asbatey Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 lion,τι γνωμη εχεις για αυτην τη μητρικη ?http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=15782&cat=3 ρωταω απλως γιατι δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα στην msi και θα αργουσε πολυ,οποτε πηρα τη μονη που υπηρχε διαθεσιμη αμεσα,για να μου τα στειλουν αυριο.
lionheart75 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 lion,τι γνωμη εχεις για αυτην τη μητρικη ?http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=15782&cat=3 ρωταω απλως γιατι δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα στην msi και θα αργουσε πολυ,οποτε πηρα τη μονη που υπηρχε διαθεσιμη αμεσα,για να μου τα στειλουν αυριο. Μια χαρά είναι και αυτή. Απλά αρκετά ακριβότερη απο την msi που σου πρότεινα.
asbatey Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 ναι,οντως ειναι 15Ε πιο ακριβη,αλλα δεν ειχε αλλη διαθεσιμη.εψαξα σε ολα τα μαγαζια που βγαζει στο skroutz και την msi δεν την ειχαν πουθενα!!λες και ανοιξε η γη και την καταπιε ασχετα απο αυτο,παρατηρησα οτι η msi δεν εχει firewire(αν καταλαβα καλα) ενω η gigabyte εχει και με το antec δεν θα ειχα τη δυνατοτητα να συνδεσω την port που εχει στην προσοψη. οχι οτι πειραζει,αλλα γιατι οχι?
lionheart75 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ότι έχει επιπλέον καλό είναι, αλλά όχι και 15 ευρά για ένα firewire. Άντε να τα μαζέψεις σιγά σιγά να το στήσεις. Με την κάρτα τελικά τι θα κάνεις?
asbatey Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 συμφωνω κι εγω,αλλα τι να εκανα τωρα που τα ειχαν ολα ετοιμα για αποστολη και καθυστερουσαν για την μητρικητελοσπαντων(ειπαν παντως, θα μου κανουν καλυτερη τιμη.θα δουμε...) την καρτα(5770) την πηρα απο τις αγγελιες.θα ερθει και αυτη μεθαυριο μαλλον ΥΓ.σημερα ηρθε η ψυκτρα και αυριο ερχεται το κουτι
lionheart75 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Άντε με το καλό. Πές μας εντυπώσεις όταν το ολοκληρώσεις και ανέβασε και καμμιά φωτό αν μπορείς στο κατάλληλο thread.
asbatey Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 ηρθε το κουτι lion.απλα,πανεμορφο οπως ακριβως το ηθελα. πολυ προσεγμενο,με σιλικονες για τους κραδασμους,και η ποιοτητα κατασκευης μου φαινεται κορυφαια.ενα κουτι το οποιο θα μεινει για πολλα χρονια και θα το βαλω και στο σαλονι καποια στιγμη. εκει που κολλησα λιγο ειναι τα πολλα καλωδια που εχεικαι πως θα κανω τις συνδεσεις σωστα. επισης,τα διακοπτακια που ρυθμιζεις τις στροφες των ανεμιστηρων που πρεπει να τα τοποθετησω? αυτα ως πρωτες εντυπωσεις και αποριες. ΥΓ.σε τι αναλυση να βγαλω φωτογραφιες για να μπορω να τις ανεβασω ευκολα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.