Zero* Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα παιδιά...Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το iPhone g4 από την Αμερική, κατευθείαν από την εταιρεία της Apple. Το θέμα είναι ότι δεν έχω κάποιον δικό μου εκεί για να μου το φέρει άρα θα χρειαστεί να πληρώσω τελωνείο, σωστά ? Η ερώτηση μου είναι πόσα λεφτά θα δώσω για να παραλάβω το iPhone ? Αξίζει να το πάρω ή να συμβιβαστώ με το 3GS από Ελλάδα ?
Crizzt Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δεν στελνει εκτος ΗΠΑ το Apple online store.
Whiteyez Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μία καταραμένη αναζήτηση θα σου έλυνε όλα τα ερωτήματα σου.
Zero* Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μία καταραμένη αναζήτηση θα σου έλυνε όλα τα ερωτήματα σου. Εννοείτε πως έκανα αλλά δεν βρήκα μια απάντηση που να καλύπτει αυτά που χρειάζομαι Δεν στελνει εκτος ΗΠΑ το Apple online store. Με σκοτώνεις τώρα Τα iPhone 4 είναι ακριβά στην Ελλάδα οπότε θα πάω στα iPhone 3GS....
kage Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 1.υπαρχουν εταιριες μεσαζοντες..δηλ οτι και καλα νοικιαζεις διευθυνση αμερικης και μετα στο στελνουν αυτοι... δεν ξερω αν το πουλανε σκετο... 2.το ιδιο και απο αγγλια. 3.αυριο λενε οτι το πουλανε στην ελλαδα
Zero* Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Αξίζει να πάρω μεταχειρισμένο iPhone 3GS ? Του κουτιού πάει ακριβά....
haHa Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Αξίζει να πάρω μεταχειρισμένο iPhone 3GS γιατί του κουτιού πάει ακριβά.... Οσο τιποτε αλλο, γιατι αυτην την εποχη μπορεις να βρεις με 350€ iphone 3gs αριστης καταστασης μολις λιγο μηνων.
Zero* Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Οσο τιποτε αλλο, γιατι αυτην την εποχη μπορεις να βρεις με 350€ iphone 3gs αριστης καταστασης μολις λιγο μηνων. Μήπως σου είναι εύκολο να μου πεις τι πρέπει να κοιτάξω για να δω αν είναι αυθεντικό της Apple και αν γενικά αξίζει ?
haHa Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μήπως σου είναι εύκολο να μου πεις τι πρέπει να κοιτάξω για να δω αν είναι αυθεντικό της Apple και αν γενικά αξίζει ? Στις αγγελιες στο φορουμ εδω δεν θα βρεις κανενα που να μην ειναι αυθεντικο. Επισης , τα μαιμου ξεχωριζουν σαν την μυγα μες στο γαλα. Δες απο κοντα ενα iphone(ακομα πχ και σε εναν γερμανο) και αποκλειεται να σε ξεγελασει ενα μαιμου.
invisiblesurfer Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Παιδια η κατασταση με τα iphone εχει καταληξει σε παρωδια. 350 ευρω μεταχειρισμενα iphone3gs δεν δικαιολογειται με τιποτα. Στην αμερικη η AT&T προσφερει τα iphone4 τα δινει με $199 και συμβολαιο ενος ετους με $59.99/μηνα .
georgeadams Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Στην αμερικη η AT&T προσφερει τα iphone4 τα δινει με $199 και συμβολαιο ενος ετους με $59.99/μηνα . - Το συμβόλαιο της AT&T είναι για για 2 χρόνια, όχι για 1. - Οι τιμές αυτές δεν περιλαμβάνουν Sales Tax (είναι διαφορετικό για κάθε Πολιτεία).
Zero* Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Τελικά παιδιά θα αγοράσω το iPhone 4 από την Vodafone αλλά έχω κάποιες επιφυλάξεις. Με προβληματίζει το ότι η SIM θέλει να κοπεί σε micro-sim για να μπει στο iPhone 4 και μετά δεν γίνεται να μπει σε άλλο κινητό, και ότι επίσης δεν έχω ξαναπάρει iPhone και δεν έχω ιδέα για το πως γίνεται ο χειρισμός του. Δεν ξέρω δηλαδή να κάνω jailbreak και ότι άλλο θα χρειαστεί...Εσείς τι προτείνεται ? Να προχωρήσω στην αγορά ? Θα μου περάσουν αυτές οι φοβίες ?
Mcknizia Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Για τον χειρισμό του iPhone μην ανχώνεσαι. Είναι πολύ εύκολος ο χειρισμός και δεν θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα. Τώρα για την micro sim εντάξει δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άλλα κινητό αλλά τι θέλεις άλλο κινητό , iPhone 4 θα έχεις. Τώρα με το jb δεν ξέρω τι να σου πω κάνε ότι σκέφτεσαι.
Zero* Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Για τον χειρισμό του iPhone μην ανχώνεσαι. Είναι πολύ εύκολος ο χειρισμός και δεν θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα. Τώρα για την micro sim εντάξει δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άλλα κινητό αλλά τι θέλεις άλλο κινητό , iPhone 4 θα έχεις. Τώρα με το jb δεν ξέρω τι να σου πω κάνε ότι σκέφτεσαι. Δεν γίνεται να αγοράσω μια microsim και να μεταφέρω τα δεδομένα εκεί ? Για να κρατήσω και την κανονική sim μου...
georgeadams Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Υπάρχει adaptor (ψάξε στο ebay) για να βάλεις μέσα του τη Micro SIM και να την κάνεις κανονική SIM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.