Προς το περιεχόμενο

εχω <ματωσει> για να περασω xp στο macbook...

CLIORR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδες! μολις χθες πηρα το macbook μου και πηρα την αποφαση να περασω xp sp2 γιανα bootαρω οταν χρειαζεται.... δοκιμασα με τον οδηγο απο εδω με το bootcamp αλλα τιποτα..... οταν περναει τα windows και κανει το restart μενει σε μαυρη οθονη με καποιο dll να λειπει.......... εχω κανει τισ απειρες προσπαθειες και φτανω στα ορια του ξενερωματος σε λιγο..... οποιος εχει καποια ιδεα ας την ριξει ... thanks για τον χρονο σας και καλη συνεχεια!:-):-)

υ.γ hal.dll ειναι αυτο που μου πεταει συνεχεια........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θελεις οπωσδηποτε XP? 7 δε σου κανουν? τα περασα με την πρωτη στο δικο μου χωρις το παραμικρο προβλημα. του θειου φυσικα.

Λοιπόν και εγώ τα έχω περάσει και θυμάμαι ότι είχα ένα μικρό προβληματάκι μετά το format που σου κάνει πρέπει να το αφήσεις να boot-αρει από το cd (εγώ δεν το άφηνα και ξαναέκανα format LOL!)

Τώρα για dll που σου λείπει δεν ξέρω αλλά μπες στο macos, διέγραψε το bootcamp επανέφερέ το στα αρχικά (χωρίς το bootcamp) δηλαδή και προσπάθησε ξανά. Ακολούθα τις οδηγείες που σου λέει να εκτυπώσεις, είναι πολύ χρήσιμες.

Διατηρώ μια μικρή επιφύλαξη για την ακρίβεια όσων σου είπα, περίμενε και μια επιβεβαίωση από τους πιο έμπειρους.

Αυτά και καλή τύχη!

over 'n' out!

ηθελα xp γιατι ειναι πιο ελαφρυ σαν λειτουργικο.....τεσπα δοκιμαζω 7 και επανερχομαι...!!!

---------- Προσθήκη στις 11:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:56 ----------

τελικα τα 7 τα περασε αερας! απο drivers να το αφησω να περασει μονο του η να βαλω το cd του mac???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...