Προς το περιεχόμενο

Ομαδα μπασκετ Αμερικης - ΑΙΣΧΟΣ!

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ήταν random_τουρίστας θα μας πείραζε εξίσου;

Να ξέρω αν είναι να ζητήσω απολογητήριο διάβημα στην κυβέρνηση της Τσεχίας για τις πόζες μου δίπλα στους δικούς τους, της Γερμανίας επειδή το έσκασα έξω απ' τη βουλή και κάτω απ' τη σημαία και της Αγγλίας εκ μέρους όλων αυτών που ποζάρουν με τους κοκκινοντυμένους.

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλτσα με παντοφλα ομως ε???

και εγώ αυτό πρόσεξα και συμφωνώ με τον τίτλο, ΑΙΣΧΟΣ!

Δημοσ.

Πάντως επειδή μεχρι πριν ένα μήνα ήμουν ευζωνας πρεπει να σας πω οτι υπο κανονικες συνθήκες ο παρατηρητής δεν επιτρέπει σε κάνεναν να τα κάνει αυτα. Ούτε καν να χαιρετήσουν στρατιωτικά δίπλα στον εύζωνα ή να ανέβουν 2-2 δίπλα στον εύζωνα.

Το όλο event ήταν συννενοημένο και προγραμματισμένο και αυτο φαίνεται απ'το οτι οι εύζωνες φοράνε τα λευκά (φουστανέλα=επίσημη στολή) που τα φοράνε μόνο τις κυριακές και στις επίσημες αργίες. Με λίγα λόγια τους αφήσανε κατοπιν συννενοήσεως να αλωνήσουν πάνω στο μνημείο και να κάνουν ότι θέλουν. Άρα ποιος φταίει?

P.S : Στη φωτογραφία αυτή αν την δείτε σε υψηλή ανάλυση ο εύζωνας (στην ιδια διμοιρια είμασταν) κάνει το λεγόμενο Σωβέ, δηλ δεν κλείνει τα ματια του για αρκετη ώρα μέχρι να δακρύσει. Ο συγκεκριμένος έιναι 2 μέτρα ακριβώς.

Δημοσ.

Αίσχος!!!!

Το άγαλμα το Κολοκοτρώνη δείχνει λάθος κατεύθυνση!!!!

Στη πλατεία συντάγματος πιο πάνω, έπρεπε να δείχνει.

Επί του θέματος,πιο αισχρό είναι οτι ο καραγκιόζης υπουργός που τους συνόδευε απλα έβγαζε φωτογραφίες και μάζευε αυτόγραφα,παρά οι παίκτες που μαλακιζόντουσαν όπως κάνουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ,ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΠΑΡΟΜΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Αλήθεια ρε παιδιά,γιατί άσπρη κάλτσα;

Εντάξει λυσσαξαν να βάλουν κάλτσα.....ΔΕ ΜΠΟΡΟΎΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΝΑ ΜΗ ΛΕΚΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ;!!!!

Ένα σοσόνι ρε παιδί μου....

Ρε τους μπιχλιαριδες....

Δημοσ.

P.S : Στη φωτογραφία αυτή αν την δείτε σε υψηλή ανάλυση ο εύζωνας (στην ιδια διμοιρια είμασταν) κάνει το λεγόμενο Σωβέ, δηλ δεν κλείνει τα ματια του για αρκετη ώρα μέχρι να δακρύσει. Ο συγκεκριμένος έιναι 2 μέτρα ακριβώς.

O λόγος;

Τέλος πάντων όταν βλέπετε της φωτογραφίες από Αγγλία με τους English Guards γελάτε..όταν τα κάνουν σε εύζωνες (εντάξει δεν έκαναν και τίποτα τραγικό , αν εξαιρέσεις τον συνδυασμό σανδάλι-κάλτσα) είναι κακοί και απολίτιστοι;

Ο αρχιφύλακας γιατί δεν τους έδιωξε στην τελική φοβήθηκε ότι είναι κ αυτοί δύο μέτρα;

Δημοσ.

Αν ο εύζωνας του έσκαγε το τσαρούχι όπου έβρισκε, θα ήταν σίγουρα ο πιο συμπαθής 'Ελληνας για τα επόμενα 300 χρόνια.

Αλλά αφού σειρά πρωθυπουργών δώσαν κώλο και λέγαν και ευχαριστώ, αυτός γιατί να μην κρατηθεί;

Δημοσ.
O λόγος;

[...]

Ένδειξη πειθαρχίας υποθέτω.

Το μόνο γελοίο/άκυρο (εκτός της κάλτσας) είναι το ότι βάλαν τα καλά τους για την επίσκεψη αυτή.

Δημοσ.
Τέλος πάντων όταν βλέπετε της φωτογραφίες από Αγγλία με τους English Guards γελάτε..

Από το να γελάμε, μέχρι να πλησιάζουμε το πρόσωπό τους μας με άγριες γκριμάτσες, έχει μεγάλη διαφορά.

Δημοσ.
Από το να γελάμε, μέχρι να πλησιάζουμε το πρόσωπό τους μας με άγριες γκριμάτσες, έχει μεγάλη διαφορά.

Εμ όχι εντάξει έχουν αναρτηθεί και χειρότερες φωτογραφίες...τέλος πάντων;ρ

Δημοσ.

Το <<ε και λοιπόν>> πάει στην αντεπιχείρημα <<και μεις γελάμε με τους άγγλους και κάποιοι-ες βγήκαν φωτό δίπλα τους με τον πισινό τους σε πρώτο πλάνο>>

Αυτό σημαίνει πως μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε καραγκιοζιλίκια δίπλα σε έναν άνθρωπο;

Ακόμα-ακόμα ούτε και σε αγάλματα δεν πρέπει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...