skatopaido Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 λοιπον παιδια επειδη μετακομισα κοντα στο πανεπιστημιο στη Θεσσαλονικη θελω να πιασω ιντερνετ απο τη σχολη.η αποσταση ειναι γυρω στα 400μ και δεν εχω οπτικη επαφη με το ΑΠΘ.τωρα δεν πιανω καθολου σημα με την κεραιουλα της καρτας που ειναι ανσωματωμενη στην μητρικη (asus m3a32 mvp).μενω στον τεταρτο οροφο αν βρω τροπο να ανεβω στην ταρατσα και βαλω αυτο http://www.aerial.net/shop/product_info.php?products_id=882 με μια προεκταση καλωδιου γυρω στα 10 μετρα και το συνδεσω με την καρτα θα δουλεψει το κολπο?αν την βαλω στο μπαλκονι θα πιασω σημα?απο τα λιγα που ξερω με τις καρτες δικυου βλεπω οτι ο connector της καρτας ειναι τυπου sma ενω της κεραιας-τηγανι n type,παιζει ρολο αυτο ? ααα να πω ακομα οτι δεν θα ''κλεβω'' ακριβως ιντερνετ γιατι εχω λογαριασμο-τους κωδικους,αφου ειμαι φοιτητης του απθ
Waldo_Vrs Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μια κατευθυνόμενη της Dlink πάρε και βάλτην στο μπαλκόνι...θα είναι μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.