Προς το περιεχόμενο

CORSAIR 8GB 1066 MHz DDR3 SODIMM 52,41€ Ωρε μάνα μου

Captain Nemo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Tι λες τωρα;;;

Γιατι τοσο φθηνα ;; μηπως εχουν κανει λαθος στη τιμη η στα gb ?

Εγω πάλι έκανα μια παραγγελία, ευτυχώς με παραλαβή από το κατάστημα και μετά είδα οτι ειναι sodimm οπότε έστειλα και ενα mail για ακύρωση...

και εγώ τσίμπησα ένα...SODIMM για το λαπτοπάκι...μια χαρά...για να δούμε όμως γιατί μαιλ επιβεβαίωσης ακόμα να έρθει...

και εγώ τσίμπησα ένα...SODIMM για το λαπτοπάκι...μια χαρά...για να δούμε όμως γιατί μαιλ επιβεβαίωσης ακόμα να έρθει...

Αν έβαλες gmail έχει πάει στα spam :)

δυστυχως την πατησαν οιμαγκες κ το θεμα ειναι οτι δεν μπορουν να κανουν πισω εκ νομου! προ μηνων ειχε γινει θεμα με παρομοιο λαθος απο μεγαλη αλυσιδα ξενοδοχειου με δωματια σε 1$ απο 500$!!!

lol, έτσι είναι...δεν πρόκειται να τις πάρουμε με ΤΙΠΟΤΑ...πρέπει να πέσει μήνυση κ έτσι...που δεν μας βλέπω...

180 ευρω γραφει τωρα...αν τις παρετε ποτε να μ τρυπησετε την μυτη....:P

Δηστυχως ετσι γινεται παντα...

Sent from my iPhone using Insomnia.app

καλα θα το δουμε αυτο...

http://www.efpolis.gr/el/form-ypovoli-paraponon.html

δεν χανουμε τιποτα για 3 λεπτα που θα ασχοληθεις, δεν μπορει μια ζωη να φαιρονται σαν ζωα στους καταναλωτες, τα λαθη πληρωνονται...

Απο εμενα εφυγε καταγγελια επωνυμη.....Με πηραν και τηλεφωνο απο το καταστημα οτι εχει γινει λαθος στην τιμη και αναγκαστηκα θα ακυρωσουν την παραγγελια......Ε ρε κλοτσιες που τους χρειαζονται!!!!!!!!!

Απο εμενα εφυγε καταγγελια επωνυμη.....Με πηραν και τηλεφωνο απο το καταστημα οτι εχει γινει λαθος στην τιμη και αναγκαστηκα θα ακυρωσουν την παραγγελια......Ε ρε κλοτσιες που τους χρειαζονται!!!!!!!!!

και απο μενα απ το λινκ που εδωσα πιο πανω, ειναι υποχρεωμενοι να εκτελεσουν την παραγγελια, δενν μπορουν να αλλαζουν την τιμη οποτε θελουν...οποιος αλλος αγορασε ας κανει κ αυτος επωνυμη καταγγελια, δεν χανει κατι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...