Προς το περιεχόμενο

irql_not_less_or_equal Win 7 X64

MAFIA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παραπανο μηνυμα μου το εμφανιζει στη μπλε οθονη ,

Εχω δοκιμασει πολλα φορματ και διαφορετικες εκδοσεις των win 7 x64

Το προβλημα παραμενει

1 φορα τη μερα αντε στις 2 θα μου το κανει με αυτο το μηνυμα

(Update firmware/drivers απο hardware εχει γινει με οτι τελευταιο κυκλοφορει)

Τι μπορει να συμβαινει ;

* Απο search @ google που εκανα ειδα οτι παρα πολλοι εχουν αυτο το προβλημα , αλλα δεν εχω δει καμια ουσιαστικη απαντηση/λυση

Δημοσ.
Συνήθως είναι πρόβλημα hardware. Δοκίμασε να "σκαλίσεις" τις μνήμες για αρχή.

Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος ;

• Moderators
Δημοσ.

Οπως ειπα και στο προηγουμενο topic,το hardware σου ειναι δοκιμασμενο?(Δεν παιζει ρολο αν ειναι φρεσκοαγορασμενο ή παλιο)

* Απο search @ google που εκανα ειδα οτι παρα πολλοι εχουν αυτο το προβλημα , αλλα δεν εχω δει καμια ουσιαστικη απαντηση/λυση

Δεν βρηκες ουσιαστικη λυση απαντηση επειδη ο καθενας μας εχει διαφορετικο hardware+software με αποτελεσμα το προβλημα να διαφερει απο περιπτωση σε περιπτωση.Για αρχη ελεγξε ολο σου το hardware.

Δημοσ.
Οπως ειπα και στο προηγουμενο topic,το hardware σου ειναι δοκιμασμενο?(Δεν παιζει ρολο αν ειναι φρεσκοαγορασμενο ή παλιο)

Yπαρχει καποιος συγκεκριμενος τροπος να δοκιμασω κατι ;

Τον υπολογιστη τον εχω περιπου 1 χρονο (τον πληρωσει καλα...και ειχα επιλεξει εγω τι να εχει μεσα, κομματι-κομματι) και μου τα κανει αυτα απο τη 1η μερα που τον πηρα, αλλο λειτουργικο εκτος απο το 7 δεν εχω δοκιμασει, ουτε μπορω να μπω σ'αυτη τη διαδικασια αυτη τη περιοδο

• Moderators
Δημοσ.
Yπαρχει καποιος συγκεκριμενος τροπος να δοκιμασω κατι ;

Ξεκινα με της μνημες με ενα τουλαχιστον 4ωρο test με το memtest

http://www.memtest.org/

Εννοειται πως αν εχεις κανει overclocking,εχεις πειραξει τασεις και γενικα οτιδηποτε στο bios,το γυρνας στα default.

Δημοσ.
Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος ;

Τρέξε το memtest. Αν έχεις πολλά modules μνήμης, άρχισε να τα ξηλώνεις και τα δοκιμάζεις ένα ένα ξεχωριστά (εναλλακτικά μπορείς και να "τραμπάρεις" τις θέσεις τους).

Δημοσ.

απο οτι καταλαβα αυτο το κατεβαζω και το καιω σε bootable cdακι .. Σε λιγο που θα παω σπιτι το δοκιμαζω και θα ενημερωσω

• Moderators
Δημοσ.
απο οτι καταλαβα αυτο το κατεβαζω και το καιω σε bootable cdακι ..

Ακριβως.Και το αφηνεις για κανενα 4ωρο.Προφανως αν δεις καποιο error στο δεκαλεπτο,δεν υπαρχει λογος να συνεχισεις το test.Μενει να βρεις ποιο/ποια module απο αυτα που εχεις,εχει/εχουν το προβλημα με δοκιμες.

Δημοσ.

Παρόμοιο σφάλμα είχα αντιμετωπίσει στο παρελθόν πάντως (αν και με σπανιότερη συχνότητα) και το memtest είχε τρέξει ένα ολόκληρο βράδυ χωρίς να βρει τίποτα. Τελικά το πρόβλημα λύθηκε ως εκ θαύματος (?) όταν τράμπαρα τις μνήμες.

Δημοσ.
Ακριβως.Και το αφηνεις για κανενα 4ωρο.Προφανως αν δεις καποιο error στο δεκαλεπτο,δεν υπαρχει λογος να συνεχισεις το test.Μενει να βρεις ποιο/ποια module απο αυτα που εχεις,εχει/εχουν το προβλημα με δοκιμες.

Λιγοτερο τελικα απο 4ωρο αλλα αποτελεσμα χωρις error ...

next try ?

• Moderators
Δημοσ.
Λιγοτερο τελικα απο 4ωρο αλλα αποτελεσμα χωρις error ...

next try ?

Οταν λες λιγοτερο,κατα ποσο?Εχε στο νου σου πως συνηθως οι περισσοτεροι το αφηνουν το βραδυ οταν πεφτουν για υπνο,οποτε το 4ωρο θα ταν καλο να το τηρησεις αν και δεν ειναι πανακεια.

Κατεβασε το occt και κανε τα τεστ που εχει,παρατηρονταν παντα τις θερμοκρασιες σου

Δημοσ.
Οταν λες λιγοτερο,κατα ποσο?Εχε στο νου σου πως συνηθως οι περισσοτεροι το αφηνουν το βραδυ οταν πεφτουν για υπνο,οποτε το 4ωρο θα ταν καλο να το τηρησεις αν και δεν ειναι πανακεια.

Κατεβασε το occt και κανε τα τεστ που εχει,παρατηρονταν παντα τις θερμοκρασιες σου

To εβαλα να δουλευει και εφυγα απο το σπιτι, οταν γυρισα ειχε περασει 3 ωρες και 50 λεπτα και ειχε τελειωσει με 0 errors.

θα δοκιμασω το βραδυ το επομενο βημα που προτεινεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...