Προς το περιεχόμενο

search sto site mou

cantona13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να προσθεσω search στο site μου.τι πρεπει να κανω?ας ξεκινησουμε απο το μηδεν.με asp και php μπορει να γινει κατι τετοιο?

για php δεν πρεπει να ειμαι και online οταν το φτιαχνω για να το τεσταρω?ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος?αν μου προτεινετε και τους 2 τοτε θα διαλεγα asp.παρακαλω στειλτε αναλυτικες οδηγιες γιατι εχω φαει τον κοσμο κατεβαζοντας ετοιμα scripts και δεν εχω καταφερει απολυτως τιποτα.ευχαριστω...

Δημοσ.

Πρώτα απ'ολα να ξέρεις ότι για να χρησιμοποιήσεις asp ή php θα πρέπει ο server σου να έχει περασμένα τα libraries της καθεμίας... Σε apache δε θα βρείς .asp .. Μπορείς να βρείς πολλά scripts σε asp,cgi,php για αναζήτηση στο hotscripts.com αλλά τα περισσότερα χρειάζονται βάση δεδομένων (sql/mysql).. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιo remote script για αναζήτηση όπως το πολύ καλό www.atomz.com . Δηλαδή σου δίνει κώδικες να βάλεις στο site σου και καταχωρείς όλες τις σελίδες του...

Δημοσ.

Το δοκιμασα και μου βγαινει σε λευκη σελιδα με το σημα του atomz επανω.εχω ηδη τετοιο search στη σελιδα μου με το webglimpse αλλα δεν ψαχνω κατι τετοιο.θελω να φτιαξω ενα δικο μου search.πρωτα με το text field μεσω dreamweaver και μετα να φτιαξω την βαση.υπαρχει καποιος να με βοηθησει να φτιαξω αυτο το search η θα χρειαστει να παρω βιβλιο?

Εστω με asp και meta keywords.κατι απλο τελος παντων!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...