pink cat Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Καλημέρα! Χθες μου συνδεσαν το τηλέφωνο και το ιντερνετ. Το τηλέφωνο λειτουργεί μια χαρά. Με το ιντερνετ ομως εχω προβλημα. Έχω βάλει ασυρμαντο ινετρνετ στη HOL και τους πηρα τηλέφωνο για να μου δωσουν οδηγίες. Ενω μιλουσα με τον υπαλληλο τεχνικής υποστηριξης επι 1.5 ωρα μπας και συνδεθω στο ιντερνετ στο τελος μου λεει "δεν γινεται τιποτα. Μαλλον εχει προβλημα η καρτα δικτύου σου ή ο ρουτερ. Του ειπα ομως οτι πριν 1 βδομαδα ειχα παει το laptop μου για service και οτι δεν παιζει κατι τετοιο. Και μου απανταει οτι οποιαδηποτε στιγμη μπορει να κολλησει η καρτα δικτύου? Μπορει να συμβαινει κατι τετοιο? Αλλιως μου ειπε πρεπει να επιστρεψω το router αυτο και να μου φερουν αλλο. Και μια ερωτηση ακομα. ΣΤο router η ενδειξη "run" συνεχως αναβοσβηνει. Τί σημαίνει αυτό?
Sreak Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δεν έχεις κανένα φίλο να δοκιμάεσει κάποιο άλλο ασύρματο? Είναι σίγουρα ανοιχτό το Wifi του ρούτερ?
pink cat Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δεν έχεις κανένα φίλο να δοκιμάεσει κάποιο άλλο ασύρματο? Είναι σίγουρα ανοιχτό το Wifi του ρούτερ? Ναι ειναι σιγουρα ανοιχτο. Γιατι μπηκε και το δικο μου laptop στο ιντερνετ για λιγο, αλλα μετα παλι δεν ειχα. Μαλλον θα ειναι προβλημα του ρουτερ?
prliki Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Διασφάλισε ότι το pc σου είναι οκ μπαίνοντας σε κάποιο άλλο ασύρματο. Αν συνεχίσεις να μην μπαίνεις φταίετι ρούτερ οπότε το αλλάζεις . Πρόσεχε όταν πας να το αλλάξεις στο κατάστημα μη σου δώσουν ανοιγμένο από άλλη επιστροφή, γιατί παίζουν αυτά τα σκηνικά.
Sreak Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Όντως όπως τα λες μάλλον το ρουτερ είναι. Πριν κάνεις όλη τη διαδικασία δεν έχεις κανένα φίλο να σου δανείσει για να το δοκιμάσεις?
pink cat Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Όντως όπως τα λες μάλλον το ρουτερ είναι. Πριν κάνεις όλη τη διαδικασία δεν έχεις κανένα φίλο να σου δανείσει για να το δοκιμάσεις? Παιδια όντως το ρουτερ εφταιγε. Πηρα χθες την HOL και ευτυχώς έπεσα σε έναν γνώστη τεχνικό και έκανε επί 2 ώρες ρυθμίσεις απομακρυσμένα πάνω στο ρούτερ και στο τέλος μου το έφτιαξε. Έχω ιντερνετ τωρα!!!!!!!!!!!! Ευχαριστω και σας για τις συμβουλές σας.
Sreak Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Αντε καλό σερφάρισμα! Ευτυχώς δεν ταλαιπωρήθηκες πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.