Προς το περιεχόμενο

Μία συνδρομή Nova για δύο συνδρομητές

Erwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΣΚέφτομαι με ένα φιλαράκι μου να βάλουμε Nova και να μοιραζόμαστε τη συνδρομή μηνιαίως. Τον αποκωδικοποιητή σκεφτήκαμε να τον έχουμε εναλλάξ για κάθε μήνα και στα μεγάλα ματς να βρισκόμαστε στο σπίτι που τυχαίνει να βρίσκεται ο αποκωδικοποιητής εκείνη τη στιγμή.

Η απορία μου είναι η εξής:

Θα χρειαστούμε 2 πιάτα για το συγκεκριμένο εγχείρημα? (ένα για κάθε σπίτι λογικα)

Από την άλλη, αντί να μεταφέρουμε κάθε φορά τον αποκωδικοποιητή πέρα δώθε, αν προμηθευτούμε έναν δεύτερο αποκωδικοποιητή και αλλάζουμε την κάρτα δεν θα ήταν προτιμότερο, εφόσον είναι δυνατόν να συμβεί αυτό?

Δημοσ.

Θα χρειαστείς 2 πιάτα εννοείται.

Σχετικά με τον αποκωδικοποιητή,πλεον η nova "παντρεύει" τις κάρτες με τους αποκωδικοποιητές οπότε δεν μπορείες να την βγάζεις και να την μεταφέρεις.Μπορείς όμως να μεταφέρεις τον αποκωδικοποιητή,δεν είναι τόσο μεγάλο ζόρι θα το δεις.

Δημοσ.
Θα χρειαστείς 2 πιάτα εννοείται.

Σχετικά με τον αποκωδικοποιητή,πλεον η nova "παντρεύει" τις κάρτες με τους αποκωδικοποιητές οπότε δεν μπορείες να την βγάζεις και να την μεταφέρεις.Μπορείς όμως να μεταφέρεις τον αποκωδικοποιητή,δεν είναι τόσο μεγάλο ζόρι θα το δεις.

Χίλια ευχαριστώ. Κι εγώ αυτό φοβόμουν, ότι οι κάρτες αντιστοιχούν στον αποκωδικοποιητή τους. Συνεπώς με κανένα 150άρι την κάνουμε τη δουλειά μας από εξοπλισμό (50 ο αποκωδικοποιητής και 100 τα 2 πιάτα) σύμφωνα με τις τιμές που δίνει η Nova στο site της ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...