Προς το περιεχόμενο

umber Προβλημα με 2 λειτουργικα

Liakos_LILIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

Λοιπον εχουμε και λεμε ειχα τα xp στο pc του ξαδελφου μου

Πηρα αλλο ενα σκληρο τον εβαλα επανω και εγκατεστησα τα 7 (υποψην οταν εκανα βοοτ μου εβγαζε σε ποιο λειτουργικο θελω να μπω) αφου μεταφεραμε οτι θελαμε προσπαθουσα να σβησω το σκληρο με τα χπ για να τον κανω χωρο αποθηκευσης δεν τα καταφερνα με κανενα τροπο, μα με κανεναν δεν με αφηναν τεσπα

και εβαλα το cd της εγκαταστασης των xp για να μπω μεσω κοσνολας να σβησω τα χπ μονο

το εκανα και αφησα ανεπαφα τα 7

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ :

δεν κανει καν βοοτ μου λεει δεν βρεθηκε λειτουργικο εβαλα το cd ΑΠΟ τα 7 προσπαθησα μεσω cmd αλλα κατι μου διαφευγει σας παρακαλω help!!:cry:

---------- Προσθήκη στις 23:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:47 ----------

καποιος plzz???

Δημοσ.

Συγχαρητήρια :-D έτσι όπως τα έκανες, καλλίτερα να κάνεις καθαρή εγκατάσταση τον win7 στον πρώτο δίσκο, φαντάζομαι ότι αυτός είχε τα winXP,σβήνοντας και δημιουργώντας ξανά το διαμέρισμα c:\ ,και στην συνέχεια να σβήσεις με απλό delete ότι αρχεία υπάρχουν από την παλιά εγκατάσταση win7.

Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις επιδιόρθωση με τα 7,αν έχεις κατάλληλο dvd ,πρέπει ώμος οπωσδήποτε να το αφήσεις να φτιάξει το διαμέρισμα εκκίνησις στο c:\.Μπέρδεμα μεγάλο,αν δεν ξέρεις τη να κάνεις.

Δημοσ.

εννοεισ να κανω εγκατασταση στο δισκο που εσβησα που ειχε τα χπ να βαλω τα 7 και μετα τι?

---------- Προσθήκη στις 23:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:35 ----------

αν βαλω το σκληρο με τα 7 στο δικο μου το πισι κα κανω μια κοπια ολο το βοοτ απο τον δικο μου στο δικο του θα πιασει? εχουμε τα ιδια windows

Δημοσ.
εννοεισ να κανω εγκατασταση στο δισκο που εσβησα που ειχε τα χπ να βαλω τα 7 και μετα τι?

Ναι,μετά πάνε στον δίσκο που έβαλες πριν τα 7 κράτα ότι θες να κρατήσεις,και σβήσε όλα τα άλλα.

αν βαλω το σκληρο με τα 7 στο δικο μου το πισι κα κανω μια κοπια ολο το βοοτ απο τον δικο μου στο δικο του θα πιασει? εχουμε τα ιδια windows

Αν έχετε ακριβός το ίδιο υλικό τότε ενδέχεται να γίνεται,άλλα όχι με απλή αντιγραφή μέσα από τα windows.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...