mphxths Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 κοινως ξεχνα νοοτροπια windows..παω στο σαιτ και κατεβαζω το προγραμμα που θελω... ολη η δουλεια γινεται στο ubuntu στο software center και με 3rd party repos.
ektor7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Άνοιξε το software center(Κέντρο λογισμικού) και κάνε ένα search. Δες και εδώ. Δε βοηθα γιατι δεν εχω ιδεα τι κανω και τι ειναι τι!
mask2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Το κέντρο λογισμικού το βρήκες; Κάπου έχει ένα search εκεί γράφεις firefox ή mozilla και δες τι θα σου βρει. Το link που έδωσα είναι ενημερωτικό για να καταλάβεις την νοοτροπία του Linux.
ektor7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Το κέντρο λογισμικού το βρήκες; Κάπου έχει ένα search εκεί γράφεις firefox και δες τι θα σου βρει. Το link που έδωσα είναι ενημερωτικό για να καταλάβεις την νοοτροπία του Linux.Ουτε κεντρο βρηκα ουτε το search!Γλωσσα πληκτρολογιου πως αλλαζουμε? Τελος πάντων,λεω να το αφησω και ασχολουμε ξανα αυριο,γιατι απο τη ζαλαδα μου φαίνονται ολα κινεζικα! Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια και ειδικά τον tritonas00 για το iso που φαινεται οτι δουλευει μια χαρα η gpu! κοινως ξεχνα νοοτροπια windows..παω στο σαιτ και κατεβαζω το προγραμμα που θελω... ολη η δουλεια γινεται στο ubuntu στο software center και με 3rd party repos. Για να καταλαβω πρεπει καποιος να μου δείξει καποια παραδειγματα,για να αρχισω να αντιλαβανομαι το πως δουλευει το λογισμικο! Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2013 από ektor7
mask2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Αν διαβάσεις το link που σου έδωσα στον οδηγό αναφορικά με την εγκατάσταση προγραμμάτων θα καταλάβεις την νοοτροπία τoυ linux. Χοντρικά δεν διαφέρει από ένα app store που κατεβάζεις όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές.
ektor7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Αν διαβάσεις το link που σου έδωσα στον οδηγό αναφορικά με την εγκατάσταση προγραμμάτων θα καταλάβεις την νοοτροπία τoυ linux. Χοντρικά δεν διαφέρει από ένα app store που κατεβάζεις όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές.Τις κατεβαζω και τις βαζω σε καποιο συγκεκριμενο φολτερ,κανω extract και τρεχω σε terminal?Τα εχω καπως μπερδεψει,γι'αυτο δε μπορω να το κανω install!
mask2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Όπως στο android και στο iOS έχεις ένα app store και από εκεί κατεβάζεις ότι πρόγραμμα/εφαρμογή/παιχνίδι υπάρχει διαθέσιμο, έτσι και στο linux κάθε διανομή έχει τα αποθετήρια της(servers με αποθηκευμένα όλα τα προγράμματα που είναι διαθέσιμα για την διανομή) και από εκεί κατεβάζεις όποιο πρόγραμμα θες. Έτσι όταν πας στο app store και πατάς skype στο search και το κατεβάζεις έτσι πας και στο software center(system tools) κάνεις search και το βρίσκεις. Πατάς εγκατάσταση και είσαι έτοιμος. Εναλλακτικά με πρόλαβε ο martinoff.
ektor7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραια ψαχνω το Repositories και κατεβαζω απ'εκει τις εφαρμογη και οχι απο τη σελιδα του developer!
mask2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Το repo το ψάχνει για εσένα το software center.
ektor7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δε βρησκω το app store στα lubuntu. Δεν ειναι οπως το ubuntu και ουτε καποιο software center!
mask2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μάλλον επειδή είναι πιο παλιά έκδοση βρες το synaptic. Λογικά κάπου στο system tools θα είναι. Ποια εκδοση έβαλες; Ξέχασα ότι είναι λίγο παλιό το laptop.
martinoff Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 sto synaptic κανε search software center
ektor7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Τα βρηκα! Εχει το synaptics και το lubuntu software center! Δεν ειμαι καλα,ηταν μπροστα στα ματια μου και δε τα εβλεπα!!! Να προσθεσω δυο γλωσσες για το keyboard και να τις αλλαζω με keyboard short cut? 1
tritonas00 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 καλη αρχη ektor7, και με υπομονη και λιγο διαβασμα θα το συνηθισεις. θα μεινω σε αυτο που ειπε ο μπηχτης: ξεχνας την νοοτροπια windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα