Palm Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=B44E1227EC16C847B5AA971204F65168&pa=2BCE357795392644B8583EF6B0304F36&utm_source=nl25082010&utm_medium=email&utm_term=email&utm_content=&utm_campaign=153997 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randy1989 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Ερώτηση: Τι να το κάνεις το Blu-Ray την στιγμή που η ανάλυση του laptop δεν είναι Full HD? Μεγάλη βλακεία να βάζουν blu-ray σε τέτοιου είδους laptop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Συγκριτικά αρκετά καλή τιμή αλλά όντως αυτό το blu-ray είναι λίγο άκυρο. Να λεγα ότι είχε τουλάχιστον μια HDMI, ok... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 ναι αλλα μπορεις να το συνδεσεις με hdmi σε hdtv... τώρα το είδα καλύτερα... δεν εχει hdmi? ειναι δυνατον...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 ναι αλλα μπορεις να το συνδεσεις με hdmi σε hdtv... Έχει HDMI; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Έχει HDMI; nope... (10 chars) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Γνώμη μου είναι πως γενικά το blu ray είναι άκυρο (και πόσο μαλλον σε ένα λαπτοπ) Αλλά και χωρίς hdmi ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Γνώμη μου είναι πως γενικά το blu ray είναι άκυρο (και πόσο μαλλον σε ένα λαπτοπ) Αλλά και χωρίς hdmi ; κουλο μου φαίνεται... εχω 3 ετων λαπτοπ και εχει hdmi... το dell που αγόρασα τωρα επίσης έχει... ένα τηλέφωνο στο u απο τον χ/ψ ενδιαφερομενο θα βοηθούσε... συμφωνω και εγώ οτι το bluray είναι (προς το παρόν) άκυρο... οταν πέσει στα 50-60€ το recorder θα πάρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 To blu Ray εκτός από ταινίες υψηλής ανάλυσης μπορεί ν χρησιμοποιηθεί κ σαν αποθηκευτικο μέσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 To blu Ray εκτός από ταινίες υψηλής ανάλυσης μπορεί ν χρησιμοποιηθεί κ σαν αποθηκευτικο μέσω Οχι κοστίζει απίστευτα πολύ η αποθήκευση σε blu ray. Η μόνη ελπίδα του br να επικρατήσει ήταν η αποθήκευση αλλά και αυτή έσβησε με την έλευση των 2,5'' εξωτερικών σκληρών. Γενικά το μέσο είναι νεκρό όπως και όλοι οι οπτικοί δίσκοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Νεκρο δεν ειναι γιατι 1 στους 1000 εχει media player για τις ταινιες του.. ο κοσμος ο απλος που θελει να κανει τη δουλεια του παίρνει ενα consumer bluray και νοικιάζει ταινιες απτο video club. Μην κρίνουμε απτην τρέλα τη δική μας. Τωρα για το Dell, ασκοπο να εχει BluRay όντως, τσάμπα τα λεφτά. Οσο για το HDMΙ εγω που πηρα το inspiron 1750 πολύ το χάρηκα που δεν έχει τιποτα περιττο όπως πχ firewire, esata, HDMI και 35 usb. Εχει μονο 3 usb και ενα card reader τις πλακας. Eνα laptop να κάνεις τη δουλειά σου και τέλος, 540€. Οτι πληρωνεις παίρνεις, αλλα bluray σε τετοιο laptop ειναι πεταμένα λεφτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Νεκρο δεν ειναι γιατι 1 στους 1000 εχει media player για τις ταινιες του.. ο κοσμος ο απλος που θελει να κανει τη δουλεια του παίρνει ενα consumer bluray και νοικιάζει ταινιες απτο video club. Μην κρίνουμε απτην τρέλα τη δική μας. Τωρα για το Dell, ασκοπο να εχει BluRay όντως, τσάμπα τα λεφτά. Οσο για το HDMΙ εγω που πηρα το inspiron 1750 πολύ το χάρηκα που δεν έχει τιποτα περιττο όπως πχ firewire, esata, HDMI και 35 usb. Εχει μονο 3 usb και ενα card reader τις πλακας. Eνα laptop να κάνεις τη δουλειά σου και τέλος, 540€. Οτι πληρωνεις παίρνεις, αλλα bluray σε τετοιο laptop ειναι πεταμένα λεφτα! Μπα ακόμα και κόσμος που δεν ασχολούνται κάτι κάπου έχουν ακούσει για το κατέβασμα και όπως καταλαβαίνεις το ένα φέρνει το άλλο και να σου ο media player.... Το μόνο που κρατά ζωντανό τον οπτικό δίσκο ( όχι το br ) είναι ότι είναι φθηνός και μπορείς να γράψεις ένα και να το δώσεις κάτι που με φλασάκι δε παίζει να γίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AzaZyL Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι, ετσι μου ζητησε ενα φιλαρακι μου ενα λαπτοπ και του πηρα ενα φτηνο, χωρις hdmi, και μετα απο κανα 9μηνο, μóλις αρχισε να κατεβαζει divx, τα ακουσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.