Tmark Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Eιναι σίγουρο αυτό;;Πρεπει να πάρω;;Πως γίνεται να μάθω αν περιέχει ή όχι DVI to VGA adapter;;; Εγω και ένας φίλος μου που την πήραμε από Πλαίσιο στα παρελκόμενα της κάρτας στο κουτί της δλδ βρήκαμε τίποτα παρά μόνο ενα manual 5 σελιδων..
lionheart75 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Λοιπόν το θέμα σου με απασχόλησε ιδιαίτερα. :lol: Μπορείς να πάρεις δυνατότερο μηχάνημα (με καλύτερα κομμάτια) απο αλλού και στα ίδια χρήματα (713,00 ευρώ). Συγκεκριμένα, καλύτερο case με 1x120mm fan εισαγωγής + 1x140mm fan εξαγωγής και διαφορά άλλα θετικά όπως front panel και με e-sata θύρα εκτός των συνηθισμένων usb2.0 που έχουν όλα + το τροφοδοτικό τοποθετείται κάτω για καλύτερη ψύξη και πιο απροβλημάτιστη λειτουργία και όχι πάνω όπως στο Xigmatek asgard όπου ψύχεται απο το εσωτερικό του κουτιού, τον phenom Χ4 955 (Θα τον πάρεις τέλος ), την ίδια μητρική Gigabyte 770ΤΑ UD3, 4GB RAM στα 1333 της Mushkin CL9 ( 9-9-9-24 ), 750GB (έναντι 640GB) σκληρό τον seagate baracuda 7200.12 που είναι γρηγορότερος απο τον black (και όχι recertified σαν αυτούς που έχει το Πλαίσιο), την Sapphire HD5770 και τέλος τροφοδοτικό επώνυμο Silverstone 400W 80plus Bronze! Η πρόταση είναι απο Multirama. Επίσης με την αγορά αυτού του υπολογιστή θα πάρεις την DSP έκδοση των Win7 Pro x64 Ελληνικά με επιπλέον επιβάρυνση 148,00 ευρώ. Microsoft Windows 7 Professional 64bit DSP Ελληνικά - Άδεια χρήσης και DVD "Το προϊόν αυτό προορίζεται για εγκατάσταση σε καινούργιους ηλεκτρονικούς υπολογιστές." Εδώ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, για να λέμε τα σύκα-σύκα και την σκάφη-σκάφη... Σύνολο θα σου βγεί στα: 861,00 ευρώ και πιστεύω πολύ καλύτερο το ένα με το άλλο. Για 2,1 ηχεία που μου είπες δεν γνωρίζω budget. Αυτά πιστεύω πως είναι αρκετά καλά για να κάνεις τη δουλειά σου ανάλογα το ποσό που διαθέτεις: Logitech X 210 40,00 ευρώ Logitech Z 313 50,00 ευρώ Logitech Z 323 60,00 ευρώ Logitech Z 523 71,00 ευρώ Αν μπορείς να διαθέσεις τα 71 ευρώ που κάνουν τα Z-523 πάρτα καθώς είναι καλύτερα απο όλα τα άλλα που έβαλα και τα ίδια ακριβώς στο Πλαίσιο κοστίζουν στα 80 ευρώ: http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/Speakers/Logitech-Z-523-Black-Speakers-2-1-980-000321.htm Ελπίζω να σε κάλυψα όσο μπορούσα.
Agelos01 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Εγω και ένας φίλος μου που την πήραμε από Πλαίσιο στα παρελκόμενα της κάρτας στο κουτί της δλδ βρήκαμε τίποτα παρά μόνο ενα manual 5 σελιδων.. Λογικά αφού θα τους πω να μου το συνδέσουν το pc θα το πάρουν χαμπάρι και θα μου βάλουν αυτοί μόνοι τους έτσι;; Ο ξάδερφός μου δεν θα είναι εδώ την περίοδο που θα αγοράσω το pc οπότε θα αφεθώ στα χέρια του Πλαισίου..Ελπίζω μόνο να μην κάνουν καμία γκάφα... Και μεταξύ μας τώρα..Μου φαίνεται ή όχι πως αυξήθηκαν απότομα οι τιμές στο Πλαίσιο;;;Θυμάμαι πως η Sapphire 5770 είχε 168 και τώρα έχει 178 :cry:
lionheart75 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Γιαυτό πάρτη (την ίδια απο multi) στα 155 ευρώ. Το κουτί που σου προτείνω είναι αυτό:
Agelos01 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Λοιπόν το θέμα σου με απασχόλησε ιδιαίτερα. :lol:Μπορείς να πάρεις δυνατότερο μηχάνημα (με καλύτερα κομμάτια) απο αλλού και στα ίδια χρήματα (713,00 ευρώ). Συγκεκριμένα, καλύτερο case με 1x120mm fan εισαγωγής + 1x140mm fan εξαγωγής και διαφορά άλλα θετικά όπως front panel και με e-sata θύρα εκτός των συνηθισμένων usb2.0 που έχουν όλα + το τροφοδοτικό τοποθετείται κάτω για καλύτερη ψύξη και πιο απροβλημάτιστη λειτουργία και όχι πάνω όπως στο Xigmatek asgard όπού ψύχεται απο το εσωτερικό του κουτιού, τον phenom Χ4 955 (Θα τον πάρεις τέλος ), την ίδια μητρική Gigabyte 770 UD3, 4GB RAM στα 1333 της Muskin CL9 ( 9-9-9-24 ), 750GB (έναντι 640GB) σκληρό τον seagate baracuda 7200.12 που είναι γρηγορότερος απο τον black (και όχι recertified σαν αυτούς που έχει το Πλαίσιο), την Sapphire HD5770 και τέλος τροφοδοτικό επώνυμο Silverstone 400W 80plus Bronze! Η πρόταση είναι απο Multirama. Επίσης με την αγορά αυτού του υπολογιστή θα πάρεις την DSP έκδοση των Win7 Pro x64 Ελληνικά με επιπλέον επιβάρυνση 148,00 ευρώ. Microsoft Windows 7 Professional 64bit DSP Ελληνικά - Άδεια χρήσης και DVD "Το προϊόν αυτό προορίζεται για εγκατάσταση σε καινούργιους ηλεκτρονικούς υπολογιστές." Εδώ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, για να λέμε τα σύκα-σύκα και την σκάφη-σκάφη... Σύνολο θα σου βγεί στα: 861,00 ευρώ και πιστεύω πολύ καλύτερο το ένα με το άλλο. Για 2,1 ηχεία που μου είπες δεν γνωρίζω budget. Αυτά πιστεύω πως είναι αρκετά καλά για να κάνεις τη δουλειά σου ανάλογα το ποσό που διαθέτεις: Logitech X 210 40,00 ευρώ Logitech Z 313 50,00 ευρώ Logitech Z 323 60,00 ευρώ Logitech Z 523 71,00 ευρώ Αν μπορείς να διαθέσεις τα 71 ευρώ που κάνουν τα Z-523 πάρτα καθώς είναι καλύτερα απο όλα τα άλλα που έβαλα και τα ίδια ακριβώς στο Πλαίσιο κοστίζουν στα 80 ευρώ: http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/Speakers/Logitech-Z-523-Black-Speakers-2-1-980-000321.htm Ελπίζω να σε κάλυψα όσο μπορούσα. Σε ευχαριστώ πολύ Lionheart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αν δεν είχα και εσένα.. Ψύκτρα δεν θα βάλουμε στην σύνθεση απο τα Multirama;; Aυτά που μου προτείνεις είναι καλύτερης ποιότητας απο τα αντίστοιχα του Πλαισίου;; Μιλαώ για όλα τα εξαρτήματα!!! Πρέπει να μου συνδέσουν και οι ίδιοι για να πάρω τα dsp;;ή μπορώ να πάρω τα κομμάτια και να τα πάω σε άτομο που εμπιστεύομαι πιο πολύ;; ---------- Προσθήκη στις 22:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:19 ---------- Γιαυτό πάρτη (την ίδια απο multi) στα 155 ευρώ. Το κουτί που σου προτείνω είναι αυτό: τι κουτί ειναι αυτό μάνα μου;;;Δεν πιστεύω να φωτίζει όταν είναι κλειστό;;;Αλλιώς την βάψαμε...Θα μου το πετάξουν στο κεφάλι... και επίσης δεν χρειάζεται άλλο ανεμιστηράκι έτσι;; Εμπιστευόμαστε Περισσότερο multirama απο Plaisio;;lol Γουστάρω..
lionheart75 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Σε ευχαριστώ πολύ Lionheart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αν δεν είχα και εσένα..Ψύκτρα δεν θα βάλουμε στην σύνθεση απο τα Multirama;; Aυτά που μου προτείνεις είναι καλύτερης ποιότητας απο τα αντίστοιχα του Πλαισίου;; Μιλαώ για όλα τα εξαρτήματα!!! Πρέπει να μου συνδέσουν και οι ίδιοι για να πάρω τα dsp;;ή μπορώ να πάρω τα κομμάτια και να τα πάω σε άτομο που εμπιστεύομαι πιο πολύ;; H σύνθεση σαν κομμάτια είναι και καλύτερη και στα ίδια χρήματα, καθώς βάζεις τον 955 έναντι του 925, την ίδια μητρική, μεγαλύτερο σκληρό κατά 100GB και ταχύτερο απο τον black (έστω και λίγο), πιο επώνυμο psu και μνήμες και καλύτερο case (και δεν χρειάζεσαι και extra fan πλακίτσα). Όλα αυτά στα 713 όπου 712 σου έβγαινε πρίν. Την aftermarket ψύκτρα μην την βάλεις αφού δεν σε ενδιαφέρει το o/c δεν θα έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες εγγυημένα, πέραν του θορύβου που έτσι και αλλιώς έχουν όλες λιγο-πολύ οι Stock ψύκτρες. (Και ανάλογως τον χρήστη και πώς το αντιλαμβάνεται) Ρωτησέ τους αν γίνεται να μην το συναρμολογήσουν (αλλά και πάλι δεν θα έχεις θέμα αν το κάνουν) Την DSP λογικά θα την πάρεις. Ρώτησε σε τους λοιπόν δεν χάνεις κάτι. ---------- Προσθήκη στις 22:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:26 ---------- τι κουτί ειναι αυτό μάνα μου;;;Δεν πιστεύω να φωτίζει όταν είναι κλειστό;;;Αλλιώς την βάψαμε...Θα μου το πετάξουν στο κεφάλι... και επίσης δεν χρειάζεται άλλο ανεμιστηράκι έτσι;; Εμπιστευόμαστε Περισσότερο multirama απο Plaisio;;lol Γουστάρω.. Ο μπροστινός 120mm εισαγωγής έχει Led και φωτίζει. Μη φανταστείς τίποτα φοβερό, σιγα ρε.. Και φυσικά ΔΕΝ φωτίζε όταν το pc είναι κλειστό. Γιατί όχι αφού συμφέρει στην προκειμένη? Έχω ψωνίσει πολλές φορές και απο τους 2 ανάλογα με το συμφέρον μου κάθε φορά. Γιαυτό θέλει ψάξιμο το πράγμα.
Agelos01 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 H σύνθεση σαν κομμάτια είναι και καλύτερη και στα ίδια χρήματα, καθώς βάζεις τον 955 έναντι του 925, την ίδια μητρική, μεγαλύτερο σκληρό κατά 100GB και ταχύτερο σπο τον black (έστω και λίγο), πιο επώνυμο psu και μνήμες και καλύτερο case (και δεν χρειάζεσαι και extra fan πλακίτσα). Όλα αυτά στα 713 όπου 712 σου έβγαινε πρίν. Την aftermarket ψύκτρα μην την βάλεις αφού δεν σε ενδιαφέρει το o/c δεν θα έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες εγγυημένα, πέραν του θορύβου που έτσι και αλλιώς έχουν όλες λιγο-πολύ οι Stock ψύκτρες. (Και ανάλογως τον χρήστη και πώς το αντιλαμβάνεται) Ρωτησέ τους αν γίνεται να μην το συναρμολογήσουν (αλλά και πάλι δεν θα έχεις θέμα αν το κάνουν) Την DSP λογικά θα την πάρεις. Ρώτησε σε τους λοιπόν δεν χάνεις κάτι. βασικά θα ήθελα και μια ψύκτρα για να κάνει όσο το δυνατόν λιγότερο θόρυβο... είμαι παράξενος το ξέρω!!! ---------- Προσθήκη στις 22:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:29 ---------- H σύνθεση σαν κομμάτια είναι και καλύτερη και στα ίδια χρήματα, καθώς βάζεις τον 955 έναντι του 925, την ίδια μητρική, μεγαλύτερο σκληρό κατά 100GB και ταχύτερο απο τον black (έστω και λίγο), πιο επώνυμο psu και μνήμες και καλύτερο case (και δεν χρειάζεσαι και extra fan πλακίτσα). Όλα αυτά στα 713 όπου 712 σου έβγαινε πρίν. Την aftermarket ψύκτρα μην την βάλεις αφού δεν σε ενδιαφέρει το o/c δεν θα έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες εγγυημένα, πέραν του θορύβου που έτσι και αλλιώς έχουν όλες λιγο-πολύ οι Stock ψύκτρες. (Και ανάλογως τον χρήστη και πώς το αντιλαμβάνεται) Ρωτησέ τους αν γίνεται να μην το συναρμολογήσουν (αλλά και πάλι δεν θα έχεις θέμα αν το κάνουν) Την DSP λογικά θα την πάρεις. Ρώτησε σε τους λοιπόν δεν χάνεις κάτι. ---------- Προσθήκη στις 22:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:26 ---------- Ο μπροστινός 120mm εισαγωγής έχει Led και φωτίζει. Μη φανταστείς τίποτα φοβερό, σιγα ρε.. Γιατί όχι αφού συμφέρει στην προκειμένη? Έχω ψωνίσει πολλές φορές και απο τους 2 ανάλογα με το συμφέρον μου κάθε φορά. Γιαυτό θέλει ψάξιμο το πράγμα. αν φωτίζει δεν μου κάνει...κάτι σε αφώτιστο;; Θα προσπαθήσω να πείσω ένα συγκεκριμένο άτομο για το φωτισμό αλλά σκούρα τα πράγματα...πόσες θύρες Usb θα έχει συνολικά;;4;; Θα γίνει συνέδριο επί του θέματος και θα σας πω αύριο!!!Καληνύχτα!!
lionheart75 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δεν φωτίζει λέμε όταν είναι κλειστό και στο φινάλε το αλλάζεις με ένα άλλο fan 120mm στα 6 ευρώ αν σε χαλάει και κατα την λειτουργία.... σιγά ρε, είσαι πολύ δύσκολος λέμε...
konefsta Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 αν ναι,γιατί μου είπε ο φίλος μου πως υπήρχαν και άτομαι τα οποία δεν πήραν;;Τους έιχαν τελειώσει;;;:mad: μα δεν τελειωνουν ! δεν ξερω αν εχουν ολα τα πανεπιστημια , και ολα τα τμηματα . εγω ειμαι τμημα πληροφορικης της ασοεε και δικαιουμε ολα τα λειτουργικα συστηματα απο xp 32bit 64bit , vista 32bit 64bit , win 7 32bit 64 (profesional) οπως και ππολλα αλλα προγραμματα και εφαρμογες εντελως δωρεαν ! Απλα μπορεις να τα χρησιμοποιησεις μονο μια φορα το καθενα . λογικο ειναι ! π.χ εγω εβαλα τα win 7 32 bit στο pc μου και τωρα αν θελω να βαλω αλλο λειτουργικο σε καποιο φιλο μου θα πρεπει να του βαλω τα win 7 64 bit ή αλλιως παλιοτερο λειτουργικο συστημα .
lionheart75 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δες ένα review του κουτιού αυτού εδώ: http://www.thelab.gr/showthread.php?t=71508&garpg=4#content_start για να σου φύγει η περιέργεια. Στο front panel έχει 2χusb2.0 + 1xe-sata + τις υποδοχές ακουστικών - μικροφώνου. Όσον αφορά την ψύκτρα, εφόσον θέλεις, η hyper 212+ απο Πλαίσιο στα 25 ευρώ που σου προτάθηκε ήδη κάποια posts νωρίτερα, είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις σε αυτά τα χρήματα.
pcbill Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Παληκάρι μου εαν θες να ακούσεις μια συμβουλή ΜΗΝ δώσεις ούτε ευρώ παραπάνω από το αρχικό ποσό που είχες διαθέσιμο από το υστέρημα της οικογενείας σου σε πράγματα που μετά από 6 μήνες θα έχουν χάσει σχεδόν τη μισή σημερινή τους αξία αγοράς. Κάνε μία βόλτα στις αγγελίες για να το δεις και εσύ... Όλα τα εξαρτήματα χάνουν την αξία αγοράς αλλά όχι της χρήσης τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχεις πρόβλημα μέχρι και το τέλος της σχολής σου. Είναι λογικό να γίνεται, αλλά μην παρασύρεσαι από άλλα άτομα λόγω της μη γνώσης τεχνικών χαρακτηριστικών που δεν είσαι υποχρεωμένος να μάθεις ούτε και να σε νοιάζουν. Από τη στιγμή που διαθέτεις και οθόνη ήδη το ποσό που όρισες είναι μεγάλο για ένα κουτί. Αφού δεν είσαι σε σχολή που να ασχολείσαι με σχεδιασμό κλπ, φρόντισε να αγοράσεις καλή μητρική κάρτα και άφθονη μνήμη. Τα περί καρτών γραφικών, επεξεργαστών, τροφοδοτικών (!) και ηχείων (!) άστα να συμπληρώσουν το ποσό της αγοράς. Το λειτουργικό σύστημα να μην το αγοράσεις αλλά να το πάρεις από τη σχολή σου που είναι υποχρεωμένοι να στο δώσουν δωρεάν (όπως και πολλά άλλα προγράμματα σε περίπτωση που τα χρειαστείς - εκτός δυστηχώς από το office). Εαν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι στείλε pm.
N3M3SiS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Τωρα ενταξει.. δεν λεω.. καλα κανετε.. αλλα να δωσει τωρα αλλα 150 για τα 7... Τι απεγινε ο θειος ? Ολο και καποιος θα βρεθει να την κανει την δουλεια ! Κριμα δεν ειναι αφου το αρχικο budget ηταν γυρω στα 650 να ξεφυγει για αυτον τον λογο Edit : Βιll ταυτοχρονα γραφαμε. Πανω κατω αυτο ηθελα να πω και εγω. 650 ειχε το μηχανημα που ειχε διαλεξει μαζι με λειτουργικο. να παει 700+ χωρις λειτουργικο και αλλα 150 για τα win ειναι κριμα. Ειδικα για τον φιλο μας που ουσιαστικα αυτο θα ειναι το πρωτο του pc και η λειτουργια του θα περιλαμβανει πολυ internet - μουσικη - ταινιες και αντε και κανα ψιλοπαιχνιδακι. Και με τον 925 μια χαρα θα κανει την δουλεια του, και το λιγοτερο επωνυμο τροφοδοτικο θα την κανει την δουλεια του (και αν χαλασει γιαυτο υπαρχουν οι εγγυησεις) κλπ. Φυσικα και δεν προτεινω να παρει τον ετοιμο του Πλαισου η του οποιοδηποτε πλαισιου, αλλα πχ νομιζω οτι και με μια 5670 παλι μια χαρα θα την κανει την δουλεια του. Νταξ εμεις παρασυρομαστε ευκολα γενικοτερα οσον αφορα την τεχνολογια, ομως ο φιλος μας εδω τωρα θα τα μαθει ολα με το πρωτο του μηχανημα. Περιττα εξοδα ειναι αυτο ακριβως.Περιττα. Γνωμη μου ε. Α και ρε παιδια .. κριμα τωρα 150 ευρα απο το budget. Θειος.
lionheart75 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Kατ΄αρχάς κανείς δεν προσπαθεί να παρασύρει κανέναν εδώ. Γιαυτό να είμαστε πιο προσεκτικοί σε αυτά που γράφουμε. Δεύτερον, ένας ο οποίος θέλει να πάρει ένα pc για γενική χρήση αλλά και για παιχνίδια σε μια οθόνη 20" 1600x900 και τον θέλει αξιόμαχο για αρκετά χρόνια (όσο το δυνατόν), τι κάρτα πρέπει να του προταθεί και ποιός επεξεργαστής? Επίσης όταν λές αγαπητέ @pcbill ότι πρώτο μέλλημα η μητρική, μετά η μνήμη και τα υπόλοιπα να συμπληρώσουν το ποσό... τι ακριβώς εννοείς? (Για κάποιον που τον θέλει ΚΑΙ για παιχνίδια με την εν λόγο οθόνη σαν αυτά που αναφέρει στα πρώτο του post)? Μπορείς σε παρακαλώ, πέραν του pm να μας ποστάρεις και μια σύνθεση εδώ? αν θέλεις βέβαια... Ο 955 προτάθηκε καθώς η διαφορά του με τον 925 είναι ελάχιστη. Μπορεί να πάρει και τον χ3 440, ή κάποιον X4 630 δεν τίθεται θέμα, για να ξέρουμε τι λέμε. Μπορεί στην τελική αν θέλει να πάρει και τον turbo-x. Αλλωστε ο ίδιος, αν κατάλαβα καλά, επέκτεινε το budget και ζήτησε γνώμη και για άλλα πραγματα. Αυτά.
N3M3SiS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Kατ΄αρχάς κανείς δεν προσπαθεί να παρασύρει κανέναν εδώ. Γιαυτό να είμαστε πιο προσεκτικοί σε αυτά που γράφουμε.Δεύτερον, ένας ο οποίος θέλει να πάρει ένα pc για γενική χρήση αλλά και για παιχνίδια σε μια οθόνη 20" 1600x900 και τον θέλει αξιόμαχο για αρκετά χρόνια (όσο το δυνατόν), τι κάρτα πρέπει να του προταθεί και ποιός επεξεργαστής? Επίσης όταν λές αγαπητέ @pcbill ότι πρώτο μέλλημα η μητρική, μετά η μνήμη και τα υπόλοιπα να συμπληρώσουν το ποσό... τι ακριβώς εννοείς? (Για κάποιον που τον θέλει ΚΑΙ για παιχνίδια με την εν λόγο οθόνη σαν αυτά που αναφέρει στα πρώτο του post)? Μπορείς σε παρακαλώ, πέραν του pm να μας ποστάρεις και μια σύνθεση εδώ? αν θέλεις βέβαια... Ο 955 προτάθηκε καθώς η διαφορά του με τον 925 είναι ελάχιστη. Μπορεί να πάρει και τον χ3 440, ή κάποιον X4 630 δεν τίθεται θέμα, για να ξέρουμε τι λέμε. Μπορεί στην τελική αν θέλει να πάρει και τον turbo-x. Αλλωστε ο ίδιος, αν κατάλαβα καλά, επέκτεινε το budget και ζήτησε γνώμη και για άλλα πραγματα. Αυτά. Απο οτι καταλαβα και συμφωνω εν μερει μαζι του ειναι πως ο Αγγελος παρασυρεται απο τον ενθουσιασμο του, οχι οτι εμεις προσπαθουμε να τον παρασυρουμε. Εγω απο την αλλη εννοουσα οτι εμεις παρασυρομαστε απο την τεχνολογια, παλι οχι οτι εμεις προσπαθουμε να τον παρασυρουμε.. Σαν πρωτο μηχανημα, μπορει να κανει αρκετες περικοπες, που αν θελει στο μελλον σε 1-2 χρονια να τις αλλαξει και να τις αναβαθμισει. Τοτε θα ειναι και πιο συνειδητοποιημενος για το τι του χρειαζεται και τι οχι. Μπορει να μην παιξει ποτε του παιχνιδι στον υπολογιστη και να τον βολευει και απλα μια καρτα που να εχει απλα hdmi για να βλεπει ταινιες.Μπορει να γινει extreme gamer και να χρειαζεται Crossfire 5970 Μπορει να αρχιζει σαν τρελος τα ριπαρισματα και να χρειαζεται 1090Τ αντι για 955. Μπορει να ακουει ολη μερα μουσικη και να θελει Z-5500 και Fatality. Γιατι αυτη τη στιγμη στην φαση που βρισκεται το θεωρω υπερβολη να δωσει 700+ για μηχανημα χωρις οθονη, χωρις λειτουργικο, χωρις ηχεια, ποντικι, πληκτρολογιο. Δηλαδη μιλαμε οτι το budget θα πηγαινε στα 1200+ κοινως διπλασιο απο το αναμενομενο. Προσωπικα νομιζω οτι αν θες να ανεβασεις λιγο το budget δωστα πχ σε μεγαλυτερο σκληρο και καρτα πχ τηλεορασης, να γλυτωσεις και τα χρηματα που θα εδινες για τηλεοραση στο νεο σου σπιτι. O σκληρος, MB ειναι, να πανε αχρηστα αποκλειεται. π.χ. κατι σαν το επισυννημενο. 682, μαζι με τα ηχειακια σου και μια καρτα τηλεορασης να βλεπεις στην 20αρα. Την αφαιρεις αμα εχεις τηλεοραση και πας πιο χαμηλα. Windows ειπαμε, ξεχνα τα 150αρια. Θειος. Στην τελικη εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε να τα εγκαταστησεις, αν δεν υπαρχει κανεις αλλος. Μονο πληκτρολογιο/ποντικι δεν εχει, αλλα θα τα βολεψουμε
pcbill Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Kατ΄αρχάς κανείς δεν προσπαθεί να παρασύρει κανέναν εδώ. ... ... Η συνεισφορά μου στη συζήτηση δεν αφορά προτάσεις μητρικών, επεξεργαστών κλπ. αλλά μίας γενικότερης αντίληψης των πραγμάτων που πρέπει να έχει κάποιο παιδί που ψάχνει να αγοράσει έναν υπολογιστή ως φοιτητής. Θα πρότεινα να ξαναδιαβάσεις το μήνυμά μου χωρίς να το παίρνεις επί προσωπικού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.