Προς το περιεχόμενο

HELP!!Προβλημα με εγγυηση απο MULTIRAMA

Liakos_LILIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους,

Λοιπον εχω το εξης προβλημα

πριν 2 χρονια ειχα αγορασει μια 8800gtx απο τα multirama στην τιμη των 250 Ε

ειχα τοτε ενα γνωστο εκει και μου ειχε πει οτι ηταν καλη καρτα γραφικων και με 3 χρονια εγγυηση. και Οντως ακομα και τα σημερινα παιχνιδια τα επαιζε με πολυ μεγαλη αξιοπρεπεια τεσπα. παρεδωσε πνευμα εν ολιγης.

Πηγα στα multirama για αλλαγη και μου λενε δεν εχουμε ουτε εμεις ουτε η εταιρια παρομοια καρτα οποτε θα σου πιστωσουμε την καρτα στην τιμη που κανει τωρα 60 ευρω! και ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ εχουν το δικαιωμα να το κανουν αυτο?

σε αλλο καταστημα πχ ΠΛΑΙΣΙΟ / E-SHOP ΜΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑΖΑΝ η μου εκαναν πιστωση το ποσο που ειχα πληρωσει εξαρχης

και εδω αν υπαρχει καποιος που να με βοηθησει πως να πραξω θα το εκτιμουσα

Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μετά από 2 χρόνια δεν γίνετε να σου κάνουν πίστωση το αρχικό ποσό, το θεωρώ υπερβολικό. Ζήτα να σου δώσουν μια κάρτα με παρόμοιες επιδόσεις ή αν δεν έχουν μια με καλύτερες . Μην δεχτείς την πίστωση γιατι με 60 ευρω δεν παίρνεις κάρτα με επιδόσεις παρόμοιες με την 8800 GTX.

Δημοσ.

και σε αλλα καταστημαρα γιατι το δεχτηκαν"? για παραδειγμα μια ΟΛΟΙΔΙΑ καρτα την ειχα παρει απο το eshop για sli ΚΑΙ μου την αλλαξαν 1 μηνα ακριβως πριν χαλασει η συγκεκριμενη Και μου ΠΙΣΤΩΣΑΝ ολο το ποσο

Δημοσ.

και αυτο απο το eshop NA ΜΗΝ γινοταν...

τοτε Ποιος ο ΡΟΛΟΣ της εγγυησης αμα δεν σε εξυπηρετουν οπως πρεπει οταν τους τα εχεις σκασει?

---------- Προσθήκη στις 10:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:52 ----------

Πόσο καιρό την είχες την κάρτα ;

2 χρονια και 2 μηνες

Δημοσ.

Δεν μου απάντησες πόσο καιρό την είχες. Ο ρόλος την εγγύησης είναι να στην αλλάζουν με την ίδια και αν δεν έχουν με μια η οποία έχει παρόμοιες επιδόσεις ή καλύτερες.

Δημοσ.
Δεν μου απάντησες πόσο καιρό την είχες. Ο ρόλος την εγγύησης είναι να στην αλλάζουν με την ίδια και αν δεν έχουν με μια η οποία έχει παρόμοιες επιδόσεις ή καλύτερες.

Έχουν:

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0446786&catid=020300

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0433664&catid=020300

Liakos_LILIS κυνηγησέ το αν μπορείς και μην δεχτείς το πιστωτικό.

Δημοσ.
και αυτο απο το eshop NA ΜΗΝ γινοταν...

τοτε Ποιος ο ΡΟΛΟΣ της εγγυησης αμα δεν σε εξυπηρετουν οπως πρεπει οταν τους τα εχεις σκασει?

---------- Προσθήκη στις 10:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:52 ----------

2 χρονια και 2 μηνες

2 χρονια και 2 μηνες

Δημοσ.

Απ όσο θυμάμαι σε άλλες περιπτώσεις (και σ άλλα καταστήματα), είτε σου επιστρέφουν το ποσό που πλήρωσες είτε σου δίνουν ένα προϊόν αντίστοιχων δυνατοτήτων.

Τώρα αν αυτό στηρίζεται και σε κάποιο νόμο, δεν το ξέρω.

Δημοσ.
Απ όσο θυμάμαι σε άλλες περιπτώσεις (και σ άλλα καταστήματα), είτε σου επιστρέφουν το ποσό που πλήρωσες είτε σου δίνουν ένα προϊόν αντίστοιχων δυνατοτήτων.

Τώρα αν αυτό στηρίζεται και σε κάποιο νόμο, δεν το ξέρω.

αυτο θελω να ξερω αν στηριζεται σε νομο γιατι αμα ισχυει κατι τετοιο θα τους παρω τα σωβρακα

Δημοσ.

Πρόσφατα στο πλαίσιο μου άλλαξαν 9800gt στην εκπνοή της 2ετούς εγγύησης με GTS 250. Δε θα δεχόμουν με την καμία 240 ή κάρτα χαμηλότερων επιδόσεων από την αρχική.

Φυσικά και πρέπει να στην αντικαταστήσουν με παρόμοιων δυνατοτήτων κάρτα – ειδικά εφόσον την τριετή εγγύηση την έδινε το multirama (προφανώς από όσα λες δέχονται την εγγύηση).

Μπες στο tomshardware.com δες και εκτύπωσε το κατάλληλο vga performance chart και πήγαινε μήλα με τον τεχνικό τους.

Διαφορετικά ζήτα πιστωτικό τα 250 – θα τους τσούξει και θα δεχτούν να σου δώσουν αντίστοιχη κάρτα.

Δημοσ.
Πρόσφατα στο πλαίσιο μου άλλαξαν 9800gt στην εκπνοή της 2ετούς εγγύησης με GTS 250. Δε θα δεχόμουν με την καμία 240 ή κάρτα χαμηλότερων επιδόσεων από την αρχική.

Φυσικά και πρέπει να στην αντικαταστήσουν με παρόμοιων δυνατοτήτων κάρτα – ειδικά εφόσον την τριετή εγγύηση την έδινε το multirama (προφανώς από όσα λες δέχονται την εγγύηση).

Μπες στο tomshardware.com δες και εκτύπωσε το κατάλληλο vga performance chart και πήγαινε μήλα με τον τεχνικό τους.

Διαφορετικά ζήτα πιστωτικό τα 250 – θα τους τσούξει και θα δεχτούν να σου δώσουν αντίστοιχη κάρτα.

σε ευχαριστω φιλε μου

---------- Προσθήκη στις 11:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:40 ----------

Liakos_LILIS αυτό ψάχνεις:

http://www.synigoroskatanaloti.gr/docs/law/gr/N3043-2002.pdf

σε ευχαριστω και σενα

Δημοσ.

Μόνο πρόσεξε-οι υπάρχοντες νόμοι αναφέρονται σε διετή εγγύηση-εσύ την έχεις ξεπεράσει.Χειρίσου το προσεκτικά το θέμα,για να μη βγείς χαμένος ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...