FeiNik Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Γεια σας. Θα ήθελα την βοήθεια σας για να μπορέσω επιτέλους να διαγράψω έναν ενοχλητικότατο φάκελο απο τον εξωτερικό σκηρό μου δίσκο. Το πετάω στον κάδο, πατάω shift + delete αλλα το μήνυμα που μου βγάζει είναι το ίδιο : cannot delete folder. The directory is not empty. Καμιά ιδέα? Έχω windows xp, αν αυτό έχει καμιά σημασια.
isay Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Ιδέες: -Εμφάνιση κρυφών αρχείων -Κάποια διεργασία που τρέχει στον υπολογιστή σου κλειδώνει το φάκελο -Ιος τύπου autorun Ξεκίνα απο το πρώτο και αν δεν τα καταφέρεις βλέπουμε τα επόμενα βήματα
lexmark Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 unlocker και ξεμπερδεψες Ή μαλλον καλυτερα ακολουθησε αυτο που λεει ο isay απο πανω πρωτα.
FeiNik Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Σε έλεγχο δεν μου βγάζει ιό, δν επηρεάζει τίποτα σε κάτι απλά είναι φοβερά εκνευριστικό που δεν μπορώ να σβήσω τον φάκελο. Όσο αφορά κρυφά αρχεία, τι πρέπει να κάνω για να το τσεκάρω? Sorry, αλλα είμαι ελαφρώς άσχετη με το θέμα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις by the way. ---------- Προσθήκη στις 22:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:17 ---------- Ξέχασα να αναφέρω οτι δοκίμασα να τον σβήσω σε 3 υπολογιστές οπότε δεν παίζει να εμποδίζει καμια τρέχουσα διεργασία
GCMH Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μια απορία μόνο έχω... είναι κάποιος φάκελος που δημιούργησες εσύ ή κάποιος φάκελος που βρήκες τυχαία μέσα στο δίσκο; Ρίξε και κανά chkdsk για τον σκληρό...
FeiNik Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Είναι ένας από τους φακέλους που αντέγραψα από έναν άλλο σκληρό.
GCMH Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μάλιστα. Εάν έκανες αυτά που σου πρότεινε ο isay και ο Lexmark, κάνε και ένα check disk. Δεξί κλικ στον σκληρό και στην καρτέλα Εργαλεία... μπορεί και να πάρει πολύ ώρα... Ελπίζω, κάθε φορά που αποσυνδέεις τον σκληρό, να κάνεις ασφαλή κατάργηση.
Centurion Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Κάτι πρέπει να παίζει με τα δικαιώματα του φακέλου.Κάνε δεξί κλικ και πήγαινε στην καρτέλα -ασφάλεια- και τσέκαρε τις ρυθμίσεις για να δεις αν έχεις δικαιώματα τροποποίησης του φακέλου.
matsutsas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δοκίμασε να μπεις στο φάκελο και αφού επιλέξεις όλα τα αρχεία που έχει ο φάκελος, πάτα διαγραφή. Μετά, εάν διαγράψει τα αρχεία, δοκίμασε να διαγράψεις και τον φάκελο.
FeiNik Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Ευχαριστώ πολύ, το πρόβλημα λύθηκε με δεξί κλικ και έλεγχο δίσκου (gcmh).Τhanks για τις απαντήσεις ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.