pankou Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Έκανα format και εγκατέστησα τα win 7 στον Toshiba P300-133 που έχω. Μου παρουσίαστηκε πρόβλημα καθώς μετά από τα update των windows όταν έκανε επανεκκίνηση κόλλαγε σε ένα σημείο και επανεκινούσε συνέχεια όταν έφτανε ξανά σε αυτό το σημείο. Αυτό το πρόβλημα το έλυνα μόνο με system restore. Καθώς είδα πως δεν γίνεται τίποτα και επίσησει υπάρχουν και ασυμβατότητες με τους drivers για win7 απόφάσισα να ξανά επαναφέρω το σύστημα σε vista. Το μικρό partition (1,5 GB) του δίσκου υπάρχει, που έχει το λειτουργικό και τους drivers πώς μπορώ από εκεί να επαναφέρω το σύστημα. DVD επαναφοράς δεν είχα κάνει ή αν είχα κάνει δεν το βρίσκω. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος επαναφοράς; Το πρόβλημά μου είναι οτι η Toshiba έχει τους drivers στο site της διάσπαρτους και θα χρειαστώ περίπου μία μέρα να τους κατεβάσω και να τους εγκαταστήσω εναν έναν όπως έκανα στα win 7 αλλά και πάλι δεν θα βρώ όσα είχε στο μικρό αυτο partitio. ---------- Προσθήκη στις 17:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:57 ---------- βρήκα ένα αρχείο HDDRecovery που είχα δημιουργίσει, το έγραψα σε DVD αλλά δεν έγινε bootable ξέρει κάποιος πως από αυτό το αρχείο μπορώ να κάνω ένα bootable dvd?
guido Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 vista είχες πριν; δοκίμασε αυτό http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/support/jsp/bulletinDetail.jsp?soid=2291088&pf=true αν δεν δουλέψει με το F8 , δοκίμασε το με 0 νομίζω
pankou Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 vista είχες πριν; δοκίμασε αυτό http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/support/jsp/bulletinDetail.jsp?soid=2291088&pf=true αν δεν δουλέψει με το F8 , δοκίμασε το με 0 νομίζω vista είχα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν εμφανίζει την τελευταία επιλογή: Toshiba Recovery Wizard
guido Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 δοκίμασε με το 0 αντι για f8 To recover your hard disk drive using the utilities stored on your computer’s HDD: 1 Make sure the computer is turned off. 2 Press and hold the 0 (zero) key on your keyboard while powering on the computer. When the computer powers on, the TOSHIBA HDD Recovery Utility screen displays.
pankou Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 δοκίμασε με το 0 αντι για f8 To recover your hard disk drive using the utilities stored on your computer’s HDD: 1 Make sure the computer is turned off. 2 Press and hold the 0 (zero) key on your keyboard while powering on the computer. When the computer powers on, the TOSHIBA HDD Recovery Utility screen displays. Περίεργα πράγματα γίνονται με το 0 μου βγάζει startup repair και κανονική εκκίνηση των windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.