Agelos01 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Οι φοιτητές πολλών πανεπιστημίων έχουν πρόσβαση στο MSDN. Να γραφτείς και να το κατεβάσεις από εκεί νόμιμα! Μη μου πεις ότι έχεις και τα Windows ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ;;;;;; windows 7 εχω αυθεντικά!!
ktsolkas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Οι φοιτητές πολλών πανεπιστημίων έχουν πρόσβαση στο MSDN. Να γραφτείς και να το κατεβάσεις από εκεί νόμιμα! Μη μου πεις ότι έχεις και τα Windows ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ;;;;;; δυστυχως το MSDN δεν δινει πλεον το office. τουλαχιστον οχι στο πανεπιστημιο πατρας. δινει ομως windows 7 και αλλα χρησιμα προγραμματα.
Agelos01 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 δυστυχως το MSDN δεν δινει πλεον το office.τουλαχιστον οχι στο πανεπιστημιο πατρας. δινει ομως windows 7 και αλλα χρησιμα προγραμματα. Βασικά δεν ρώτησα εκεί για άλλα προγράμματα..μόνο για το office..μου είπαν όχι και έφυγα! Τί άλλα προγράμματα δίνουν;;Ξέρει κάποιος;; όσο αφορά τώρα τα Office τα βρήκα!!!!!!!!:lol: Μου τα έδωσε μια κοπέλα με αντάλλαγμα το κορμί μου!!!! :lol::lol::lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.