lionheart75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Oλα απο vision studio ---6 cores cpu,8gb μνημη ,ssd 80 gb,1+1 TB hard disk raid 0,gpu gtx460,psu 650 w----- + οθονη Dell U2311H Ultrasharp 2 απο msystems.gr http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=10596 Συνολο 1545 Συμφωνώ απόλυτα με την παραπάνω πρόταση. +1 λοιπόν.
FaRMaKhs Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Ο coldfusion με καλυψε πληρως οποτε μενουν χρηματα και για 2η 23αρα η για πολλα περιφεριακα η για οτι αλλο θελει να ξοδεψει
grimpr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Πολύ καλή η σύνθεση του Coldfusion. Αμφιβάλλω όμως στο ποιος θα υποστηρίξει αυτό το μηχάνημα εάν κάτι δεν πάει καλά. Προτιμότερη η αγορά από Plaisio, τουλάχιστον η πλατφόρμα, Μητρική/Επεξεργαστής/Μνήμη αλλά ΚΑΙ τροφοδοτικό.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Για ποιο λογο 6 πυρηνες αν επιτρεπεται? Η υπολοιπη συνθεση του cold ειναι καλη, αλλα θα εξοικονομουσα χρηματα με φθηνοτερο κουτι
ColdFusion Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Πολύ καλή η σύνθεση του Coldfusion. Αμφιβάλλω όμως στο ποιος θα υποστηρίξει αυτό τομηχάνημα εάν κάτι δεν πάει καλά. Προτιμότερη η αγορά από Plaisio, τουλάχιστον η πλατφόρμα, Μητρική/Επεξεργαστής/Μνήμη αλλά ΚΑΙ τροφοδοτικό. Προτίμησα Vision studio επίτηδες (αρκετή διαφήμιση κάναμε στο πλαίσιο)αν και δεν θεωρώ πως το με το συγκεκριμένο κατάστημα θα εχει πρόβλημα μπορεί να κάνει την αγορά απο όπου επιθυμεί εκείνος ... Απλά να έχει μια ιδέα και σε Amd μεριά...
grimpr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Θα εκπλαγείς πόσο πολύ Software υπάρχει που εκμεταλλεύεται όσους πυρήνες βρει, και με τα νέα εργαλεία της Microsoft ήδη σε κυκλοφορία που διευκολύνουν τον multithreaded προγραμματισμό, οι εφαρμογές αυτές όλο και θα πληθαίνουν. Για ποιο λογο 6 πυρηνες αν επιτρεπεται?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Θα εκπλαγείς πόσο πολύ Software υπάρχει που εκμεταλλεύεται όσους πυρήνες βρει, και με τα νέα εργαλεία της Microsoft ήδη σε κυκλοφορία που διευκολύνουν τον multithreaded προγραμματισμό, οι εφαρμογές αυτές όλο και θα πληθαίνουν. Ομολογω οτι δε το γνωριζα. Βλεποντας τους πυρηνες του επεξεργαστη μου να τεμπελιαζουν μονιμως, με εξαιρεση το rendering και τα benchmarks, θεωρουσα πως οι 4 πυρηνες ειναι σχεδον υπερβολη για οποιον δεν ασχολειται με συγκεκριμενα εξειδικευμενα προγραμματα, ποσο μαλλον οι 6 πυρηνες. Αλλα εαν προκειται να μεταπηδησουμε σε multithreaded εφαρμογες γρηγορα, καλως να σκεφτει την αγορα 6πυρηνου.
grimpr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δοκίμασε την τελευταία 9.15 x64 έκδοση του 7zip και την πρόσφατη έκδοση του Paint.NET το οποίο είναι γραμμένο σε dot.net και όλα τα φίλτρα του είναι πλήρως multithreaded, σε βαθμό ανώτερο και από το ιερό τέρας το Photoshop.
ColdFusion Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δοκίμασε την τελευταία 9.15 x64 έκδοση του 7zip και την πρόσφατη έκδοση του Paint.NET το οποίο είναι γραμμένο σε dot.net και όλα τα φίλτρα του είναι πλήρως multithreaded, σε βαθμό ανώτερο και από το ιερό τέρας το Photoshop. όντος στη 9.15 x64 έκδοση του 7zip και οι 6 πυρήνες στο pc δουλεύουν στο 100 %
grimpr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μακράν το καλύτερο και το ποιο δυνατό εργαλείο. Πλέον το winrar δεν χρειάζεται, σούτ.
LeoNaXe Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μακράν το καλύτερο και το ποιο δυνατό εργαλείο. Πλέον το winrar δεν χρειάζεται, σούτ. υπάρχει καλύτερο απο το winrar?
grimpr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Ανάλογα τι ζητάει ο καθένας. Για έμενα και άλλους που ζητάμε τον μέγιστο λόγο συμπίεσης, οι αλγόριθμοι LZMA/LZMA2 του 7zip είναι ποιο δυνατοί του Winrar. Έχω μετρήσει και 100MB διαφορά με μέσο όρο τα 15-40, δεν είναι καθόλου μικρή η απόσταση. Βέβαια υπάρχουν και ποιο εξωτικοί compressors για σκληροπυρηνικούς χρήστες, με μεγάλο μειονέκτημα την απουσία compatibility, πράγμα μη πρακτικό.
LeoNaXe Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 εμένα να κάνει αποσυμπίεση μου αρκεί, και έχω βολευτεί τόσο καιρό με το winrar γατί με ένα δεξή πάτιμαγίνετε
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 εμένα να κάνει αποσυμπίεση μου αρκεί, και έχω βολευτεί τόσο καιρό με το winrar γατί με ένα δεξή πάτιμαγίνετε Και στο 7zip με ενα δεξι πατημα γινεται και για την ακριβεια εχει πιο customizable cascade menu απο το winrar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.