Sadamiraq Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 1.τους νοιαζει να μην φαινετε η ελλαδα πρωτη σε τροχαια2.ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ +οτι αυξανονται τα εξοδα νοσοκομειων κτλ οσο για το κινητο ο λογος των ατυχηματων ειναι γιατι δεν εχεις και τα 2 χερια στο τιμονι ή οτι μειωνονται οι αντιδρασεις σου? Αλλα λεει ξεκαθαρα οτι επιτρεπονται handsfree+bluetooth Και τα handsfree απαγορευονται γιατι ακομα και να μην χρησιμοποεις τα χερια σου μπορει να "χαθει" το μυαλο σου μερικα δευτερολεπτα απο τον δρομο,αναλογα βεβαια τι θεμα υπαρχει με αυτον που μιλας Οσο για τα προστιμα καλα κανουν και ειναι τσουχτερα,μιλαω κυριως για την ταχυτητα και τα κοκκινα,ζωνη φοραω ετσι κι αλλιως γιατι καλο κανω μονο για τον εαυτο μου,οσοι δεν φορανε νομιζουν οτι ειναι μαγκες και ετσι,ανοησιες,αλλα ειναι υπερβολικο τωρα να γραφεις καποιον για ζωνη αμα αυτος θελει να φαει το κεφαλι του αστον,αλλα δεν του φταιω σε τπτ εγω η κανενας αλλος οταν αυτος ο καραγκιοζης περασει με κοκκινο και τρακαρουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neal Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Σκέψου να χτυπήσεις κάποιο αμάξι μέσα στην πόλη κάποια στιγμή απροσεξίας κ να σκοτωθεί ο οδηγός επειδή δε φορούσε ζώνη. Το ίδιο είναι να δικαστείς για φόνο κ το ίδιο να πληρώσεις μόνο τις υλικές ζημιές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Εκει που χαλιέμαι εγω, ειναι στην ζώνη και στο κράνος. Δηλ στην ελευθερία επιλογής αφού δεν θέτεις σε κίνδυνο την ζωη κάποιου άλλου. Aν δεν φορας ζωνη/κρανος εσυ και σκοτωθεις οταν τρακαρουμε (χτυπα ξυλο).... Εμενα νομιζεις δε θα με επηρεασει που θα τραβιεμαι στα δικαστηρια σολη μου τη ζωη και δε θα μπορεσω να ξανακοιμηθω ποτε το βραδυ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Γιατι να τραβιέσαι και να μην κοιμάσαι? Αν φταίω εγω που τρακάραμε, το κρίμα στο λαιμό μου, καλα να παθω κλπ. Αν φταις εσυ που τρακαραμε (υπερβολική ταχύτητα, παράβαση σημάτων, σηματοδότη κλπ, αφηρημάδα, κινητό ή δεν ξερω και γω τι αλλο που απαγορεύεται απο τον ΚΟΚ), γιατι να μην τραβιέσαι στα δικαστήρια? Δηλαδή την ανικανότητα κάποιου ή την άρνηση του να ακολουθήσει τον ΚΟΚ πρέπει να την λουστώ εγω? Ξερω πως τα παραπάνω ειναι υπερβολικά και δεν μπορούμε να ζουμε με αυτην τη κυνικότητα. Αλλα δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας. Και να θελουμε να καλύψουμε τις δικες μας μλκιες ρίχνοντάς το μπαλακι στους άλλους. Αν το κρατος ήθελε να προστατεύσει σωματικά και ψυχικά τους πολίτες του, θα έπρεπε κανει υποχρεωτικά, τα Body Armor, να φτιάξει ποδηλατοδρόμους και σωστούς δρόμους. Ολα τα αλλα ειναι φτηνές δικαιολογίες για να καλύψει την ανικανότητά του. Το ξαναγράφω (Προσωπικά δεν ξεκινάω αν δεν βάλω κράνος ή ζώνη) Το ολο θέμα για μενα δεν είναι στο να μην φοράμε κράνος ή ζώνη. Αλλα στην ελευθερία επιλογής. Το θεμα μου ειναι, πως το κράτος αντι να ρίχνει στείρες απαγορεύσεις, πρέπει να κάνει στα σχολεία μαθήματα οδικής διαγωγής. Μεσα στα θέματα να υπάρχει και το: γιατί ΕΙΝΑΙ καλό να φοράμε κράνος. Ώστε ο πιτσιρικάς να καταλάβει απο μονος του, πως πρέπει να φοράει κράνος για την πάρτη του και οχι γιατί του το επιβάλλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 για να βεβαιωθεί μια παράβαση πχ παράνομο παρκάρισμα, πρέπει να βρει η τροχαία το αυτοκίνητο παρκαρισμένο εκεί που ενοχλεί ; αν προλάβει ο κάτοχός του και το απομακρύνει μπορεί πάλι να κοπεί κλήση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.