tsi.dimitris Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 θα ελεγα να αγορασω ενα κινεζικο iphone αξειζη ; παντως εγω που το ειδα ηταν καλο πολυ καλο για τα λεφτα του παντως .
damastes Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 επειδή είδα και εγώ για τα μπάζα ήταν, εμφανισιακά απο έξω θύμιζε πολύ αλλά μολίς πας να ακουμπήσεις την οθόνη ήταν χάλι μαύρο. Αν έχεις δουλέψει capacitive touch, ξενερώνεις άσχημα με την resistive Που έχουν.
isay Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Ξεκινάς λάθος. Δεν είναι iphone. Δεν τρέχει λογισμικό iphone, δεν είναι συμβατό με iphone και δεν δέχεται/τρέχει λογισμικό iphone.
rokko74 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Φίλε μου πλέον με 100-150 εύρουλες μπορείς να βρεις το γνήσιο iphone 2G και να είσαι άρχοντας. Τι πας να μπλέξεις με μαϊμούδες και μπανάνες?? Μόνο τηλέφωνα θα μπορείς να κάνεις....
margaritagr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μεινε μακρια απο τετοιες μπουρδες Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
basilis5 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 περιμενε να βγει το air phone 4 λολολ http://www.otherside.gr/2010/07/air-phone-4-klwnos-iphone-4/
dewn735 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Το είχε πάρει ένας φίλος μου... Μούφα, μούφα και πάλι μούφα (τα κουμπιά για παράδειγμα, έπρεπε να τα πατήσεις αποκλειστικά κάτω δεξιά) αλλά προς υπεράσπισή του έχει και τηλεόραση - η κεραία της μάλιστα μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιεί για αναδευτήρας στο βραδινό σου ποτό :lol:
antonisid Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά,είναι απλά μια κινέζικη αηδία με λογισμικό μάπα,σκηρό μέρος μάπα ντυμμένο σε πρόσοψη μαιμού Iphone.Γιατι να δώσει κάποιος λεφτά για κάτι τέτοιο?Ας πάρει κάτι που τουλάχιστον δεν είναι μαιμού πχ Jaga αν θέλει πχ να χει τηλεόραση.Εκτός αν θέλει να λέει ότι έχει Iphone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.