Προς το περιεχόμενο

drivers για ricoh memory stick host controller

ellhnac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω drivers για το vaio vgn-w21 για το ricoh memory stick host controller ven-1180

dev-0592 για w/s 7 και δεν βρήκα πουθενά. Ούτε στην σελίδα της sony, βρήκα μόνο σε μια αγγλική ιστοσελίδα που ζητά 5 στερλίνες για να τους κατεβάσεις αλλά φοβάμαι μήπως είναι μούφα η δουλειά. μπορεί κανένας να βοηθείση;

Ευχαριστώ για όποια βοήθεια.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Για δώσε σωστά στοιχεία :-) το model. Γιατί VGNW21 δεν είναι σωστό. Δηλαδή από κατώ το laptop λέει το model.

Δημοσ.
Καλησπέρα. Για δώσε σωστά στοιχεία :-) το model. Γιατί VGNW21 δεν είναι σωστό. Δηλαδή από κατώ το laptop λέει το model.

Απολογούμαι είναι VGN-AW21Z/B.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Και πάλι σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων, μπείκα στη σελίδα που μου έδωσες για 32 bit αλλά δυστηχώς ενώ γράφει ότι ειναι για w/s7 ultimate

όταν πάω να κάνω εγγατάσταση μου γράφει ότι είναι για vista.

Ευχαριστώ και πάλι θα συνεχίσω το ψάξιμο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Και πάλι σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων, μπείκα στη σελίδα που μου έδωσες για 32 bit αλλά δυστηχώς ενώ γράφει ότι ειναι για w/s7 ultimate

όταν πάω να κάνω εγγατάσταση μου γράφει ότι είναι για vista.

Ευχαριστώ και πάλι θα συνεχίσω το ψάξιμο.

Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.Εχω το vaio vgn-ns21z/s με win7 ultimate κ τους μονους π βρηκα ενω μ ελεγε οι ειναι για τα δικα μ οταν εκανα εγκατασταση ελεγε οτι ειναι για vista.

Δημοσ.
Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.Εχω το vaio vgn-ns21z/s με win7 ultimate κ τους μονους π βρηκα ενω μ ελεγε οι ειναι για τα δικα μ οταν εκανα εγκατασταση ελεγε οτι ειναι για vista.

Έλυσα το πρόβλημα πληρώνοντας 5 Αγγλικές λίρες από εδώ. http://www.user-guides.co.uk/cddownload/PCI/PCIVEN/PCI-VEN-1180-DEV-0592-SUBSYS-9040104D-REV-12-Windows-696803.html. Δοκίμασε πρέπει να είναι το ίδιο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...