Προς το περιεχόμενο

Ο πρώτος μου Υπολογιστής!!!!

Agelos01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το κλοτσάω για να μάθει ποιος είναι το αφεντικό!!!:-D:-D:-D (ώρες ώρες κάνει λες και περναέι τραίνο για 25 δευτερόλεπτα..μετά νέκρα)

Καλά δεν θα πάρω άλλο αφού το λες εσύ...:-):-):-):-)

Απλώς,αν μου λέγατε/προτείνατε κάτι πάνω σε ένσύρματο router για να έχω μια ιδέα!!!

Μπορεί να χρειαστεί να πάρω!!Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί!!

Όταν χρειαστεί τα ξαναλέμε, μέχρι τότε...

Όταν λές κάνει σαν τραίνο... μπορείς να καταλάβεις απο που ακούγεται ο θόρυβος?

Δεν πρέπει σε καμμιά περίπτωση να τραβάς κλοτσιές γιατι θα το πάρεις στα χέρια φίλε ... έλεος. :P

Μπορεί να είναι κάποιο ανεμιστηράκι προβληματικό και να συντονίζεται οπότε το αλλάζουμε ή απο την ψύκτρα. Δες απο που έρχεται ο θόρυβος που λές.

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το κλοτσάω για να μάθει ποιος είναι το αφεντικό!!!:-D:-D:-D (ώρες ώρες κάνει λες και περναέι τραίνο για 25 δευτερόλεπτα..μετά νέκρα)

Καλά δεν θα πάρω άλλο αφού το λες εσύ...:-):-):-):-)

Απλώς,αν μου λέγατε/προτείνατε κάτι πάνω σε ένσύρματο router για να έχω μια ιδέα!!!

Μπορεί να χρειαστεί να πάρω!!Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί!!

Δεν πρέπει σε καμμιά περίπτωση να τραβάς κλοτσιές γιατι θα το πάρεις στα χέρια φίλε ... έλεος. :P

Μπορεί να είναι κάποιο ανεμιστηράκι προβληματικό και να συντονίζεται οπότε το αλλάζουμε ή απο την ψύκτρα. Δες απο που έρχεται ο θόρυβος που λές.

Δημοσ.

Οταν λέω οτι το κλοτσάω μην φανταστείς οτι θα τον στείλω και στην απέναντι πολυκατοικία!!!

Ο θόρυβος μάλλον είναι απο το ανεμιστηράκι πίσω!Τι πρέπει να κάνω;;;

--Να του δώσω άλλη μία;;;Το έχει πάρει το κολάι..μολις το κοπανάω συνέρχεται..Να δω αν δεν το έχουν βάλει καλά;;---

Οσο για το ενσύρματο router ρωτάω γιατί όταν επιστρέψω στα πάτρια εδάφη μου θα πρέπει να αγοράσω ένα για το γραφείο της αδερφής μου!!!

Δημοσ.

Σιγουρέψου ότι είναι απο το πίσω ανεμιστηράκι (εξαγωγής δλδ) αν και εμένα μου κάνει περισσότερo για το stock cooler του επεξεργαστή. Αν είναι ο ανεμιστήρας του κουτιού πάντως τον αλλάζεις εύκολα με έναν άλλο αθόρυβο με 6-7 ευρώ. :-)

Δημοσ.
Σιγουρέψου ότι είναι απο το πίσω ανεμιστηράκι (εξαγωγής δλδ) αν και εμένα μου κάνει περισσότερo για το stock cooler του επεξεργαστή. Αν είναι ο ανεμιστήρας του κουτιού πάντως τον αλλάζεις εύκολα με έναν άλλο αθόρυβο με 6-7 ευρώ. :-)

ok!!Θα ανοίξω το κουτί και θα δω ποιο κάνει θόρυβο!

Αν κάνει το stock cooler του επεξεργαστή (αυτό είναι το ανεμιστηράκι που είναι πάνω στην μητρική;;; ---Η ασχετοσύνη χτυπάει κόκκινο :X --) θόρυβο τί πρέπει να κάνω;;

Δημοσ.
ok!!Θα ανοίξω το κουτί και θα δω ποιο κάνει θόρυβο!

Αν κάνει το stock cooler του επεξεργαστή (αυτό είναι το ανεμιστηράκι που είναι πάνω στην μητρική;;; ---Η ασχετοσύνη χτυπάει κόκκινο :X --) θόρυβο τί πρέπει να κάνω;;

Θέλει κάποια διαδικασία η οποία απαιτεί να ξέρεις κάποια λίγα πράγματα.

Επίσης κάθε μητρική έχει διαφορετικό menu στο bios.

Ο συνήθης τρόπος είναι, μπαίνεις στο BIOS πατώντας το κουμπί DEL αμέσως μετά την εκκίνηση και πηγαίνεις στην καρτέλα που είναι το h/w monitor. Εκεί θα βρείς την επιλογή cpu smart fan target. Διάλεξε λοιπόν μια θερμοκρασία στόχο πάνω απο την οποία θα αυξάνονται οι στροφές. Δοκίμασε λοιπόν π.χ στους 45 βαθμούς.

Μετα απο αυτό θα εμφανιστεί και μια καινούρια επιλογή πόσο % θα λειτουργεί ο ανεμιστήρας πριν φτάσει αυτή τη θερμοκρασία στόχο που έβαλες. Βάλε π.χ το 50% ή ακόμα πιο κάτω και παρατήρησε τη θερμοκρασία όταν κάνεις normal χρήση (internet - μουσική κλπ). Αν παρατηρήσεις ότι δεν ξεπερνά την θερμοκρασία στόχο σχετικά συχνά τότε το αφήνεις εκεί. Μπορείς να παρατηρείς την θερμοκρασία και τις στροφές (rpm) του ανεμιστήρα του cpu σε περιβάλλον windows με το προγραμματάκι hw-monitor αν το κατεβάσεις. Θα παρατηρήσεις ότι όταν ξεπερνάει την θερμοκρασία στόχο που έβαλες, όταν τρέχει μια βαριά εφαρμογή, θα αυξάνονται αυτόματα οι στροφές του PWM ανεμιστήρα της ψύκτρας και θα μειώνονται αυτόματα όταν μειώνεται η θερμοκρασία σε idle (κατάσταση ηρεμίας). Αν εξακολουθεί ακόμα να σε ενοχλεί ο θόρυβος τότε θα πρέπει να σκεφτείς κάποια στιγμή να αλλάξεις την στόκ με κάποια aftermarket και πιο αθόρυβη λύση.

Μην πειράξεις τίποτα άλλο μέσα στο Bios. Να είσαι προσεκτικός πάντα και φυσικά έαν έχεις και την παραμικρή αμφιβολία μη το επιχειρήσεις ο ίδιος. Ρώτησε κάποιο φίλο σου που ξέρει περισσότερα επ αυτού για να στο φτιάξει αυτός. Διαφορετικά άστο όπως είναι. :-)

Δημοσ.

Ο συνήθης τρόπος είναι, μπαίνεις στο BIOS πατώντας το κουμπί DEL αμέσως μετά την εκκίνηση και πηγαίνεις στην καρτέλα που είναι το h/w monitor. Εκεί θα βρείς την επιλογή cpu smart fan target. Διάλεξε λοιπόν μια θερμοκρασία στόχο πάνω απο την οποία θα αυξάνονται οι στροφές. Δοκίμασε λοιπόν π.χ στους 45 βαθμούς.

Μετα απο αυτό θα εμφανιστεί και μια καινούρια επιλογή πόσο % θα λειτουργεί ο ανεμιστήρας πριν φτάσει αυτή τη θερμοκρασία στόχο που έβαλες. Βάλε π.χ το 50% ή ακόμα πιο κάτω και παρατήρησε τη θερμοκρασία όταν κάνεις normal χρήση (internet - μουσική κλπ). Αν παρατηρήσεις ότι δεν ξεπερνά την θερμοκρασία στόχο σχετικά συχνά τότε το αφήνεις εκεί. Μπορείς να παρατηρείς την θερμοκρασία και τις στροφές (rpm) του ανεμιστήρα του cpu σε περιβάλλον windows με το προγραμματάκι hw-monitor αν το κατεβάσεις. Θα παρατηρήσεις ότι όταν ξεπερνάει την θερμοκρασία στόχο που έβαλες, όταν τρέχει μια βαριά εφαρμογή, θα αυξάνονται αυτόματα οι στροφές του PWM ανεμιστήρα της ψύκτρας και θα μειώνονται αυτόματα όταν μειώνεται η θερμοκρασία σε idle (κατάσταση ηρεμίας). Αν εξακολουθεί ακόμα να σε ενοχλεί ο θόρυβος τότε θα πρέπει να σκεφτείς κάποια στιγμή να αλλάξεις την στόκ με κάποια aftermarket και πιο αθόρυβη λύση.

Μην πειράξεις τίποτα άλλο μέσα στο Bios. Να είσαι προσεκτικός πάντα και φυσικά έαν έχεις και την παραμικρή αμφιβολία μη το επιχειρήσεις ο ίδιος. Ρώτησε κάποιο φίλο σου που ξέρει περισσότερα επ αυτού για να στο φτιάξει αυτός. Διαφορετικά άστο όπως είναι. :-)

Αν είναι να το κάνω αυτό εγώ,θα ενημερώσω όλους τους ένοικους της πολυκατοικίας να απομακρυνθούν!! :-):-)

Δημοσ.

Το έφτιαξα lionheart!!!:lol::lol::lol::lol:

τώρα ο υπολογιστής είναι σαν να μην υπάρχει!!!!!

Ερώτηση:

Το office 2003 (αυτό έχω) είναι πολύ διαφορετικό με το Office 2007;;;

Ρωτάω γιατί όταν χθες μου έφερε ένας φίλος μου ένα αρχείο word δεν μπορούσα να το ανοίξω και μετά είδα οτι έγραφε word 2007..

Τι πρέπει να κάνω;;;

Να βάλω τα office 2007;;Πού να τα βρω;;

Και τώρα το μόνο που πρέπει να κάνω έιναι να δοκιμάσω την κάρτα γραφικών σε κανα παιχνίδι...:-D

Δημοσ.

Ερώτηση:

Το office 2003 (αυτό έχω) είναι πολύ διαφορετικό με το Office 2007;;;

ναι έχει διάφορα με το 2003

Τι πρέπει να κάνω;;;

Να βάλω τα office 2007;;Πού να τα βρω;;

αν θέλεις να ανοίξεις αρχεία που είναι γραμμένα σε 2007 πρέπει να τα βάλεις εκτός και αν ο φίλος σου τα αποθήκευση σε μορφή του 2003

Δημοσ.

αν θέλεις να ανοίξεις αρχεία που είναι γραμμένα σε 2007 πρέπει να τα βάλεις εκτός και αν ο φίλος σου τα αποθήκευση σε μορφή του 2003

και πώς γίνεται να γράφω στα office 2007 και να τα αποθηκεύω σε μορφή του 2003;;;

Γίνεται και το αντίστροφο;;

Δηλαδή να γράφω στο office 2003 και να τα αποθηκεύσω σε μορφή του 2007;; ( την είπα;;; :X:X:X )

Δημοσ.
ναι έχει διάφορα με το 2003

Όχι απαραίτητα, υπάρχει εδώ και καιρό το Microsoft Office Compatibility Pack

Οπ Agelos01 Πάτρα έχεις περάσει και εσύ? Καλωσήρθες.

Δημοσ.

Οπ Agelos01 Πάτρα έχεις περάσει και εσύ? Καλωσήρθες.

Αυτό το Microsoft office compability pack Πώς λειτουργεί;;Μια απλή εγκατάσταση θέλει;;;

και όλα μετά θα λειτουργούν ρολόι;;;

javavall Πατρα πέρασα και εγώ!!!Καλώς σε βρήκα!! :-):-)

Δημοσ.

δεν το ήξερα ότι υπάρχει :-)

τελικά από περιέργεια και μόνο το δοκίμασα και γίνετε το μόνο πρόβλημα είναι οτι δεν διαβάζει τα γραφήματα του office 2007

Δημοσ.

Παιδιά βοήθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11:shock::shock::shock::shock:

όπως είπα παραπάνω είχα τα office 2003 στα windows 7!!

Το απόγευμα λοιπόν,ήρθε ένα παιδί στο σπίτι μου και έφερε τα offfice 2007 (τα είχε βρει απο θείο-επιτρέπεται να πω απο πού;; ) για να τα εγκαταστήσουμε!!!

Στο δικό του pc λειτουργούν κανονικά!

Λοιπόν,τώρα τι έγινε...έγινε η εγκατάσταση σύμφωνα με τις οδηγίες κλπ αλλά όταν πήγα να ανοιξω πχ το word έλεγε πως το πρόγραμμα δεν λειτουργεί γι αυτόν τον χρήστή!

Και το παιδί αυτο έιπε να το unistall it και να το εγκαταστήσει πάλι!

Έλα που όμως κατα την απεγκατάσταση τους σβήστηκε και το office 2003...

Τι να κάνω;;;;;

HELP!!!

:cry::cry::cry:

Δημοσ.

Οι φοιτητές πολλών πανεπιστημίων έχουν πρόσβαση στο MSDN. Να γραφτείς και να το κατεβάσεις από εκεί νόμιμα!

Μη μου πεις ότι έχεις και τα Windows ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ;;;;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...