Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση σχετικά με Joomla και παροχή υπηρεσιών

ΜΑΝΩΛΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σχετικά νέος στο χώρο του Joomla , διαβάζω συνέχεια , και προσπαθώ να ενημερώνομαι όσο συχνότερα μπορώ για νέα πράγματα.

Έχω τελειώσει ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ σε ΙΕΚ και έχω πάρει και την άδεια εξάσκησης επαγγέλματος. Τα τελευταία εξήμιση χρόνια δουλευω με ένσημα τεχνικού

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής

Επειδή κατά πρώτον οι καταστάσεις είναι δύσκολες και επειδή χρειάζομαι χρήματα τα οποία όμως θα είναι νόμιμα ,και επειδή δεν θέλω να παίρνω δουλειές εταιρειών και να κάνω κακό στην αγορά..

Τι πιθανότητες έχω να γραφτώ στο ΤΕΒΕ παράλληλα με το ΙΚα που έχω σαν μισθωτός και να κόβω αποδείξεις παροχής με τις ειδικότητες του τεχνικού και του σχεδιαστή σελίδων σε joomla? Χρειάζεται να έχω πτυχιο web design?

Δημοσ.

καλησπέρα δεν χρειάζεται να έχεις κάποιο πτυχίο,μόνο τις κατάλληλες γνώσεις..

όσο για το τέβε που λες δεν νομίζω να σε συμφέρει γιατί είναι πολλά τα λεφτά για το ταμείο και δεν νομίζω να τα καλύπτεις απο τις ιστοσελίδες...

Δημοσ.

Μου αρέσει η λογική σου σχετικά με τη νομιμότητα και οτι θέλω να πιστεύω πως δε θα είσαι άλλος ένας που θα παραδίδει σελίδες με 39€, 100 ή 200€. Βεάβαια αν κρίνω απο τις δουλειές της υπογραφής σου θέλεις πολύ δουλειά ακόμη για μπορείς να θεωρηθείς επαγγελματίας.

Στο προκείμενο.Χρειάζεσαι μια έδρα είτε παραχώρηση χώρου στο πατρικού σου από τους γονείς (χρειάζεσαι υπευθυνη δήλωση θεωρημένη από ΚΕΠ) πως σου παραχωρούν χώρο για επαγ/κη στέγη & Ε1ή στο σπίτι που νοικιάζεις το συμφωνητικό ενοικίασης να αλλάξει και να αναφέρει επαγγελματιή στέγη.

Μπορείς να πάρεις απαλλαγή από τις εισφορές του ΤΕΒΕ αφού είσαι μισθωτός (ΙΚΑ).Δεν γνωρίζω πλέον με τις αλλαγές της νέας χρονιάς σε αφαλιστικό αν έχεις πληρη απαλλαγή ή εισαι υπόχρεως πληρωμής ενός ποσού (μικρότερου).

Σε κάθε περίπτωση συμβουλέψου εναν λογιστή , εξάλλου θα τον χρειαστείς αν κάνεις το βήμα.

Πτυχίο όχι δεν απαιτείται.

Δημοσ.

Θα το κοιτάξω και θέλω να σε ευχαριστήσω για τις πληροφορίες. Δεν είμαι επαγγελματίας αλλά προσπαθώ να μάθω ότι μπορώ παραπάνω γύρω από το joomla. Ελπίζω κάποτε να φτάσω σε ένα επιθυμητό σημείο και να μπορώ να ανταποκριθω στις ανάγκες του χώρου.

Δημοσ.

~420€ ανά 2 μήνες στον OAEE (νυν ΤΕΒΕ - και αυτό είναι η αρχική κλίμακα, πάει εώς και 800!) + ~50€ ανά μήνα λογιστής + Επιμελητήρια ~80€ το χρόνο + έξοδα hosting κτλ, άντε βρέ, σε καλή μεριά :-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να είσαι γραμμένος στο ΟΑΕΕ για να κόβεις αποδείξεις αφού είσαι γραμμένος στο ΙΚΑ :S νομίζω... Πρέπει να ρωτήσεις ένα λογιστή σίγουρα! Επίσης όχι δεν χρειάζεσαι κανένα πτυχίο μόνο γνώσεις ικανότητα και σκληρό ποπό :P από τις ώρες που θα περνάς καθισμένος στο pc ;)

Δημοσ.
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να είσαι γραμμένος στο ΟΑΕΕ για να κόβεις αποδείξεις αφού είσαι γραμμένος στο ΙΚΑ :S νομίζω...

χρειαζεται

αν οι δουλιες σου ειναι λιγες μπορεις να μην κανεις εναρξη και να μην γραφτεις οαεε, αλλα να ζητησεις αποδειξη δαπανης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...