eytyxhs098 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Για σας παιδια πριν 3 μερες εκανα μια παραγγελια μεσο ebay και πληροσα με paypal, την επομενη μερα ο seller (του ebay) μου επεστρεψε τα χρηματα πισω....το αναγραφη στης τελευτεες κηνησεις του paypal (Aug 23, 2010 Refund From si****** ****** Completed Details Refund From si******* ***** 7s************* $725.00 USD) εγω πιστευσα οτι τα λευτα πηγαν στην χρεοστηκη μου καρτα, και σημερα το προι πηγα στην τραπεζα και δεν τα ειχαι....το paypal balance ειναι οπος παντα 0.00EUR.....μπορητε να μου πητε που πηγαν τα λευτα?????.....σας παρακαλω βοηθηστεμε εδω μηλαμε για 580ευρο!!!!..... ---------- Προσθήκη στις 12:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:04 ---------- μολις παταω το(View PayPal transaction) διπλα στο προιον μου λεει αυτο (The transaction ID in your link is invalid.) πιτε μου οτι δεν εχασα τα λευτα.... ---------- Προσθήκη στις 12:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:23 ---------- .............
tespa_2002 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Ευτύχη, Και για να υπακούεις στους κανόνες του forum, αλλά και για να πάρεις απαντήσεις στο ερώτημά σου, θα ήταν καλό να μεταφέρεις το ερώτημά σου στη σωστή κατηγορία (που πάντως δεν είναι ο Προγραμματισμός). Με την ευκαιρία, δες και αυτό το thread: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=398189 Ίσως έχει την απάντηση στο πρόβλημά σου.
Salonica Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Λογικά αν όχι σήμερα το απόγευμα, μέχρι αύριο θα έχουν εμφανιστεί στη χρεωστική σου κάρτα, θα το επιβαιβεώσεις στο ΑΤΜ της τράπεζας σου και όχι στη σελίδα του paypal γιατί είναι χρεωστική και όχι πιστωτική. Για να είσαι πιο σίγουρος για το τι έχει γίνει πάρε ενα τηλ τη τράπεζα σου και ρώτησε πόσος χρόνος χρειάζετε για να ενημερωθεί απο την ώρα που έγινε η κατάθεση
eytyxhs098 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 ακομα τιποτα πηγα σε ενα a.t.m και τιποτα.....μα γιατη μου βγαζει αυτο??? (The transaction ID in your link is invalid)
tempo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 να υποθέσω ότι δεν έχεις e-banking έτσι; ίσως ένα τηλέφωνο στο τμήμα εξυπηρέτησης καρτών της τράπεζας να μπορούσε να σου πει αν έχει γίνει κάποια κίνηση που απλά ακόμη δεν είναι εμφανής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.