Προς το περιεχόμενο

Parallels 5 και Very Slow Shutdown

panos2000gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν κάποιες μέρες εγκατέστησα το Parallels 5 στο MBP μου και παρατήρησα ότι ο υπολογιστής καθυστερεί υπερβολικά να κάνει shutdown (περίπου 1 λεπτό...πολλές φορές και περισσότερο). To πρόβλημα από όσο διάβασα στο internet είναι γνωστό και συμβαίνει σε αρκετούς αλλά λύση δεν βρήκα. Πολλοί προτείνουν να σβήσω τα login items κτλ κτλ αλλά δυστυχώς δεν πέτυχε.

Να διευκρινίσω ότι το πρόβλημα "εξαφανίζεται" αν απεγκαταστήσεις το paralles και δημιουργείται εκ νέου όταν το ξαναεγκαταστήσεις.

Καμιά συμβουλή?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δοκίμασε και vmware είναι πολύ καλό.

για να καταλάβω λίγο καλύτερα, η εγκατάσταση του parallels έχει πειράξει το λειτουργικό και αργεί το shutdown είτε έχεις το parallels ανοικτό είτε όχι;

για να καταλάβω λίγο καλύτερα, η εγκατάσταση του parallels έχει πειράξει το λειτουργικό και αργεί το shutdown είτε έχεις το parallels ανοικτό είτε όχι;

Σωστά... ακούγεται περίεργο αλλά ισχύει. Αν ψάξεις στο google θα δεις αρκετές παρόμοιες περιπτώσεις αλλά ακόμη δεν έχω καταφέρει να βρω λύση.

• 2 μήνες μετά...
Πριν κάποιες μέρες εγκατέστησα το Parallels 5 στο MBP μου και παρατήρησα ότι ο υπολογιστής καθυστερεί υπερβολικά να κάνει shutdown (περίπου 1 λεπτό...πολλές φορές και περισσότερο). To πρόβλημα από όσο διάβασα στο internet είναι γνωστό και συμβαίνει σε αρκετούς αλλά λύση δεν βρήκα. Πολλοί προτείνουν να σβήσω τα login items κτλ κτλ αλλά δυστυχώς δεν πέτυχε.

Να διευκρινίσω ότι το πρόβλημα "εξαφανίζεται" αν απεγκαταστήσεις το paralles και δημιουργείται εκ νέου όταν το ξαναεγκαταστήσεις.

Καμιά συμβουλή?

εννοείς να κλείσει το μακ την λειτουργία του έτσι;

Δεν εννοείς να κλείσουν τα windows...

Γιατί και μένα αργεί αλλά έχω και δεκάδες προγράμματα επάνω αλλά και να σου πω δε με ενοχλεί ιδιαίτερα...

---------- Προσθήκη στις 22:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:33 ----------

δε θα ξανά έβαζα vmware. είχα και τα ΕξΠι αργούσαν. Άσε που όταν δούλευα όφις εγώ πληκτρολογούσα γρήγορα και εκείνο ήταν 5-6 γράμματα πίσω...

Μετά είδα αυτό το βίντεο και κατάλαβα τι έφταιγε.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=TxGEKkMrhA0&feature=related[/ame]

έτσι έβαλα parallels 5.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...