Labfrog Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Transmission εννοείται!!! quoted for truth. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiimaniac Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 έβαλα τον vuze τώρα θα δουμε... αργοτερα τον αλλάζω αν μου το βαρύνει πολύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExCiZieR Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 ακομα μια ψηφος στο transmission. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiimaniac Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Η περιπέτεια συνεχίζεται... Έβαλα το Vuze και δεν κατέβαζε από όλους τους τράκερ... τώρα έχω τον trasmission με άλλο πρόβλημα...: του έχω προσθέσει τα προηγούμενα torrent files και αφού τα μετέτρεψε σε αρχεία με το δικό του εικονίδιο, έχουν προστεθεί στη λίστα αλλά δεν δείχνουν να έχουν κίνηση up/download. Κάποια νέα torrent που άρχισα να κατεβάζω κινούνται κανονικά. Any ideas? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Labfrog Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξανακατεβάζεις τα .torrent files? Λέω μια ιδέα, δεν ξέρω αν παίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiimaniac Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 μαλλον έτσι θα θέλει αλλά ποιος έχει το κουράγιο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.