nikosspeed Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 εχω το time shift και θελω να παιξω multiplayer .οταν ομως βρισκω εναν server και θελω να μπω μου λεει το παρακατω: no response from the host . try checking your firewall settings. αυτο μου το λεει σε όλους τους server . οταν φτιαχνω εγω server και παει να μπει ενας φιλος μου λεει το ιδιο στον φιλο μου . οταν αυτος προσπαθει να μπει σε άλλους μπαινει κανονικα .απο οτι φαινεται το προβλημα εγω το εχω .ξερεται τι μπορει να φτεει ? ξεχασα να πω το παιχνίδι ειναι γνήσιο ευχαριστω
damastes Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Έχεις firewall; έχεις απενεργοποιησει το firewall των windows; έχεις τσεκαρει Αν το παιχνίδι χρειάζεται να κανείς port forward ; sent from my HTC Magic using tapatalk
nikosspeed Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 το firewall ειτε το ανοίγω ειτε το κλεινό τα ιδια λεει .το post forward τι ειναι γιατι ειμαι ασχετος με αυτα.
damastes Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Επειδή είμαι στο κινητό κανε τον κόπο και ψάξε Google, time shift what ports to forward. Ποιο ρουτερ έχεις; κατά 95% αυτό είναι το πρόβλημα. sent from my HTC Magic using tapatalk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.