Προς το περιεχόμενο

CORSAIR 8GB 1066 MHz DDR3 SODIMM 52,41€ Ωρε μάνα μου

Captain Nemo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμένα ακόμα να μου το ακυρώσουν...μάλλον έχει πέσει πολύ δουλειά φαίνεται...

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αλλα και μεις με την μια βρισκουμε τις "τρυπες" στα καταστηματα...Ουτε οι hackers τοση επιτυχια...:-D:-D

Βεβαια τελικα παιρνουμε τα @@ μας αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...

Δημοσ.

Τσαμπα χανετε το χρονο σας...Τα εχουμε πει απειρες φορες...Ολες οι καταγγελιες πανε στα σκουπιδια....

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
Τσαμπα χανετε το χρονο σας...Τα εχουμε πει απειρες φορες...Ολες οι καταγγελιες πανε στα σκουπιδια....

δυστυχως αυτην την εντυπωση μας εχουν καλλιεργησει κ μας δουλευουν σαν προβατα...

δεν νομιζω παντως φιλε μου...ηρθε κ το εμαιλ επιβεβαιωσης, ειναι μια φιλη μου δικηγορος εκει κ ξερω γινεται καλη δουλεια, δες μονο τα προστιμα που ριξανε στις 15/7/10 στην αρχη της σελιδας...

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

http://www.efpolis.gr, [email protected]

Διεύθυνση: Πλ. Κάνιγγος, 10181 Αθήνα

Αγαπητέ καταναλωτή,

Συμπληρώσατε και στείλατε στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή την ακόλουθη Φόρμα Παραπόνων:

Α. ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ

Όνομα: Γρ.

Τηλέφωνο: 697...

Fax:

Email: greg...

Β. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Επωνυμία / Διακριτικός Τίτλος: http://www.computershops.gr

Διεύθυνση: Φαβιέρου 19 και Παπαναστασίου

Τ.Κ.: 34100

Δήμος: Χαλκιδα

Τηλέφωνο: 2221060000

Fax:

Email: [email protected]

Αρμόδιος:

Αντικείμενο Εργασιών:

Στην περίπτωση που εμπλέκεται και δεύτερη επιχείρηση συμπληρώστε τα στοιχεία της εδώ:

Γ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

Παρακαλούμε περιγράψτε με σαφήνεια (που, ποιός, πότε, κ.λπ.), το πρόβλημα που αντιμετωπίσατε ή αντιμετωπίζετε. Αναφέρατε επίσης, οποιαδήποτε πληροφορία θεωρείτε χρήσιμη για την υπόθεσή σας (π.χ. εάν έχετε απευθυνθεί και σε άλλη δημόσια αρχή, εάν έχετε προσφύγει ενώπιον των δικαστηρίων, κ.λπ.):

Αγορασα σημερα το πρωι απο το ηλεκτρονικο καταστημα κατι μνημες corsair8gb 1066 στην τιμη των 52,41 οπως μπορειται να δειτε στην σελιδα https://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram.html?keyphrase=8gb, επισης εχω κ το εμαιλ της επιβεβαιωσης απο την εταιρια οπου βεβαιωνει την αγορα...πριν λιγο με ενημερωσαν απο το καταστημα οτι το προιον δεν υπαρχει κ αλλαξε η τιμη του σε 180ευρω...

Δ. ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Θελω να αποσταλεί κανονικα και στην αρχικη τιμη το προιον που αγορασα, φτανει πια η κοροιδια στους καταναλωτες κ ο εμπαιγμος...αν δεν μπορουν να μην λειτουργουν σαν καταστημα. ευχαριστω. επισης επειδη εχω πληρωσει με πιστωτικη καρτα φοβαμαι για μη ορθη χρηση της καρτας μου σαν αντιποινα απο μερους τους

Δημοσ.

Ναί οπως τα λες ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης :rolleyes: :P Ολα είναι ατμός που λέει και ο θρασύβουλας :lol:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=Lr9ydbtCawg&feature=related[/ame]

Δημοσ.
δυστυχως αυτην την εντυπωση μας εχουν καλλιεργησει κ μας δουλευουν σαν προβατα...

δεν νομιζω παντως φιλε μου...ηρθε κ το εμαιλ επιβεβαιωσης, ειναι μια φιλη μου δικηγορος εκει κ ξερω γινεται καλη δουλεια, δες μονο τα προστιμα που ριξανε στις 15/7/10 στην αρχη της σελιδας...

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

http://www.efpolis.gr, [email protected]

Διεύθυνση: Πλ. Κάνιγγος, 10181 Αθήνα

Αγαπητέ καταναλωτή,

Συμπληρώσατε και στείλατε στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή την ακόλουθη Φόρμα Παραπόνων:

Α. ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ

Όνομα: Γρ.

Τηλέφωνο: 697...

Fax:

Email: greg...

Β. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Επωνυμία / Διακριτικός Τίτλος: http://www.computershops.gr

Διεύθυνση: Φαβιέρου 19 και Παπαναστασίου

Τ.Κ.: 34100

Δήμος: Χαλκιδα

Τηλέφωνο: 2221060000

Fax:

Email: [email protected]

Αρμόδιος:

Αντικείμενο Εργασιών:

Στην περίπτωση που εμπλέκεται και δεύτερη επιχείρηση συμπληρώστε τα στοιχεία της εδώ:

Γ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

Παρακαλούμε περιγράψτε με σαφήνεια (που, ποιός, πότε, κ.λπ.), το πρόβλημα που αντιμετωπίσατε ή αντιμετωπίζετε. Αναφέρατε επίσης, οποιαδήποτε πληροφορία θεωρείτε χρήσιμη για την υπόθεσή σας (π.χ. εάν έχετε απευθυνθεί και σε άλλη δημόσια αρχή, εάν έχετε προσφύγει ενώπιον των δικαστηρίων, κ.λπ.):

Αγορασα σημερα το πρωι απο το ηλεκτρονικο καταστημα κατι μνημες corsair8gb 1066 στην τιμη των 52,41 οπως μπορειται να δειτε στην σελιδα https://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram.html?keyphrase=8gb, επισης εχω κ το εμαιλ της επιβεβαιωσης απο την εταιρια οπου βεβαιωνει την αγορα...πριν λιγο με ενημερωσαν απο το καταστημα οτι το προιον δεν υπαρχει κ αλλαξε η τιμη του σε 180ευρω...

Δ. ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Θελω να αποσταλεί κανονικα και στην αρχικη τιμη το προιον που αγορασα, φτανει πια η κοροιδια στους καταναλωτες κ ο εμπαιγμος...αν δεν μπορουν να μην λειτουργουν σαν καταστημα. ευχαριστω. επισης επειδη εχω πληρωσει με πιστωτικη καρτα φοβαμαι για μη ορθη χρηση της καρτας μου σαν αντιποινα απο μερους τους

Μπράβο σου και πολλά συγχαρητήρια για την καταγγελία. Να μάθουν επιτέλους μερικοί οτι το κουτόχορτο που έμεινε μπορούν ΑΝΕΤΑ να το τρώνε οι ίδιοι από εδώ και στο εξής. Και στο κάτω-κάτω της γραφης ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ;)

Δημοσ.

εμένα ουτε που με πήραν τηλέφωνο(ούτε μαιλ!)...

Κατάσταση:Ακυρώθηκε Από Πελάτη

εντάξει, για να μη με κουράσουν, μου το ακύρωσαν μόνοι τους...

θα ρίξω και εγώ μια καταγγελία να δούμε...

Δημοσ.
εμένα ουτε που με πήραν τηλέφωνο(ούτε μαιλ!)...

Κατάσταση:Ακυρώθηκε Από Πελάτη

εντάξει, για να μη με κουράσουν, μου το ακύρωσαν μόνοι τους...

θα ρίξω και εγώ μια καταγγελία να δούμε...

Ακύρωση από πελάτη ???

Αν δε το έχεις κάνει εσύ … σου χάλκεψαν και το λογαριασμό lol

Δημοσ.

Την πατησε ο τυπος/η τυπισσα που μηχανογραφουσε τις τιμες στο site.

Αντε να ξαναβρει δουλεια τωρα, χωρια οτι παιζει να τον βαλουν να πληρωσει τα σπασμενα εκβιαζοντας τον με απολυση κλπ.

Πραγματικα δε θα θελα να βρεθω στη θεση του.

Δημοσ.

νταξ και εσεις κανετε σαν τα λιγουρια που βλέπουν μεθυησμένες σκανδιναβέζες στο δρόμο.

Αφου απο την αρχη η τιμή έκανε κρά, και μετά ολοι έχουμε μάθει τη καραμέλα οτι οι όροι της σελίδας οταν κάνεις εγγραφή σου λένε παντα μπορει να γινει λαθος μα και μου και σου και του.

με τετοιες λαμογιές δε πάμε μπροστά.

Δημοσ.

Πότε δεν το κατάλαβα αυτό. Ναι φαίνεται ότι κάποιος το πληκτρολόγησε λάθος, είναι κάνεις που δεν κάνει τέτοια λάθη ;

Γιατί δηλαδή πρέπει να απαιτήσω να το πάρω σε αυτή την τιμή ;

Δημοσ.
Την πατησε ο τυπος/η τυπισσα που μηχανογραφουσε τις τιμες στο site.

Αντε να ξαναβρει δουλεια τωρα, χωρια οτι παιζει να τον βαλουν να πληρωσει τα σπασμενα εκβιαζοντας τον με απολυση κλπ.

Πραγματικα δε θα θελα να βρεθω στη θεση του.

Ποιά σπασμένα ; αφού απο οτι φαίνεται δεν θα στείλουν πουθενά θα μας γράψουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. :mad: τους @&%#$...

Δημοσ.
νταξ και εσεις κανετε σαν τα λιγουρια που βλέπουν μεθυησμένες σκανδιναβέζες στο δρόμο.

Αφου απο την αρχη η τιμή έκανε κρά, και μετά ολοι έχουμε μάθει τη καραμέλα οτι οι όροι της σελίδας οταν κάνεις εγγραφή σου λένε παντα μπορει να γινει λαθος μα και μου και σου και του.

με τετοιες λαμογιές δε πάμε μπροστά.

Μαλλον έχεις δικιο, γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι επρόκειτο για λάθος και καποιοι θελήσαν να το εκμεταλευτούνε με διάθεση τα λάθη πληρώνονται.

Ισως όμως δικαιολογημένα αφού έχει πέσει πολύ κοροϊδία στο παρελθόν.

Δημοσ.
Ποιά σπασμένα ; αφού απο οτι φαίνεται δεν θα στείλουν πουθενά θα μας γράψουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. :mad: τους @&%#$...

E αποτι βλεπω κινουνται διαδικασιες εδω για να παρετε τις μνημες στιν τιμη που αναγραφηκε στο site. Αν λοιπον αναγκαστουν να σας τις δωσουν, καποιος θα πληρωσει απτην τσεπη του το λαθος αυτο και το πιθανοτερο ειναι να το κανει το παιδι των 700 ευρω που εκανε το λαθος κατα τη μηχανογραφηση.

Αν δε το κανει σιγουρα θα ψαχνει δουλεια συντομα αν δεν ψαχνει ηδη.

Οπως υπαρχουν καταστηματα που κανουν λαμογιες και τα κατηγορουμε ετσι υπαρχουν και πελατες που κανουν το ιδιο.

Κατ'εμε ηθικα δεν ειναι σωστο το οτι διεκδικειτε κατι που εν γνωσει σας εκ των προταιρων ηταν τυπογραφικο λαθος, επικαλουμενοι κοροιδια-παραπλανηση απο το καταστημα.

Νομικα μπορει και να καλυπτεστε. Οποτε συνεχιστε να κανετε λες και πιασατε τον παπα απτα ^&%&*%&, ωστε να αποκτησετε με αυτον τον τροπο 6gb ram για laptop. Απλα να ξερετε οτι η σχεση πελατη-πωλητη ειναι αμφιδρομη, και πολλες φορες ευθυνονται και οι 2 πλευρες που στη χωρα μας εχει τετοιο χαλι. Χαρακτηριστικο παραδειγμα -κατ'εμε- αυτο εδω το thread.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...