Προς το περιεχόμενο

Η Νέα σειρά ηχείων της Antec ονόματι Soundscience Rockus παράγουν ήχο Full HD 3D

Nik.K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Rockus_q.jpg

woofer_b.jpg

Antec Inc., the global leader in high-performance computer components and accessories, for the gaming, PC upgrade and Do-It-Yourself markets presents the formation of soundscience™ (a wholly-owned subsidiary of Antec) and introduces the all new 3D 2.1 speaker system: soundscience rockus™. The new soundscience speaker system will be introduced at this year’s IFA trade show held in Berlin, from September 3 – 8, 2010 at the IFA Reseller Park, Hall 9, Booth 101.

Designed to deliver an audio experience matching the visual immersion of 3D video, the soundscience rockus 3D 2.1 speaker system is the best way to experience game and movie sound in 3D. 3Dsst™, soundscience’s proprietary 3D technology, actively analyses incoming stereo audio signals and intelligently places them into a 3D sound field. The results are realistic, immersive 3D soundscapes for your movies and games from 2.1 speakers.

The rockus also features a dedicated music mode optimized for superb stereo sound reproduction, letting you hear your music with clarity and fidelity.

“People might be surprised to find out how many audio fanatics are part of the Antec team; we have a passion for great sound and wanted to launch our soundscience brand with a truly unique product.” says Scott Richards, senior vice president of Antec. “The rockus speaker system delivers the expansive, enveloping audio experience of a traditional home theater system, yet it fits in any room. There’s no need for complicated whole-room setups or messy, difficult cabling. Plus, with analog and optical connectivity, it’s easy to get 3D sound from your computer, tablet, game console, mp3 player or any audio gear.”

The soundscience rockus 3D|2.1 speaker system features:

* Anodized aluminum satellites that reduce vibration and minimize distortion, resulting in clear mid and sparkling high-range sound

* Active subwoofer with passive radiator technology, delivering an expansive range of bass comparable to larger footprint subwoofers

* 3D-tuned drivers to deliver audio optimized for soundscience’s 3Dsst technology

* Dual-mode operation: 3D mode for enveloping games and movies, and music mode for faithful stereo music playback

* Optical input for playback of digital audio from game consoles (xbox360, PS3,) and other, similarly equipped devices

* Remote control pod for volume adjustment, 3D/music mode selection, muting and digital/analog input selection

Pricing and availability

The soundscience rockus 3D|2.1 speaker system will be available this fall for a suggested retail price of $249.95.

Στα 249 δολλαρια δεν τα λες φτηνα αλλα εχουν πολυ καλα χαρακτηριστικα.

ΠΗΓΗ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τα στατιστικα των ηχειων που τα λεει?

πχ ποσα db εχουν ποσα watt ποσες ιντσες...

αν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα για αυτη την τεχνολογια δεν πολυ λεει

Δημοσ.
τα στατιστικα των ηχειων που τα λεει?

πχ ποσα db εχουν ποσα watt ποσες ιντσες...

αν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα για αυτη την τεχνολογια δεν πολυ λεει

ε ναι... αυτά είναι που λείπουν τα ποιοτικά

από features … εξαρτάται τι θέλει ο καθένας

Εμένα λ.χ. ποτέ δε με ‘έπεισε’ κανένα pseudo surround.

Δημοσ.

Full HD 3D στον ηχο...Με 2.1 ηχεια.

Αντε να δουμε τι αλλη π@π@ρια θα σκαρφιστουν.

Πραγματικα αυτο μου θυμισε κατι YUGO/LADA που εχουν αυτοκολητο πισω "Turbo" ή "GT".

Δημοσ.

Δεν παρουσιαζεις κατι μουφα στην IFA οποτε καλο ειναι να περιμενουμε και να δουμε τι θα λεει οταν βγει επισημα.

Δημοσ.
Δεν παρουσιαζεις κατι μουφα στην IFA οποτε καλο ειναι να περιμενουμε και να δουμε τι θα λεει οταν βγει επισημα.

Όλα τα ψευδο 3D είναι ψευδο 3D

Ακόμα και τα πολύ ακριβότερα.

Δημοσ.

2 ηχεια και 1 subwoofer δεν μπορουν να σου βγαλουν τιποτα παραπανω απο στερεοφωνικο ηχο. Απλοι νομοι της φυσικης ειναι. Αριστερο καναλι, δεξι καναλι και μπασο.

Τωρα το να βαζει ο αλλος λογοτυπα τυπου 3d, full HD (αληθεια τι σημαινει Full HD στον ηχο? ) σε στερεοφωνικο συστημα ηχειων, μονο σε εμπορικα τρικ με παραπεμπει. Και οποιαδηποτε πιθανη προσωμοιωση 3d ηχου ισχυριζεται οτι πετυχαινει, οπως και να το κανουμε θα ειναι για παντα στερεοφωνικη. Αν τωρα ειναι καλη η προσωμοιωση, αυτο σημαινει οτι θα ξεγελα το αυτι μου και οχι οτι ειναι 3d ηχος αυτο που ακουω. Που να θυμισω οτι η προσωμοιωση 3d ηχου απο ηχεια που ειναι φυσικα αδυνατο να το πετυχουν, δεν θα ειναι τιποτα παραπανω απο τροποποιηση στις συχνοτητες του αρχειου που αναπαραγουμε, καθως και στην ενταση του (ακα db) σε διαφορες συχνοτητες του. Εν ολιγοις δεν ειναι κατι παραπανω απο παραμορφωση της πηγης, ειτε αυτο ειναι στερεοφωνικο wav file, ειτε ειναι dts 5.1 file, ειτε οτι αλλο χωραει ο νους του καθενος.

Και τελος, θα θελα η Antec να μου δωσει τον ορισμο του Full HD ηχου και να μου πει σε τι διαφοροποιειται απο ενα .wav αρχειο ripped απο ενα μουσικο cd για παραδειγμα.

Δημοσ.

Εγω παλι δεν ειμαι τοσο απαιτητικος...Δεν με νοιαζει τι Ειναι, με νοιαζει τι Ακουω.....Τωρα αν μια συσκευη "κοροιδευει" το αυτι μου και μου δινει positional audio, ακομα και στο περιπου, δεν με ενοχλει καθολου. Εξαλλου η τεχνολογια προχωραει σε μειωση των ηχειων απο 7.1 και 5.1 που εχουμε σε μικρες συσκευες με Virtual Surround που δεν θα πιανουν τοσο χωρο.

Δημοσ.

Μήπως δεν κοροϊδεύει η συσκευή το αυτί σου αλλά η συσκευασία (FULL HD 3D) το μυαλό σου; Πάνω στον ενθουσιασμό που δοκιμάζεις μια "νέα τεχνολογία" ψάχνεις να βρεις διαφορά από την παλιά (ή ομοιότητα με το κανονικό αφού πρόκειται για virtualization)... και τελικά τη "βρίσκεις".

Δημοσ.

Μπα δεν νομιζω να ισχυσει κατι τετοιο, τουλαχιστον οχι σε ατομα που εχουν ακουσει και ακουν πολλα συστηματα 5 και 7.1.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...