Προς το περιεχόμενο

HTC wildfire VS desire

CoSm0kRaToR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να πάρω συσκευή με android και μπορώ να πω πως έχω διαβάσει πολλά πραγματα που πιστεύω θα με βοηθήσουν εδώ μεσα.

Στην αρχή απο μια ματιά που είχα ρίξει είχα επιλεξει το Wildfire αλλα όπως ενημερώθηκα το έχει αποκλειστικότητα Vodafone (είμαι χρήστης Cosmote και δεν με συμφέρει να πάω σε άλλο δίκτυο). Επίσης από διάφορα βιντεο σε Youtube είδα πως αν βάλεις κάρτα άλλης εταιρίας μέσα κλειδώνει και ζητάει κωδικό.

Συμφωνώ πως το Desire είναι καλύτερο σε hardware αλλά κ τα 200 ευρω πανω είναι αρκετα. Υπάρχει τρόπος για ξεκλείδωμα στο Wildfire η το Desire είναι μονόδρομος?

Δημοσ.

Οχι,το έχει πλέον και το πλαίσιο αρα δν είναι πια κλειδωμένο σαν βονταφον συσκευή.Δν νομίζω πως ισχύει αυτό που λες για την κάρτα,αλλα για να είσαι σίγουρος κάνε κ μια ερώτηση στο κοντινό σου πλαίσιο.Εγω πάντως πιστεύω πως αξίζουν τα 200 παραπάνω του desire.

Δημοσ.

Πήγα στο πλαίσιο γιατι είδα και εγώ αυτό που λες οτι το είχε και είχα όλα τα χαρτιά μαζί μου και ήμουν έτοιμος να το κλείσω με σύνδεση.

Μεχρι που ο υπάλληλος δεν το έβρισκε στο σύστημα στη λίστα με τις συσκευές που δίνει η Cosmote και με 2-3 τηλέφωνα που πήρε του είπαν πως η συσκευή την δίνει μόνο η Vodafone.

Δημοσ.

Εγω πάντως πήγα χθές και το αγόρασε ενας φίλος μου στο πλαίσιο στο μαλλ.Μπορείς να πάρεις κ να ρωτήσεις σε ποιο πλαίσιο υπάρχει διαθέσιμο κ θα σου πούν αυτοί

Δημοσ.

Πριν μια βδομαδα πηρα το wildfire απο Vodaphone το εχω με watchup δεν ειδα να κλειδωσει τιποτα.Για πρωτο android κινητο ειναι αρκετα καλο.Δυο προβληματα μονο βρηκα σερνεται με hd video,3d εφαρμογες και οταν κανεις zoum in στο internet δεν φαινεται καλα λογο οθονης.

Δημοσ.

εγω το αγορασα απο βονταφον και το δουλευω με wind

αψογο τηλεφωνο για τα λεφτα του,

τα 2 μοναδικα του μειονεκτηματα σε πρωτη φαση ειναι η αναλυση οθονης και η μπαταρια (μιαμιση μερα το πολυ 2)

ενω σε 2η φαση αν εχεις σκοπο να ασχοληθεις με εφαρμογες κλπ θα δεις πως ο επεξεργαστης ειναι λιγο αργος.

δεν υπαρχει θεμα συγκρισης με το desire καθως ειναι σαφως υποδιεστερο,αλλα και η διαφορα στην τιμη ειναι θεαματικη.

Δημοσ.

Αν ειναι έτσι οπως τα λέτε τοτε μια χαρα. Θα παω στο πλαισιο και θα ρωτήσω αν γίνεται, μιας κ εγω θελω να το δουλέψω με Whats'up οποτε θα γλυτώσω και το κόστος της συνδεσης.

Τώρα για μπαταρία θα είναι ένα πρόβλημα όπως διαβάζω...

Για επεξεργαστή δεν με πολυ απασχολεί μιας κ βλέπω πως και τα iphone γυρω στο 600Mhz είχαν και δεν εβλεπα πολυ μεγάλο πρόβλημα... βέβαια το πως αυτό φαίνεται στο OS του Iphone και πως στο android είναι αλλο θεμα.

Ασχετο... το Wildfire έχει πάρει το Froyo update?

Δημοσ.
Αν ειναι έτσι οπως τα λέτε τοτε μια χαρα. Θα παω στο πλαισιο και θα ρωτήσω αν γίνεται, μιας κ εγω θελω να το δουλέψω με Whats'up οποτε θα γλυτώσω και το κόστος της συνδεσης.

Τώρα για μπαταρία θα είναι ένα πρόβλημα όπως διαβάζω...

Για επεξεργαστή δεν με πολυ απασχολεί μιας κ βλέπω πως και τα iphone γυρω στο 600Mhz είχαν και δεν εβλεπα πολυ μεγάλο πρόβλημα... βέβαια το πως αυτό φαίνεται στο OS του Iphone και πως στο android είναι αλλο θεμα.

Ασχετο... το Wildfire έχει πάρει το Froyo update?

Θα πάρει επίσημα μέχρι το τέλος του φθννοπωρου υποτειθεται. Το ios 3 που έχω δουλέψει είναι πιο ελαφρη από android 2.1 που έχει το htc μου

Δημοσ.

Με την ευκαιρια Jastonas δεν ξερω αν με θυμάσε ή σου λέει κάτι το nick. Είμαι φίλος του SpyLog (είχαμε συναντηθεί σε ένα καρναβάλι όταν δούλευες Mods) ... το offtopic τέλος...

To Desire HD δεν είναι λίγο άκυρη επιλογή μιας και δεν έχει ανακοινωθεί πουθενά official? Τώρα για Wave δεν ξέρω.. i HTC μου εμπνέει περισσότερη αξιοπιστία :P

Δημοσ.

Και εγώ γενικά είμαι λίγο fan htc μιας και θα πάρεις updates πιό φρέσκα κτλ...

/offtopic θυμάμαι τα μεθυσμένα μούτρα σου ρε! :Ρ

Δημοσ.

Το κακο με το Wave ειναι το Bada Os το οποιο ειναι

δημιουργια της Samsung και απο support ακομα

δε λεει κατι.

Σαν specs η συσκευη βεβαια φυσαει, μιας και ειναι

ιδια συσκευη με το Galaxy S.

Δημοσ.
Το κακο με το Wave ειναι το Bada Os το οποιο ειναι

δημιουργια της Samsung και απο support ακομα

δε λεει κατι.

Σαν specs η συσκευη βεβαια φυσαει, μιας και ειναι

ιδια συσκευη με το Galaxy S.

είναι απίστευτο το πόσο φτηνό είναι το wave για τα spec του! Έχω πάθει πλάκα.. δεν το είχα ακούσει το κινητό. Ίδιο με το Galaxy S αν και η μικρότερη οθόνη ίσως δυσκολεύει κάποιον που είναι συνεχώς σε internet-browsing. Και port android ακόμα δεν έχει γίνει ενώ προσπαθούν εδώ και καιρό... :(

Δημοσ.
είναι απίστευτο το πόσο φτηνό είναι το wave για τα spec του! Έχω πάθει πλάκα.. δεν το είχα ακούσει το κινητό. Ίδιο με το Galaxy S αν και η μικρότερη οθόνη ίσως δυσκολεύει κάποιον που είναι συνεχώς σε internet-browsing. Και port android ακόμα δεν έχει γίνει ενώ προσπαθούν εδώ και καιρό... :(

Ειναι φτηνο μιας και το OS που εχει ειναι της Samsung.

Και το Galaxy μεσα σε λιγες μερες η τιμη του επεσε αρκετα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...