Προς το περιεχόμενο

κινεζικο iphone ;

tsi.dimitris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή είδα και εγώ για τα μπάζα ήταν, εμφανισιακά απο έξω θύμιζε πολύ αλλά μολίς πας να ακουμπήσεις την οθόνη ήταν χάλι μαύρο. Αν έχεις δουλέψει capacitive touch, ξενερώνεις άσχημα με την resistive Που έχουν.

Δημοσ.

Ξεκινάς λάθος. Δεν είναι iphone. Δεν τρέχει λογισμικό iphone, δεν είναι συμβατό με iphone και δεν δέχεται/τρέχει λογισμικό iphone.

Δημοσ.

Φίλε μου πλέον με 100-150 εύρουλες μπορείς να βρεις το γνήσιο iphone 2G και να είσαι άρχοντας. Τι πας να μπλέξεις με μαϊμούδες και μπανάνες?? Μόνο τηλέφωνα θα μπορείς να κάνεις....

Δημοσ.

Το είχε πάρει ένας φίλος μου... Μούφα, μούφα και πάλι μούφα (τα κουμπιά για παράδειγμα, έπρεπε να τα πατήσεις αποκλειστικά κάτω δεξιά) αλλά προς υπεράσπισή του έχει και τηλεόραση - η κεραία της μάλιστα μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιεί για αναδευτήρας στο βραδινό σου ποτό :lol::lol:

Δημοσ.

Ρε παιδιά,είναι απλά μια κινέζικη αηδία με λογισμικό μάπα,σκηρό μέρος μάπα ντυμμένο σε πρόσοψη μαιμού Iphone.Γιατι να δώσει κάποιος λεφτά για κάτι τέτοιο?Ας πάρει κάτι που τουλάχιστον δεν είναι μαιμού πχ Jaga αν θέλει πχ να χει τηλεόραση.Εκτός αν θέλει να λέει ότι έχει Iphone :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...