wiimaniac Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Έχω εγκαταστήσει το utorrent, έχω πειραματιστεί με όλες τις ρυθμίσεις του προγράμματος αλλα τιποτα. με ασύρματο ρούτερ μπαινω, τι άλλο μπορω να δοκιμάσω να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Port forwarding? Αν δεν ανοίξεις πόρτες, πώς θα έρθει ο θείος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiimaniac Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 από που γίνεται αυτό? ευχαριστώ για την απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 ποιο είναι το ρουτερ σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiimaniac Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 το ρούτερ είναι το Baudtec (το δίνει το conn-x) ---------- Προσθήκη στις 18:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:26 ---------- Ή πιο σωστά Baudtec TW263R4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iznodur Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 το ρούτερ είναι το Baudtec (το δίνει το conn-x) ---------- Προσθήκη στις 18:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:26 ---------- Ή πιο σωστά Baudtec TW263R4 μπες εδώ http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Baudtec/T263R14/Utorrent.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiimaniac Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Να σημειώσω ότι από το ίδιο ρούτερ έχω συνδεδεμένο με εθερνετ και πισι και τα τορρεντ παίζουν κανονικά. οι οδηγίες port forward είναι για πισι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Τσέκαρε τότε αν το firewall του Mac εμποδίζει τη σύνδεση με utorrent. Κλείσε το firewall από το system preferences -> sequrity -> firewall Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiimaniac Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 κλειστό είναι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsak4 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 μήπως από εκεί που κατεβάζεις δεν επιτρέπετε να χρησιμοποιείς το utorrent;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiimaniac Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Όχι γιατί από κατεβάζω και στο πισι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsak4 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Όχι γιατί από κατεβάζω και στο πισι! σε μερικά site απαγορεύεται η χρήση του utorrent για mac άλλα επιτρέπετε η χρήση του από pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiimaniac Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 και το βραβείο πάει στο tsak4!!! Σωστός φίλε ευχαριστώ πολύ. Τώρα άλλο δίλλημα, Azureus ή transmission? Μάλλον για transmission το κόβω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsak4 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 και το βραβείο πάει στο tsak4!!! Σωστός φίλε ευχαριστώ πολύ. Τώρα άλλο δίλλημα, Azureus ή transmission? Μάλλον για transmission το κόβω... Εγώ έχω καταλήξει στον transmission γιατί είναι πιο ελαφρύς. Αναλόγως τον υπολογιστή που έχεις. Ο azureus ( πλέον vuze ) είναι πιο βαρύ πρόγραμμα ( δεν ξέρω αν τον έχουν ελαφρύνει καθόλου πλέον ) άλλα σε μένα έπιανε λίγο καλύτερες ταχύτητες. Αν έχεις μπόλικη ραμ δοκίμασε τον, αλλιώς transmission. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Transmission εννοείται!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.