους Ελληνες?????????!!!!!!!χαχα!!!:-)πολυ θελω να δω τα μουτρα τους οταν στο πακετο ελεγε ''Ενας συναρπαστικος κοσμος'' και μετα αρχισαν να παρακολουθουν τα νεα μετρα,το μνημονιο και την απαγορευση καπνισματος....!!!
achisael Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 παντός είχαν γεύση κοτόπουλο με μύδι.... γιατι εφαγες?
atropa Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 γιατι εφαγες? ναι αλλά μη το πεις στον αδελφό μου του είπαμε οτι ψόφησαν....
achisael Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 ναι αλλά μη το πεις στον αδελφό μου του είπαμε οτι ψόφησαν.... :cry:
kk1991 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 παντός είχαν γεύση κοτόπουλο με μύδι.... :eek::eek::eek: παει το κοτοπουλο με το μυδι???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.