Προς το περιεχόμενο

Ομαδα μπασκετ Αμερικης - ΑΙΣΧΟΣ!

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
O λόγος;

Στα πλαίσια της ακινησίας είναι και το να μην κλείνεις τακτικά τα μάτια σου. Το σωβέ το κάνεις σε περιπτώσεις που στα πλαισια της ευζωνικης σου υπήρεσιας θεωρεις οτι πρέπει. Στη συγκεκριμένη, προφανώς ο εύζωνας θέλοντας να ψαρώσει του Αμερικάνους δείχνοντας τους οτι δεν παίρνει χαμπάρι απο τα καραγκοζιλίκια τους το έκανε και δάκρυσε.

Απλα να σε ενημερώσω οτι όταν οι τουρίστες (οι ενοχλητικοί) που προσπαθουν να ψαρώσουν τους εύζωνες, αντι να τους κάνουν να γελάσουν, τους βλέπουν να δακρύζουν, ψαρωνουν εις το τετράγωνο. Είναι λίγο πολύπλοκο να καταλάβεις τον εύζωνα γιατι περνάει πολλά. Όταν γίνεται πολίτης, συνέρχετε.

Δημοσ.
Το <<ε και λοιπόν>> πάει στην αντεπιχείρημα <<και μεις γελάμε με τους άγγλους και κάποιοι-ες βγήκαν φωτό δίπλα τους με τον πισινό τους σε πρώτο πλάνο>>

Αυτό σημαίνει πως μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε καραγκιοζιλίκια δίπλα σε έναν άνθρωπο;

Ακόμα-ακόμα ούτε και σε αγάλματα δεν πρέπει..

Σε αγάλματα οχι γιατι ειναι εργα τέχνης.

σε ανθρώπους κλαιν μαιν.

Λίγα καπέλα ρίχνουν οι εύζωνες απο τηλέφωνα που αφήνουν κάποιες λυσσάρες...

Δημοσ.

Είχα πετύχει μια φορά 2 εύζωνες στη διαδρομή που κάνουν μέχρι να φτάσουν μπροστά από τη βουλή για να γίνει η αλλαγή. Από πίσω εγώ να ακολουθώ. Ντάξει τα παλικάρια ήταν ντερέκια. Σε φάση, τεράστια, όχι μλκιες.

Δηλαδή, ΠΟΣΟ ψηλός είναι ο μαύρος τέλος πάντων;

Δημοσ.
Είχα πετύχει μια φορά 2 εύζωνες στη διαδρομή που κάνουν μέχρι να φτάσουν μπροστά από τη βουλή για να γίνει η αλλαγή. Από πίσω εγώ να ακολουθώ. Ντάξει τα παλικάρια ήταν ντερέκια. Σε φάση, τεράστια, όχι μλκιες.

Δηλαδή, ΠΟΣΟ ψηλός είναι ο μαύρος τέλος πάντων;

Λάθος(; ) ερώτηση έκανες.....

Ασ'τα σάπια σε καταλάβαμε :devil:

Δημοσ.

Το θεωρειτε σωστο αυτο που γινεται; Και εννοειται οτι την ευθυνη την εχει ο υπουργος που βρισκοταν εκει και γελουσε κιολας..

Δημοσ.

Κοίτα πόσο λάητ φαίνεται το σκηνικό εδώ.

Mετά σκέφτομαι την τελευταία πυρκαγιά στη Μονή Πρέβελη.

Αναρωτιέμαι τι να είναι περισσότερο προσβλητικό. Το παλικάρι που κάνει γκριμάτσα ή που πηδάμε ό,τι όμορφο έχει μείνει σ' αυτό τον τόπο. Εμείς. Ως μέγιστοι Έλληνες. Που δε σηκώνουμε μια γκριμάτσα.

Δημοσ.

δηλαδή κάτσε ρε συ άνθρωπε. Τι έκανε ακριβώς. Που κοιτούσε επίμονα; Που έκανε γκριμάτσες;

ΝΑΙ, ΚΑΙ;

Ξαναλέω.

ΝΑΙ, ΚΑΙ;

Δημοσ.

Εχουμε καταλαβει οτι ο Ντουραντ ειναι ενα 23χρονο παιδι που του ειπανε "Αυτοι εκει, υποτιθεται, ειναι ακινητοι εντελως 2 ωρες" και θεωρησε απολυτα λογικα αξιοπεριεργο αυτο και δοκιμασε να του αποσπασει την προσοχη?

Την ιδια μαλακια εκανα στα 10 μου στον ευζωνα θειο μου. Οκ, 10 εγω, 23 αυτος, big deal

Δημοσ.

Aναρωτιέμαι τι να είναι περισσότερο προσβλητικό. Το παλικάρι που κάνει γκριμάτσα ή που πηδάμε ό,τι όμορφο έχει μείνει σ' αυτό τον τόπο. Εμείς. Ως μέγιστοι Έλληνες. Που δε σηκώνουμε μια γκριμάτσα.

Όπως φαίνεται <<την σηκώσαμε>> την γκριμάτσα...;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...