tarantules Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Ξέρει κανείς να μου πει πόσο χρεώνεται το μήνυμα SMS σε κινητό Κύπρου; Έστειλα πριν από λίγο από vodafone καρτοκινητό και με χρεώσανε 0,3 ευρώ οι αγιογδύτες.Είναι τόσο πολύ ακριβά;
gvarth Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μπορείς να γραφτείς σε site σαν το www.olatzampa.gr . Έτσι θα αποφύγεις τα κερατιάτικα του κάθε .... που θέλει να θησαυρίζει σε βάρος μας . Εκατομμύρια SMS στέλνονται, τους κάναμε μάγκες και συνεχίζουν το τροπάριο των χρεώσεων "φωτιά" γιατί έτσι τους αρέσει
isay Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μπορείς να γραφτείς σε site σαν το www.olatzampa.gr . Έτσι θα αποφύγεις τα κερατιάτικα του κάθε .... που θέλει να θησαυρίζει σε βάρος μας . Εκατομμύρια SMS στέλνονται, τους κάναμε μάγκες και συνεχίζουν το τροπάριο των χρεώσεων "φωτιά" γιατί έτσι τους αρέσει Μια απλή απορία ... έχετε αναρωτηθεί αν οι αριθμοί (των αποστολέων και παραληπτών) συλλέγονται και χρησιμοποιούνται για διαφημιστικούς σκοπούς (ακόμα και για sms απο τα 54χχχ) ; Να ξεκαθαρίσω. Μιλάω ΓΙΑ ΟΛΑ τα δωρεάν sites και όχι μόνο για το Olatzampa
tarantules Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Ναι κατά πάσα πιθανότητα παίζει και αυτό το ενδεχόμενο. Έφαγα φλασιά και βρήκα οτι μαζί με το δωρεάν mail account στον OTE,έχω και δωρεαν μηνύματα να στέλνω! Δεν χρησιμοποιούσα παρά σπάνια το mail και δεν το είχα προσέξει.Οπότε μάλον θα στέλνω από εκεί.
george1994 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Ξέρει κανείς να μου πει πόσο χρεώνεται το μήνυμα SMS σε κινητό Κύπρου;Έστειλα πριν από λίγο από vodafone καρτοκινητό και με χρεώσανε 0,3 ευρώ οι αγιογδύτες.Είναι τόσο πολύ ακριβά; Δοκιμασε το http://www.vyke.com, κοστος 0.07€/sms ---------- Προσθήκη στις 15:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:32 ---------- Ναι κατά πάσα πιθανότητα παίζει και αυτό το ενδεχόμενο.Έφαγα φλασιά και βρήκα οτι μαζί με το δωρεάν mail account στον OTE,έχω και δωρεαν μηνύματα να στέλνω! Δεν χρησιμοποιούσα παρά σπάνια το mail και δεν το είχα προσέξει.Οπότε μάλον θα στέλνω από εκεί. Στελνει μονο σε Ελληνικα νουμερα.
isay Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 tarantules είσαι σίγουρος για το κόστος; Με βάση τον τιμοκατάλογο της voda, μηνύματα προς διεθνείς προορισμούς κοστίζουν ελάχιστα λιγότερο από 21 ευρω-λεπτα
tarantules Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Στελνει μονο σε Ελληνικα νουμερα. Ωχ την πάτησα δηλαδή! ---------- Προσθήκη στις 19:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:13 ---------- tarantules είσαι σίγουρος για το κόστος; Με βάση τον τιμοκατάλογο της voda, μηνύματα προς διεθνείς προορισμούς κοστίζουν ελάχιστα λιγότερο από 21 ευρω-λεπτα Λες να μου έλεγε ψέματα το αυτοματοποιημένο μήνυμα της vodafone; Ίσως αυτό που λες να ισχύει σε αυτούς που έχουν σύνδεση.Εμάς που έχουμε καρτοκινητά κοπανάνε στο σταυρό τις τιμές (ανέκαθεν γινόταν αυτό)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.