top-gear Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Είναι παράνομο να πουλήσεις domain για πολύ περισσότερα χρήματα από όσα το αγόρασες, θεωρείται αισχροκέρδεια. Το είχα διδαχθεί στη σχολή στο μάθημα Τεχνική Νομοθεσία, και πρακτικά μπορείς να τον τρέξεις τον άλλο αν αποδείξεις ότι το κάνει.
michaelcom Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Είναι παράνομο να πουλήσεις domain για πολύ περισσότερα χρήματα από όσα το αγόρασες, θεωρείται αισχροκέρδεια. Το είχα διδαχθεί στη σχολή στο μάθημα Τεχνική Νομοθεσία, και πρακτικά μπορείς να τον τρέξεις τον άλλο αν αποδείξεις ότι το κάνει. Οχι αυτο γινετε εδω και χρονια και μαλιστα μερικοι δινουν χιλαδες για μια κατωχυρωση domain
PCharon Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 εμένα μου έχει τύχει να πάω να πάρω ένα ντομέιν αλλά δεν είχα αρκετά ευρώ στο λογαρισμό μου και δεν μπόρεσα να το πληρώσω , οπότε βρέθηκε ένας μάγκας από την εταιρεία , το κατοχύρωσε και την επόμενη μέρα βλέπω ότι έλεγε το ντομέιν είναι προς πώληση Ρε συ, αυτό δε μου φαίνεται και πολύ τυχαίο. Προσωπικά όταν ψάχνω τη διαθεσιμότητα domain αποφεύγω να χρησιμοποιώ ορισμένες ιστοσελίδες, γιατί πού ξέρω εγώ αν στο παρασκήνιο καταγράφονται τα πληκτρολογημένα, κάποιοι ρίχνουν μια ματιά στη λίστα και αν δουν κάτι γυαλιστερό το βουτάνε πριν από σένα... Φαίνεται λίγο τραγική η σκέψη μου αλλά προτιμώ τα καλά που σκέφτομαι να τα πατάω από τη διεύθυνση του φυλλομετρητή κατευθείαν. Έχω σκεφτεί ακόμα και να φτιάξω δικό μου λογισμικό ελέγχου διαθεσιμότητας που να ξέρω πως είναι έμπιστο.
miza Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Και αυτό το πρόγραμμα πως θα το κάνεις, υπάρχει κάποιος server που μπορεί να ζητάς request για κάποιο domain, και να σου επιστρέφει τα στοιχεια του αν υπάρχει η ότι είναι διαθέσιμο, αν δεν έχει καταχωρηθεί από κάποιον άλλο; Πια εταιρία προτιμάτε για καταχωρήσει domain;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.