Προς το περιεχόμενο

κάρτα γραφικών για 2560x1440 ανάλυση

gusteg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οκ δεν έχω αντίρρηση, απλά σκεπτόμενος τς περισσότερες μονάδες στην οθόνη και τα περισσότερα αντικείμενα - μεγαλύτερη περιοχή πίστευα ότι θα χρειάζεται περισσότερη επεξεργασία...

τεσπα

το πρόβλημα παραμένει....

Δημοσ.
Εγω ικανοποιημενος ειμαι με αυτα τα fps......Σε αλλους πες τα

Είμαι σίγουρα ένας από τους άλλους.

Θέλω τουλάχιστον 40FPS minimum για να παίξω FPS.

Όπως και να έχει σε τέτοια ανάλυση και με High End κάρτα γραφικών, πάλι δεν θα παίζεις με όλα τα Settings στο High.

Από τη στιγμή που δίνεις μέχρι 200Ευρώ, τότε θα πρότεινα αυτή, σύμφωνα με αυτά.

Δημοσ.

Εφόσον το παλικάρι λέει ότι θέλει μονο απο Πλαίσιο θα έχει τους λόγους του (κανένα πιστωτικό ίσως ... ή ότι άλλο).

Φίλε TS αν σκέφτεσαι να δώσεις 259,00 ευρώ για την Sparkle GTX460 1GB τότε γνώμη μου είναι να δώσεις άλλα 40 ευρώ μια και καλή αν μπορείς και να πάρεις αυτή να ξεμπερδεύεις:

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-5850-SVGA-PCI-Express-1GB-21162-00-50R.htm

Διαφορετικά GTX460 768mb με παραχώρηση στα φίλτρα όσο μπορείς και όσο χρειαστεί. :-)

Δημοσ.

(Όντως για γέλια είναι αλλά τι να κάνουμε που θέλει το παιδί απο Πλαίσιο. :P

Πάντως την Sapphire την reference την έριξε. :-))

Δημοσ.
Είμαι σίγουρα ένας από τους άλλους.

Θέλω τουλάχιστον 40FPS minimum για να παίξω FPS.

Όπως και να έχει σε τέτοια ανάλυση και με High End κάρτα γραφικών, πάλι δεν θα παίζεις με όλα τα Settings στο High.

Από τη στιγμή που δίνεις μέχρι 200Ευρώ, τότε θα πρότεινα αυτή, σύμφωνα με αυτά.

Μαλλον δεν εισουν παρον οταν πρωτοβγηκε το Crysis η απειχες απο το θεμα....

Τοτε παρακαλουσαμε να δουμε 15-20fps σε χαμηλες αναλυσεις με High ολα....Σε αυτο το παιχνιδι να εισαι σιγουρος πως με 20-25 παιζεις μια χαρα.

Δημοσ.
οκ δεν έχω αντίρρηση, απλά σκεπτόμενος τς περισσότερες μονάδες στην οθόνη και τα περισσότερα αντικείμενα - μεγαλύτερη περιοχή πίστευα ότι θα χρειάζεται περισσότερη επεξεργασία...

τεσπα

το πρόβλημα παραμένει....

οσο μεγαλωνει η αναλυση μεγαλωνει ο χωρος που βλεπεις αρα χωρανε περισσοτερα αρα ζοριζεται περισσοτερο

οσο μεγαλωνει η επιφανεια της οθονης με τα τετραγωνικα,τοσο μεγενθυνονται τα πραγματα

η επιδοσεις δεν αλλαζουν:-)

Δημοσ.
Μαλλον δεν εισουν παρον οταν πρωτοβγηκε το Crysis η απειχες απο το θεμα....

Τοτε παρακαλουσαμε να δουμε 15-20fps σε χαμηλες αναλυσεις με High ολα....Σε αυτο το παιχνιδι να εισαι σιγουρος πως με 20-25 παιζεις μια χαρα.

Ήμουν εδώ και μάλιστα ενεργά.

Όσο για τα 20-25, δεν ισχύει. Στο Pac man ναι.

Δημοσ.

με 25-28 fps που το παιζω πηγαινει τελεια για αυτο το παιχνιδι

ειναι ετσι οπως τα λεει ο νικ

αν πας πχ το cod σε τετοια fps θα καταλαβεις για τι διαφορα μιλαμε

Δημοσ.
Οποτε οσοι τερματισαν το πρωτο Crysis με 15-20fps ηταν ηρωες....Και με 8800GTX που τοτε κοστιζε 400ε+.....

Και εγώ έτσι το τερμάτισα.

1680x1050 με μερικά Very High και μερικά High. Είχα Medium το νερό νομίζω ή τις σκιές.

Δεινοπάθησα απλά.

με 25-28 fps που το παιζω πηγαινει τελεια για αυτο το παιχνιδι

ειναι ετσι οπως τα λεει ο νικ

αν πας πχ το cod σε τετοια fps θα καταλαβεις για τι διαφορα μιλαμε

Πηγαίνει τέλεια τι εννοείς? Ότι για τα γραφικά που έχει, δεν γ@μιέτ@ι, καλά είναι, ή ότι η ροή του παιχνιδιού είναι τέλεια?

Δημοσ.
Εγω τερματισα το πρωτο Crysis με 15-20 fps και ειχα HD3870.(1680x1050 very high no AA/AF)

Hero :lol:

καλυτερα βαλε 10-20 fps (και 20 οταν κοιτας ουρανο :P)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...