Προς το περιεχόμενο

Πυλωτή πολυκατοικίας και καταστήματα

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν βοηθάει σε κάτι αυτό.

Και στη δική μας υπήρχε απ το 1995 μέχρι το ~2005 κάποιο κατάστημα στην πυλωτή αλλά μετά από αντιδράσεις ενοίκων προς τον κατασκευαστή (που του άνηκε ή έστω εισέπραττε το ενοίκιο), έφυγε το κατάστημα κι έγινε parking.

Δημοσ.

Όχι δεν είναι αυτό το θέμα, ο χώρος της πυλωτής ήτανε από την αρχή για καταστήματα. Απλά τι γίνετε όταν υπάρχουν πράγματα που μπορεί να είναι επικίνδυνα για την υγεία τον ενοίκων ;

Δημοσ.

Μα και σε μας απ την αρχή ήταν το κατάστημα. Για την ακρίβεια άρχισε να λειτουργεί προτού κατοικηθεί η πολυκατοικία. Δυστυχώς δε γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο...

Δημοσ.
να είναι επικίνδυνα για την υγεία τον ενοίκων ;

σαν τί ;

10

ρωτείστε τί άδεια λειτουργίας έχει (άν έχει)

και δείτε στην πολεοδομία αν μπορεί να λειτουργεί τέτοιο κατάστημα στην περιοχή σας και με τί όρους

.

Δημοσ.

Στην δικιά μου πολυκατοικία αναγράφεται στο καταστατικό της πολυκατοικίας το τι είδη καταστημάτων μπορούν να ανοίξουν στα μαγαζιά που βρίσκοτναι στο Ισόγειο. Δηλαδή σου λέει ξεκάθαρα ότι αν θες, μπορείς να ανοίξεις κατάστημα με είδη για το σπίτι, αλλά όχι κατάστημα με είδη για το αυτοκίνητο. Η Δεν επιτρέπει να ανοιχτεί σουβλατζίδικο ή φαστφουντάδικο γενικά, αλλά επιτρέπει κομμωτήριο. Κάτι το οποίο νομίζω το αποφασίζουν οι ιδιοκτήτες, στην πρώτη γενική συνέλευση της Πολυκατοικίας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...